PDA

Pokaż pełną wersje : Siemens C65

Ziomisław
15-07-2005, 20:13
Mam pytanko kupiłem Siemensa C65 i widze, że ma on funkcje aparatu fotograficznego. Przeważnie każdą komórkę z aparatem fotograficznym da się podłączyć do komputer i na przykład zdjęcia z komórki przenieść na komputer.
Z tego co się orientuje do tego potrzebny jest kabelek USB. Mam w domu takie coś ale nie wiem czy gdzieś podłącza sie do tej komórki czy jak?? A może po prostu do różnych komórek używa sie różnych kabelków USB. A moze to się jeszcze inaczej robi?? Pomóżcie mi bo nie wiem czy w końcu zdjęcia z komórki da sie przenieść na kompa czy nie?? Pamiętajcie, że chodzi mi o Siemensa C65.

Z góry dziękuje.

Dan the Automator
15-07-2005, 20:18
Tak sie składa ze mam CX65 ;-) Kabel podlaczasz przez wejscie od zasilania i zestawu słuchawkowego. Wiec zapewne musisz kupic oddzielny kabel, jest to ~45zł

Shweppes
15-07-2005, 20:18
Kablem USB nazywa się kabel mający mozliwość połączenia z komputerem przez gniazdo USB. Są różne rodzaje, bo kabel USB ma tylko jedną koncowke taka samą do kumputera jak inne takie kable. Jednak drugi koniec musi być inny w zależności od przedmiotu. Więc musisz dokupić osobny kabel do komórki :>

Thomas
15-07-2005, 20:19
do roznych klomorek rone kabelki a podlaczasz tam na dole gdzie ladowarke... jest jeszcze wyjscie kupic sobie klucz IRDA (podczerwien) i pasuje on do kazdej komorki posiadajacej port podczerwienii...:]

Hieyan
15-07-2005, 20:27
Polecam kabelek DCA-510. Naprawde dobry. I program SimCo

pawel158
18-07-2005, 21:23
Tak się składa że mamy ten sam telefon. Ja kupiłem kabel usb za 80zł w punkcie w którym kupiłem telefon. Każdy telefon ma inne wejście więc musisz się o jakiś z nich postarać jak chcerz mieć zdjęcia

Thero
18-07-2005, 21:27
@Up
Lekko przepłaciłeś, taki kabel zdobywa się za 30 zł, nie 80, miałbyś już trochę na pacca odłożone ;d.

Tak sie składa ze mam CX65 ;-) Kabel podlaczasz przez wejscie od zasilania i zestawu słuchawkowego. Wiec zapewne musisz kupic oddzielny kabel, jest to ~45zł
To jest taki awaryjny telefon, że na twoim miejscu wyrzuciłbym przez okno ;<.

@Topic
Odradzam ci ten telefon, random spięcia to jego specjalność. Mały szpanerski telefon dla panienek moim zdaniem ;p.
Btw. mam tam dziurki, nie widać, że jedna pasuję to USB? Trzeba topic zakładać? :|