Pokaż pełną wersje : przegladarka internetowa
Ciekawy jestem jakich przegladarek urzywacie? ja np urzywam firefoxa i w sumie porównujac go do internetexplorera jest o niebo lepszy, większośc wirusów itp itd jest pisana pod explprepa. forefox jest szybszy ma wiele theams'ów jest aktualizowany i nie wiem czy nawet jego kod nie jest publiczny9 ogólnodostępny) więc ja osobiście polecam forefoxa:P a Ty :D?
Ja używam explorera i nie narzekam, działa bardzo dobrze. Kiedyś używałem Firefox'a, lecz nie zauważyłem zbyt wielkich róznic między nim, a IE. A co do wirusów... od tego są anty-wirusy i firewall'e. Ja mam Kaspersky'ego i wykrywa (chyba ;]) wszystko.
Heliwurab
16-07-2005, 02:15
Ja mam podobnie jak Caerlionne. IE i Kasperky. Według mnie Firefox wolniej chodzi, nie jest taki "fajny" i jest "nudny".. według mnie Firefoxa zrobiono aby chodzić po internecie w nim, a nie oglądać go... dla mnie też IE ma wartość sentymentalną... haha :)
Baron Kaldrick
16-07-2005, 07:57
Netscape \m/ "To jest naprawdę ważne..."
spider-bialystok
16-07-2005, 08:12
Opera 4ever ^.-
Fire Fox Rulezzz!
Najlepsza przeglądarka, jaka tylko istnieje! A IE używałem tylko do ściągniecia Mozilli po formacie :P
pabloxxl
16-07-2005, 08:43
Ja mam firefoxa bo opera cały czas mi sie wiesza :) a w IE jakies głupie pop-upy wyskakują. A pozatym Mozilla jest dośc szybka i do tego funkcjonalna. HAIL FIREFOX :D
]v[ichal
16-07-2005, 09:07
Mozilla FF
W sumie mam 3 przegladarki zainstalowane ale najczesciej korzystam z Fire Fox'a :)
ja uzywam firefoxa, ale IE tez od swieta uzywam...(np jak chce skanowac kompa na mks.com.pl...)
Opera rządi, z nią nikt po necie nie zbłądzi ;).
Olorion.
16-07-2005, 10:11
opera pwnz !!! :P
TheNatoorat
16-07-2005, 10:43
Na codzień Opera 8.x, przy moderacji FireFox. :>
avant browser ;p
pop-upy off, od wirow jest nortonik
El Dziąsło
16-07-2005, 12:20
KAŻDA przeglądarka jest lepsza od IE .Ja używam Opery :]
Teddy Burn
16-07-2005, 12:24
Internet Explorer
Mam IE, FireFoxa i Opere, ale używam tylko FireFoxa...
Najczęsciej opera, chociaż zaczyna mi się ostatnio psuć :S
Nazwa bierzącego okna to: forum Tibia.pl - Odpowiedz na temat - Mozilla Firefox
Feuerfox.
Wygoda i bezpieczenstwo.
Uncle Warrior
16-07-2005, 15:51
Maxton 4ever :p
A ja mam explorera, jestem z niego bardzo niezadowolony, a ze jestem leniem nie z tej ziemi to nie chce mi sie zainstalowac innej przegladarki :]
Adrianoss
16-07-2005, 17:54
ja uzywam MYIE2 i Opery
Ghost Nieudany
16-07-2005, 20:00
Maxton 4ever :p
Stare dziury w nowej oprawie? =P
Opera. I tylko ona. FF nie ma pewnej przydatnej funkcji - zapisywania poprzedniej strony w pamięci RAM, dzięki czemu nie trzeba czekać, aż się załaduje. Nie spotkałem takiej wtyczki do FF-a, więc wybór padł na Operę (bo FF z wtyczkami to to samo co Opera, nie licząc tej jednej funkcji).
Poza tym, przyzwyczaiłem się do niej. ;)
Ja używam Firefoxa :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup:
Descartes
16-07-2005, 21:42
Opera. Nie ma to jak 1000% zoom. ;)
Demokles
16-07-2005, 23:48
Firefox według mnie najlepszy.. Mam IE6, Opere i FF. Opera - w przeciwieństwie do Firefoxa szybciej wyświetla obrazki. IE - shit X( a FF troche wolny ale juz sie do niego przyzwyczaiłem :D
Zlotan92
17-07-2005, 12:30
ja mam opere 8 i jest wg mnie najlepsza poniewaz wyswietla strony wap
(czego nieposiada firefox, internet exploler)wyniki testu komputer swiat przedstawiaja sie tak:
1. Opera 8
2. Firefox 1.0.4
3. Mozilla 1.7.6
a exploler zajmuje dopiero 8 pozycje...
ja na opere nienazekam choc chcialbym aby bylo choc kilka skorek jak w firefoxsie. ale co tam najlepsza nie???
Mozilla Firefox. Dziala swietnie, nic sie nie wiesza. W porownaniu do IE to niebo a ziemia. Nie wyskakuja pop-upy no i panele ulatwiaja poruszanie sie po internecie.
Mozilla Firefox. Dziala swietnie, nic sie nie wiesza.
Powiadasz?
To zajrzyj tu:
http://night.pl/~xerror/exploits/ff.htm
albo tu:
http://night.pl/~xerror/exploits/ff2.htm
Blad znany od kilku miesiecy, ale ciagle nie doczekal sie zalatania. Tyczy sie to rowniez FF 1.0.5 ktory wyszedl kilka dni temu.
TehRegent
17-07-2005, 14:45
FF jest dobra przegladarka dla nowych uzytkownikow, albo ludz, ktorzy tylko ogladaja stronki ;)
ff mozna zassać : http://www.firefox.pl/pobierz.html
opera 8 : http://www.opera.com/download/
motywy do ff i Thunderbird : https://addons.mozilla.org/themes/?application=firefox
Thimburd
17-07-2005, 14:54
Ja używam Firefoxa i dobrze mi z tym. IE sux ;d
@Rege-N-tuS
Ale bredzisz.
@Polin
:|
ej ff ma tesh przynajmniej wbudowany jakis menager ssania plików a IE -.-
Thimburd
17-07-2005, 14:57
@up
No ja właśnie sobie coś ściągałem, ale dzięki Polinowi... :|
Ja używam FF, bo mi w IE ciągle jakieś powiadomienia wyskakują. Podoba mi się zastasowanie paneli, ale niestety w FF nie działa część ciekawych skryptów (sprawdzałam jak chciałam wstawić na stronkę :/). Przeważnie strony www są pisane z myślą o IE i Nescape, potem sa różnice w wyświetlaniu, czasami przeglądarka nie załapie niaktórych skryptów i kiepsko to wygląda :(. No, ale i tak używam Fire Foxa.
Fire Fox potrzebuje minimum 256 MB RAM SDR. U mnie przy otwartych paru panelach i IRCu praktycznie nie da sie pracowac...
Rywalem dla produktu Mozilli może stać się wkrócte także Maxthon (MyIE2), który już teraz dorównuje Fire Foxowi, ale ma jeszcze sporo błędów.
ej ff ma tesh przynajmniej wbudowany jakis menager ssania plików a IE -.-
A co w tym 'managerze' jest takiego do 'managerowania'? To jest to samo co w Internet Explorerze, tylko że ma ładniejszy interfejs...
Shanhaevel
17-07-2005, 18:47
FF jest Bamboocha i tyle!
A taka dygresyjka..
Kiedys na hacking.pl przeczytalem, ze FF i IE maja podobna ilosc bledow... ten pierwszy nawet mial wieksza ilosc bledow krytycznych.
To tak odnosnie bezpieki:)
opera rox! ie ehhh czasamiii
Maciosek
17-07-2005, 19:56
FF r0x, przynajmniej nie trzeba włączać kolejnych okien jak w IE, w FF można zróbić nową zakładkę. :]
Dla mnie Opera jest bezkonkurencyjna.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.