Pokaż pełną wersje : CO zrobic by byc obywatelem Kazordonu???
CO zrobic by byc obywatelem Kazordonu??? piszcie prosze chodzi mi ot to ze np. w ab jest ten caly labirynt a w kazo co???
CO zrobic by byc obywatelem Kazordonu??? piszcie prosze chodzi mi ot to ze np. w ab jest ten caly labirynt a w kazo co???
Trzeba dojść do świątyni, przejść przez portal i już jest się obywatelem Kazoo ;)
http://www.tibia.pl/map.php?map=kazordoon tu jest mapa Kazoo świątynia jest zaznaczona literką "T" a portal przez który trzeba przejść literką "C" na na poziomie -4.Życzę powodzenia B)
Kolejny jeleń .... X( A ty kolegów to nie masz, żeby sie zapytać, tylko musisz na forum nowy topic zakładać..... Gdybyś troche poszukał to byś na bank znalazł odpowiedz na swoje przedszkolne pytanie X(
Po co odrazu te nerwy moze chlopak nie ma kumpli ktorzy graja w tibie a ty odrazu wyskakujesz z buzka ''zdenerwowana'' ty wyciagasz pochopne wnioski dlatego bym ci wstawil 10 punkow karnych.
Kolejny jeleń .... X( A ty kolegów to nie masz, żeby sie zapytać, tylko musisz na forum nowy topic zakładać..... Gdybyś troche poszukał to byś na bank znalazł odpowiedz na swoje przedszkolne pytanie X(.Nie mam słow do ciebie
Kolejny jeleń .... X( A ty kolegów to nie masz, żeby sie zapytać, tylko musisz na forum nowy topic zakładać..... Gdybyś troche poszukał to byś na bank znalazł odpowiedz na swoje przedszkolne pytanie X(
A Ty musisz nabijac idiotycznego posta meski narzad plciowy wie z jakiego powodu? Jak musisz gdzies odreagowac to idz sie masturbowac pod prysznicem, a nie wylodowywuj zdenerwowania na forum.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.