Pokaż pełną wersje : Gdzie sa ..... temat taki mogl juz istniec :P
1. Mumie
2.Ghosty
3.Vampirki
4.Necro
Sorry ze pisze taki temat bo takowy pewnie juz byl ale nie jestem opcykany jeszcze z FoRuM...
Bede bardzo wdzieczyny za mapke...
Prosze o info jezeli dany stworek jest tylko dla Packow.
PS. Jezeli jestes z Eterni i kcesz sie wybrac na ktorys z tych stworow napisz gg-->5271093
lub w tibi : saurial
Pan Samochodzik
20-09-2003, 21:29
no to powiem tylko gdzie mumie sa, Jak grasz na liberze to sie z toba tam wybiore. Wiesz moze gdzie kolo venory respwauja sie 3 bh tam kopiesz kilofem. zarz sie jakas mape zrobi
mapa juz powstala
http://republika.pl/download_simcitypl/mumie.jpg
i tak masz tam pokoleii zanzaczona droge od bramu venore. U gory obrazki gdzie zlazic na nizesz poziomy.
a w lewym dolnym rogo mapy gdzie kopac. Ta biala kropa.
Co bedzie poztebne:
Kilof i normalny eq + jakis amulet anty wysyania zycia.
nomad soul
20-09-2003, 22:32
ja takze mam pytanie. czy dam rade samemu w tym miejscu co podal pan samochodzik.
pally 33lvl 66 dista
ah i jeszcze mam pytanie, czy miejsca w ktorych trzeba kopac kilofem sa jakos wyroznione ? czy poprostu zwykla gleba ?
Cromosol
20-09-2003, 23:13
1.Ghosty - trzeba miec premium account.
2.Mumie - nie trzeba miec... (są na bagnach oraz na draconi :) ).
3.Vampirki - są dostępne dla ludzi z pacc'iem.
4.Necromancer - tak samo jak ghosty i vampirki.
re@up
masz słabe skille jak na ten lvl..
Ja na 30lvl miałem skille 82/55 (Byłem palkiem:) )
Pan Samochodzik
21-09-2003, 00:00
to w y\tym miejscu bez pozradnego blokera albo boy rpujacej i f bomb nie da rady na ja 18lbl i ze skilem 53/38 mam porblemy z blokerem a jak zucam f-bobm to w ciagu 1,5 sekundy mam juz zolto HP am sa 4 albo 5 mumi wiec uwarzajcie
Pani Czarodziejka
21-09-2003, 00:06
Qmpel 41 lvl 70+/70+ w tym miejscu wyjezdzal z maks 3 mumiami jak bylo wiecej to f bomby szlyi szedl do rogu i bil mumie pojedynczo.
To jakis mierny knight :P j/k
albo raczej nie chcial tracic Uh.
Moze tylko ja jestem taki rozrzutny i nie oszczedzam na runach :P
btw. cześć Czarodziejka :)
nomad soul
21-09-2003, 10:28
a powiedzcie mi jaki dmg zadaja vampy i nekrosy ? dla paka oczywiscie, i czy to prawda ze vampy paralizuja na odleglosc i nie da sie przed nimi uciec ?:P
Mr.Paladynex
21-09-2003, 17:21
ni kaszdy paladyn moze chodszic na skielety i vampiry zalezy od lvl i obrony ale tagze ataku :D
Vampiry sa na (...uwaga...) Dark Catedral. Pojedynczy resp.Wezcie sprawdzcie bo ja mam jescze za niski lvl. Ale kolega pokazywal ze sa tam[widziałem] :lolo:
@up
Odswieżyłeś temat sprzed 3 lat -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.