PDA

Pokaż pełną wersje : Nazwisko dla rodzinki

Bambooha
15-07-2005, 20:46
Yo ziomki.Mam prożbe chce zrobić rodzine na trimerze ale nie wiem jakie dać nazwisko. B) Pomóżcie mi z tym nazwiskiem .PLZ.I zachęcam do byća członkiem tej rodzinki.Na servie trimera.

TheNatoorat
15-07-2005, 20:48
Kowalczyk albo Nowak są w sam raz.

Vanhelsen
15-07-2005, 20:49
Del'Noobos <- to jest arcy poważna propozycja!!! Nie robie sobie jaj!!! X(

p.s.
zator w inwencji twórczej? :P

Teddy Burn
15-07-2005, 20:49
Nick'Bamber
Nick'Rolnik
Nick'Tramwajarz
Nick'Teddy
Nick'Burn
Nick'The Bill
Nick'Libed
Nick'Atoidi
Nick'Ezdreims
Nick'Tnalap

Heliwurab
15-07-2005, 20:50
El Diablo? Diablo? Lord of Destruction? Diablo 2? hehehe zagalopowałem się...
/\ to moje pomysły.. :D bezsensu troche, no ale co moge wymyslec innego.. jestem wnerwiony bo nei dostalem sie na Tibianica na Isarce... 21 a ja w Ab siedze :D

Raynold
15-07-2005, 20:52
Yo ziomki.Mam prożbe chce zrobić rodzine na trimerze ale nie wiem jakie dać nazwisko. B) Pomóżcie mi z tym nazwiskiem .PLZ.I zachęcam do byća członkiem tej rodzinki.Na servie trimera.
1. Nie jestem ziomkiem i nie lubie jak sie mowi do mnie "yo".
2. Jak robisz rodzinke, to zazwyczaj zona przejmuje nazwisko po mezu, tak samo dzieci.
3. Moja propozycja nazwiska: jestemnoobemproszebijciemniewszyscycomniespotkacie plx

adam knight
15-07-2005, 20:59
a hja bede orginalny bambooocha:D

Pacek
15-07-2005, 21:08
nazwij tą rodzinke jakoś tak po "ziomersku" ja proponuje "ejo mada faka kupie se składaka" albo "jesteśmy yo ziom bolec stolec 44" albo "72,5 łapy/ 12" nie wiem "4-78,75 dymbiec" "cztery 7 Z" " nezo-wezo" " WAN" czyt. "We Are Noobs" i wiele wiele innych

Gotel
15-07-2005, 21:29
1. Nie jestem ziomkiem i nie lubie jak sie mowi do mnie "yo".
2. Jak robisz rodzinke, to zazwyczaj zona przejmuje nazwisko po mezu, tak samo dzieci.
3. Moja propozycja nazwiska: jestemnoobemproszebijciemniewszyscycomniespotkacie plx

Hej on chyba nie kierowal tych slów tylko do Ciebie bo nie pisal np. "Yo drogi ziomie Raynoldzie" tylko "YO ziomki" więc dlaczego się go odrazu czepiasz? Widzę że albo masz zly humor ale się do chlopaka uprzedzileś bo inaczej byś tak raczej nie napisal.Może powiesz nam jak mamy się do Ciebie zwracać ? Panie? Milordzie? Wladco? :D <joke>
by Ray: Milordzie mi sie bardzo podoba :>
A czepiam sie dlatego, ze pisze glupoty

Vekegi
15-07-2005, 22:12
Może Von'Lazaros , Di'Naabitos , Ziom'S , Sir Muchachos - wiem ze głupie ;p

kaczi
15-07-2005, 22:44
Nie jestem twoim ziomkiem -.-

A co do urżędu się wybierasz, i nie wiesz na jakie nazwisko sobie zmienić?
Polecam Nowak/Kowalski, znane i wogóle.
Lub Kwiatkowski. Też fajne.

Mam nadzieje że pomogłem.

Tahi
16-07-2005, 06:22
Ale tu wszyscy ważni B) ..... Aż strach coś powiedzieć aby kogoś nie urazić i nie natknąć sie na boski gniew....
A co do nazwy na rodzinke to moze kasanowa :P

Magus
16-07-2005, 08:17
chce zrobić rodzine na trimerze ale nie wiem jakie dać nazwisko. To sie dowiedz, przyjdz i powiedz. Ja proponuje "del'Moron", lub "Asshole".
BTW, od czego masz kreator imion (i nazwisk) na stronie CIPow?