PDA

Pokaż pełną wersje : Jezu, ludzie pomyslcie troche!

Teddy Burn
15-07-2005, 12:18
Przestancie podchodzic do kazdego spamujac "pl? pl?"!!! Stoje sobie obok sklepu, kolo kolesia z nickiem "Sklonuj Mnie" czy jakos tak. Podchodzi do tego ziomka co stal obok mnie jakis Polak i spamuje do niego "Are you poland????". -..- Nietrudno zauwazyc, ze koles z nickiem "Sklonuj Mnie" nie pochodzi ze Zjednoczonych Emiratow Arabskich, nie??? Typowo polska nazwa dla mc, no ale pan spammer udaje, ze tego nie widzi. Jak juz dowiedzial sie skad pochodzi mc zaczal spamowac od nowa, tylko co innego. "Free items have you for me?" Ridiklez

ReMM
15-07-2005, 12:30
Eh... Nie wszyscy tak robia ale to jest wnerwiajace wiem. Ale po co odrazu temat zakladac to sa nooby wiec nic raczej nie zrobisz...

Vanhelsen
15-07-2005, 12:39
NIestety, 90% polskiej społeczności w tibii (i nie tylko) to n00by jakich mało... o tym już tyle było napisane, że można spokojnie prace magisterską napisać z samego forum na ten temat....

Tahi
15-07-2005, 12:52
NIestety, 90% polskiej społeczności w tibii (i nie tylko) to n00by jakich mało... o tym już tyle było napisane, że można spokojnie prace magisterską napisać z samego forum na ten temat....

No nie pszesadzajmy jest noobuw duzo ale nie aż tak. Co prawda mnie to też wnerwia jak ktos tak pisze, albo jak stoi pod depo i krzyczy >> KTO MI POMOZE ZANLEZDZ BANK ???!!! << itp. no ale zaduzego wpływu na to nie mamy, mozemy tylko apelowac o nie robienie obory polakom :P Bo to poprstu wstyd.....

Knight Simon Dark lord
15-07-2005, 12:56
dzisiaj gadalem pod carlin z moja znajoma polką koleżanką to jakiś noob zaczoł spamować "free items plz i chaked" zoabczył naszą rozmowe i podchodzi do koleżanki (lvl 76) koleżanka i mówi "daj jakieś itemy na pewno masz jakiś nie ptorzebny k-set no daj plz" jak go widzialem to ze smiechu brzuch mnie bolał p€źniej

Teddy Burn
15-07-2005, 13:45
No nie pszesadzajmy jast noobuw duzo ale nie aż tak. Co prawda mnie to też wnerwia jak ktos tak pisze, albo jak stoi pod depo i krzyczy >> KTO MI POMOZE ZANLEZDZ BANK ???!!! << itp. no ale zaduzego wpływu na to nie mamy, mozemy tylko apelowac o nie robienie obory polakom :P Bo to poprstu wstyd.....
Za to ilu analfabetow mamy... hoho...
@jakistamziomcosieprzypieprza

BTW. Czy jakis admin moglby wyzerowac mi licznik postow? Dla jednego kolegi jest to bardzo wazne -..-

Kojotes
15-07-2005, 13:54
Ignore permanently, to napewno pomoże.
PS. Niech zgadnę, to się działo w Carlin lub Ab?

Teddy Burn
15-07-2005, 13:57
Ignore permanently, to napewno pomoże.
PS. Niech zgadnę, to się działo w Carlin lub Ab?
Niestety, probuj dalej. W Ab by sie to raczej nie wydarzylo, tam sami spoko ludzie :) W Carlin nie bywam.

Celastian Kight
15-07-2005, 14:05
Na pewno Carlin...
W tym mieście jest permanenta plaga n00bów.
,,Free itenz plx"
,,pl? dasz coś?"
,,Jakąś broń plis"
Troche to wstyd, bo widziałem już jak ktoś kogoś obrażał i powiedział (zamiast jak zwykle: ,,you br n00b") ,,you polish n00b" (ten kolo wcale nie był z Polski).
Codziennie też jakiś Polak próbuje mnie okraść. Ostatnio jedenk kolo (8 lvl chyba) mówi do mnie: ,,hej cho, pokaże ci DSM". Ide z nim na polanke. ,,Najpierw ty pokaż mi swój armor" ja oczywiście już go przejrzałem i pokazałem mu. Na trade. ,,Niee nie tak. Wyloz go to pokaze ci DSM." Powiedziałem mu grzecznie, co myślę o złodziejach i miałem już odejść a on: ,,dam ci 20k! mam w depo (8 lvl!!! :D :D ) dam ci jak pokazesz mi armora"
Niezły kolo! Takich jest wielu.
To Polacy najczęściej próbują mnie okraść. To moi rodacy zabijają mi potworki, na których trenie. To oni otaczają mnie tłumem, gdy wykładam na depo coś dobrego, mówiąc że selluje, i błagają: ,,dasz? plx plx"
Załamka....

pabloxxl
15-07-2005, 14:10
Carlin to wogóle takie dupne miasto, jeden 8lvl ma whites kula odrazu go otaczają. A na przeniesienie lootbaga przez miasto nie ma nawet co liczyc :)

Tahi
16-07-2005, 06:42
Fajnie ze se posty nabijasz.... B) no i żę taki kozak jestes żę potrafisz komuś dogryść bo sie troszke pomylił.... nie no respect. TAKICH WIĘCEJ !!!

Pudek
16-07-2005, 10:45
Fajnie ze se posty nabijasz.... B) no i żę taki kozak jestes żę potrafisz komuś dogryść bo sie troszke pomylił.... nie no respect. TAKICH WIĘCEJ !!!

Tutaj też się pomyliłeś?

Cyxell
19-07-2005, 04:10
Ja ostatnio mialem takie cos ja 31 master i koles 21 sorc mowi do mnie pol? a ja na to br to ten we mnie sd..i jakos ta walka sie potoczyla(oczywiscie wygralem:P)

Hakuoh
19-07-2005, 08:12
Na pewno Carlin...
W tym mieście jest permanenta plaga n00bów.
,,Free itenz plx"
,,pl? dasz coś?"
,,Jakąś broń plis"

Nie tylko Carlin. Venore się roi aż od plagi "fri itansów plx". A nie wspominając o Br'sach. Ciągle jakieś kurde obrazki wysyłają...ludzie wystrzelić się idzie

Karamba Rozi z Elysii
19-07-2005, 10:24
Wiem ze to nie ten temat ale. Skoro w Ab mieszka tylu polaków to sprobujmy zrobic z niego polskie miasto. Tzn. wybijac wszystkich nie polakow. Wiem jak to brzmi ale nie martwcie sie to tylko m oja chora fantazja.

Elysia the best!!!!!!!!!

Rilo
19-07-2005, 10:32
Jak mi ktos pisze "frE iTansss plax" to wychodzi z depo dostaje bełta i sd za fre i idzie spać :D eh polacyto nOOby wiadome ale br są gorsi mieszkam w kaz podchodzi do mnie jakiś br o *******i mi coś a ja go nie kumam mówie że ja nie br a on dalej wiele br juz tak padło z mojej ręki :/ bo mi jehali spamy nie nawidze jak ktoś podchodzi do mnie i pisze "FrE itans plax"

Karlos
20-07-2005, 17:52
Ja ostatnio mialem takie cos ja 31 master i koles 21 sorc mowi do mnie pol? a ja na to br to ten we mnie sd..i jakos ta walka sie potoczyla(oczywiscie wygralem:P)

UWAGA N00B:D Cyxell nigdy nie miał pacca, ani 31 lva !! Najwiekszy lv to 25+ na Selenie ale złapał hunta :D Ja Cie tutaj teraz Cyxell bede pilnował! :P

Pogromca pk
20-07-2005, 18:24
Polacks are noobs, i nic tego nie zmieni.

"Free items have you for me?"

Nie wierze zeby uzyl az tak skomplikowanej sentencji. Wiekszosc z nich mowi "jestes polak daj item daj jakis item polakowi", "fre itens".

Teddy Burn
28-07-2005, 22:33
Polacks are noobs, i nic tego nie zmieni.

Nie wierze zeby uzyl az tak skomplikowanej sentencji. Wiekszosc z nich mowi "jestes polak daj item daj jakis item polakowi", "fre itens".
Heh, to jest dla ciebie skomplikowane? To jest norma ;)