PDA

Pokaż pełną wersje : Help Me Plx Fast

Ormuzz
16-07-2005, 17:44
Mam taki dylemat nie wiem jaka profesje wziasc na new serwie.
Mysle nad: Master Sorkiem Royal Paladin i Elite knight.
W przypadku knighta ciagnie mie blokowani (podbieranie loota znaczy sie xD), nie wydawanie kasy na rinki typu SD HMM. Bede musial tylko kupoaw UHy(ale od tego sa UHmakerzy) (bede chcail expic od 40 lvl na dragon lair kolo Venore 30k na godzinke
Palek imponuje mnie: walka z dystanus Uhy wogole nie ida yulko kasa idzie na bolty
Sorcer imponuje mi duuuzymi hitami typu UE Ewave czy runiczne SD (ale expienie np. w cyclopolis jest drobie chodzi mi tu o cenie amunicji

Fejkowiec
16-07-2005, 17:46
Royal palek lub elite knight,a jezeli chcesz teraz byc niewidoczny a pozniej wyskoczyc z levelem to master sorc :]

Teddy Burn
16-07-2005, 17:47
Wybiesz se majstra sorka, bo on ma wjelke chity f styló ewave albo ue.
Bylo pelno tematow porownujacych profesje i wyszlo na to, ze kazda ma swoje wady i zalety, ze nie ma najlepszej profesji itd itp bla, bla, bla. Wg mnie .najbardziej uniwersalny jest paladyn

Marcin of shadow
16-07-2005, 18:25
Jesli 1 raz grasz w tibie wybierz knighta najlatwiej sie nim gra (nie faworyzuje swojej profesji bo najbardziej lubie sorckow)

Burakou
16-07-2005, 19:06
Jeśli chcesz być szanowany to wybierz sorca, bo każdy przechodząc obok ciebie będzie się bal, że dostanie z SD tudzież UE, ale pamiętaj, że do 30 lvlu to sorc jest mięsem armatnim.

Vil
17-07-2005, 00:22

innych opcji nie ma - drut to kopia sorca

każdy przechodząc obok ciebie będzie się bal, że dostanie z SD tudzież UE

jasne, potem skull i hunt/ szybki dead

powinszowac jak przypadkowych ludzi lejesz z sd/ ue

@ topic :

ryc = szybko expi, dlugo nie wybierze sie na nic silniejszego ( chyba ze trenic kosztem expa, ale wtedy zostaniesz daleko w tyle - zakladamy ze nie grasz w
3 osoby i nie jestes online 24/7 )
pal = expi szybciej, latwo wpada na guardy/mino, szybko przydaje sie w huntach = polecam

sorc = zanim nie bedzie oplacalnie expic z run ( sila czarow 150%++ ) moze komfortowo wyrabiac na rotach ( darashia ) - kasa i szybki exp - mozesz sprobowac jesli masz pacca ( z tematu wynika ze raczej tak )

jesli chodzi o uhmakera to jesli grasz uczciwie ( bez mc ) to znacznie lepiej wyjdziesz expiac i zarabiajac na uhy niz stojac i je robiac.

Venderer
17-07-2005, 07:55
W przypadku knighta ciagnie mie blokowani (podbieranie loota znaczy sie xD), nie wydawanie kasy na rinki typu SD HMM. Bede musial tylko kupoaw UHy(ale od tego sa UHmakerzy) (bede chcail expic od 40 lvl na dragon lair kolo Venore 30k na godzinke
Palek imponuje mnie: walka z dystanus Uhy wogole nie ida yulko kasa idzie na bolty
Sorcer imponuje mi duuuzymi hitami typu UE Ewave czy runiczne SD (ale expienie np. w cyclopolis jest drobie chodzi mi tu o cenie amunicji

Mówisz, jak niby wielki specjalista, bardzo obeznany, a pytania zatajesz jak n00b -,-.... Chcesz l00ta?? Knight! Duże hity?? Sorc....
A jak dalej nie jesteś zdecydowany żuć monetą -,-.....

Polewkin
17-07-2005, 11:33
Grasz kim wolisz ja osobiscie zaluje ze nie wybralem sorca bo na 30lvl+ i 40mlvl+ expi w zastraszajacym tempie majac runki ale knightem rownie dobrze mi sie gra poza tym cholernym skillowaniem :D

ripper
17-07-2005, 12:07
A ja radze druida -.- Kolejny temat z serii:
"meh iz noob and nie wiem jaka vocation jest the najlepsza"

Yero
17-07-2005, 13:01
noob "-.- weż druta

Cziki
17-07-2005, 13:33
Wybiesz se majstra sorka, bo on ma wjelke chity f styló ewave albo ue.
Bylo pelno tematow porownujacych profesje i wyszlo na to, ze kazda ma swoje wady i zalety, ze nie ma najlepszej profesji itd itp bla, bla, bla. Wg mnie .najbardziej uniwersalny jest paladyn
majster sorc hmm czyzby nowa profesja ktora bedzie dopiero po update??
@topic
jezeli chcesz byc wysoko w levelu to palek albo knight jezeli chcesz byc ze tak powiem szanowany (xd) to master sorc (przed sorcami zawsze czuja respekt:P)

Burakou
17-07-2005, 13:47
innych opcji nie ma - drut to kopia sorca

jasne, potem skull i hunt/ szybki dead

powinszowac jak przypadkowych ludzi lejesz z sd/ ue

Nie leję wszystkich z SD, bo gram na non-pvp :/, ale chodziło mi o to, że każdy przechodząc obok niego będzie wiedział, że ma w zanadrzu jakąś skuteczną broń.

P.S. To mój setny post :flaga_pl:

Sarvi
17-07-2005, 18:09

Heh... ja oczywiscie zawsze trzymam za rycerzami xD
A co do tego ze palkowi uhy nie ida to ERROR bo wlasnie czasem palek musi sie uhac czesciej niz rycerz , bo jak jakis dobry potwor porzadnego hita pusci na dystans to...?
Ale masz plany od razu promocja xD

Lemef
17-07-2005, 18:47
Radze ci grac Royal Paladynem , ponieważ szybko nabijesz skille i m lvl ma dość dobre czary dla FACCA jak i PACCA. Może uzywac SD ( na 15 m lvl )
ma dużo many jak i zycia na wyszym poziomie. :cup: Radze wybrać ci Royal Paladina :cup:

Ormuzz
18-07-2005, 09:08
Jesli 1 raz grasz w tibie wybierz knighta najlatwiej sie nim gra (nie faworyzuje swojej profesji bo najbardziej lubie sorckow)

Gram juz ponad rok w tibie i mam postacie na lvl 35-40

Ormuzz
18-07-2005, 09:10
[QUOTE=Lemef]ponieważ szybko nabijesz skille i m lvl . Może uzywac SD ( na 15 m lvl )

Hmm nie wiem czy skilli 70 w discie i 15mlvl palkiem tak szybko sie bije

Noro
18-07-2005, 10:17
Ja radze Ci grac Master Sorcererem.
Nie będziesz się nudził ;) :p .

Kubon
18-07-2005, 10:52
Powiem tak : Jeżeli lubisz nudną grę to knight, jeżeli jesteś człowiekiem, który lubi grę ekstremalą to palek, a jeżeli lubisz lubisz bawić się w rozwijanie postaci to sorc/drut.

pavelek
18-07-2005, 13:44
Wiecie, wydaje mi się że Master Sorcerer po prostu ma klasę, sam miałem masterka no i niezłą sieczkę robiłem. Teraz mam już nową postać, ale też sorca =]. Jak byłem nim na Desert Queście(bez żadnych mapek z drogami do nagrody) nikt nie znał drogi - każdy był pierwszy raz, choć ja kiedyś dawno byłem. Poszliśmy po prostu przed siebie. Uratowałem im tyłki =] knight szedł przodem a tu nagle wylatuje z 10 zerkow - druid ucieka palek próbuje ze strzał lać, a knighta trapneły zerki(dobrze że miał uhy) ja zaczełem nawalać czym mogłem - ewave(raz poszło), SD i GFB. No i przeżyliśmy, potem druid już nie uciekał tylko nas uhał i troche tam hmm nawalał. Raz mi nawet życie uratował jak natkneliśmy się na FD. Ale zrobiliśmy tego quescika.
Dzięki tej Histori widzicie jaki sorc jest uniwersalny. Radzę wybrać master sorca!

Lord Of Knight's
23-07-2005, 23:20
Jezeli masz ze sobą jakiegos kolege to weź sobie Sorca albo Druta.Będziesz mu sprzedawał Uhy w zamian za blokowanie...Pozatym na nowym serverze jest potrzebna masa Uhów :o więc mozesz załapać sobie jakiegos h levela puźniej jako Uh providera w zamian za wykupywanie każdej ilości Uhów i protectowanie Cie :evul: :p :p ..Hmm co do Royall Palla to powiem Ci ze Pall napoczątku jest mozolny lecz potem mozesz wybic się z levelem.Lecz potrzebujesz masy kasy na bolty/hmmy/uhy a na nowych serverach raczej na starcie nie posiada się takiej ilosci kasy..Co do Elite Knighta mówisz o blokowaniu...Moze i Cię to rajcuje lecz 3/4 Blokerów i Shoterów umawia się tak że loota dzielą po pól bo po co chodzic z Blokerem na takie hunty co się nie zwróci za runy :confused: .Jeszcze troche zalezy to od servera....ale to już nie moja sprawa

Życze Udanego Wyboru :)

Lord Of Knight's
23-07-2005, 23:26
Kubon mówisz ze zycie Knightem jest nudne to chyba nigdy NIm nie grałeś =D.Knight to jest dopiero extremalne zycie...a nie Pallek fakt ze tez ale nie takie jak Knight...Jezeli blokujesz np 5 zlurowanych Gs'ów to jest Twojim zdaniem nudne?Blokujesz wszystko Dl'e i Dragi na raz i to jest nudne.Rzeczywiście...bardzo nudne to jest dopiero Hardcore jak bloczysz demona albo jak bloczysz Necro Room.. B)

Vil
24-07-2005, 23:32
Jezeli masz ze sobą jakiegos kolege to weź sobie Sorca albo Druta.Będziesz mu sprzedawał Uhy w zamian za blokowanie

nie myslisz

dopoki nie bedzie mocno bic z run szybko wyplucze sie z kasy, z blokerem czy bez ( zwlaszcza jesli bloker bedzie uzywal uhow ). Dodatkowo chwile potem wspominasz o huntach w ktorych sie nie zwroci za runy ..

Pall napoczątku jest mozolny(...)potrzebujesz masy kasy na bolty/hmmy/uhy a na nowych serverach raczej na starcie nie posiada się takiej ilosci kasy

trzeciego dnia po starcie pala chodzilem na guardy, w depocie mialem 11 k, nie skillowalem. Dla porownania ryckiem w tym czasie dobilem 16 lev i skille 46/46, sorcem zrobilem 20 lev ze slabym mlvl. Gralem po 3-4 godziny dziennie, nie mam pacc, nie jestem dobrym graczem. Jesli nadal uwazasz ze palek jest mozolny to powiedz mi ktora profesja nie jest..

janek@
25-07-2005, 10:07
Jeśli chcesz być szanowany to wybierz sorca, bo każdy przechodząc obok ciebie będzie się bal, że dostanie z SD tudzież UE

MOZE I TAK ALE..
1)bedziesz marnowal godziny na te cho....ne runki i mane
2)bedziesz mial malo hp i cap
3)expowanie sorciem dla mie jest do kitu wymarnujesz bp sd na takiego gsa a to ci sie nie zwruci
4)trenowanie nie ma szesu i tylko bedziesz liczyl na magie
5)sorci nie trenia moga dostawac wieksze ataki niz knight

dlatego wybralem knighta XD

Vil
25-07-2005, 10:43
@up:

1. gdy zaczynasz uzywac runek stac cie by je kupic
2. malo hp - mana shield; malo cap - na runy starczy, kupuje sie lekki eq i jakos sie z tym zyje
3. gratuluje pomyslowosci - bp sd w gsa =.=; mi na gsa schodzi srednio 2-3 hmmy, nie bije ich bo mi sie nie zwraca
4. skoro trenowanie nie ma sensu to nie trenuj i nie widze problemu
5. zalezy od eq - ktos inteligentny juz na forum wspominal ze dobrze ubrany drut/sorc moze spokojnie blokowac hero

nie pisz o czyms o czym nie masz pojecia