zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co z numerem konta i hasłem??

Marixon
16-07-2005, 22:01
Witajcie!! Dawno już nie pisałem żadnego tematu, ale dzisiaj mam pytanie. Szukałem w tutorialach i poradnikach, ale nic nie znalazłem, więc zakładam nowy.

Standardowo, jeśli taki temat już był to przepraszam i proszę o usunięcie mojego!!

Tak więc:

Czytałem, że nie należy zapisywać passów w komputerze i na szczęście nigdy tego nie robiłem :) . Ale czy lepiej jest mieć je zapisane na kartce, czy wyryte w pamięci??

Ponadto proszę powstrzymać się od komentarzy o następującej treści:

- nieuzasadnionej krytyki, np. "beznadziejny temat"
- nic nie wnoszących do tematu , np: "masz tu link do strony xxx i poczytaj" - ja już czytałem i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie!!
- komentowania tematu bez odpowiedzi na główne pytanie, np; "Uważam, że w tym temacie powinno / nie powinno się uwzględnić...".

Z góry dziękuje wszystkim, którzy będą przestrzegać w / w zasad!!

morwi
16-07-2005, 22:04
buahahahha no naprawde beznadziejny temat...
lepiej miec je w glowie, czy na kartce?! ja je mam w glowie(jak zreszta polowe numerow telefonow,piny do kart roznego rodzaju itp.), ale jak masz slaba pamiec to se zapisz-.-

Marixon
16-07-2005, 22:12
buahahahha no naprawde beznadziejny temat...
lepiej miec je w glowie, czy na kartce?! ja je mam w glowie(jak zreszta polowe numerow telefonow,piny do kart roznego rodzaju itp.), ale jak masz slaba pamiec to se zapisz-.-

Ale mi pomogłeś 8o !! Szczerze mówiąc teraz mi się wydaje, ze za mądry to on nie był, ale ja pytałem, bo mam problem z tym. Chodziło mi o to, czy uważasz za spore ryzyko zapisywanie tego wszystkiego na kartce. Bo jak się kartka dostanie w niepożądane ręce to już sam wiesz co będzie :o !!

morwi
16-07-2005, 22:14
o boze! to w telefonei se zapisz-.- myslisz ze haker ci sie do domu wlamie?

Marixon
16-07-2005, 22:21
Mówię tutaj o kolegach z rl. Chyba nie będę siedzial ciągle sam. Wiem, wiem powinienem sobie schować gdzieś w szufladce... Co do telefonu to dobry pomysł... Dzięki!!

Moim zdaniem temat do kasacji lub zamknięcia. Już wole kasację, bo to durny temat... I najlepiej hardem, gdyby któryś z modów był tak uprzejmy!!

Heliwurab
16-07-2005, 22:22
@morwi
A kumple to co?? Duchy?

@Ontopic
Ja mam wszystko w pamięci, ale jak nie masz dobrej pamięci, to lepiej zapisz sobie gdzieś na kartce i schowaj tam, gdzie nikt ci nie będzie grzebał (nie ,nie mówie tu o "4 literach" :P ).. to chyba najlepsze rozwiązanie.. chociaż możesz też wyćwiczyć pamięć... :)

morwi
16-07-2005, 22:24
@morwi
A kumple to co?? Duchy?

a kumple..... chowam w jakies szufladzie(naprzyklad-.-) i nie dopuszczam ich do niej? proste

Marixon
16-07-2005, 22:38
a kumple..... chowam w jakies szufladzie(naprzyklad-.-) i nie dopuszczam ich do niej? proste

Wystarczy, że wyjdziesz do kibla, albo do kuchni... Chyba nie będę zakładał szuflad na klucze i całe pęki nosił non-stop no nie??

@heliwurab:

Dzięki!! Już myślałem, ze tu będzie tylko krytyka :) !!

Knight Simon Dark lord
17-07-2005, 10:11
ja bym proponował zapisać hasło na wordpada i schować w komputerze gdzieś i z opvją "ukryj" i to samo hasło tylko na dyskietke na wypadek formata i będziesz maił hasło chyba ze ci grzebią po komputerze to inna sprawa ale na dyskietce możesz mieć tylko trzeba uważać by nie pożyczyć bądź ktoś nie skroił