Marixon
16-07-2005, 22:01
Witajcie!! Dawno już nie pisałem żadnego tematu, ale dzisiaj mam pytanie. Szukałem w tutorialach i poradnikach, ale nic nie znalazłem, więc zakładam nowy.
Standardowo, jeśli taki temat już był to przepraszam i proszę o usunięcie mojego!!
Tak więc:
Czytałem, że nie należy zapisywać passów w komputerze i na szczęście nigdy tego nie robiłem :) . Ale czy lepiej jest mieć je zapisane na kartce, czy wyryte w pamięci??
Ponadto proszę powstrzymać się od komentarzy o następującej treści:
- nieuzasadnionej krytyki, np. "beznadziejny temat"
- nic nie wnoszących do tematu , np: "masz tu link do strony xxx i poczytaj" - ja już czytałem i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie!!
- komentowania tematu bez odpowiedzi na główne pytanie, np; "Uważam, że w tym temacie powinno / nie powinno się uwzględnić...".
Z góry dziękuje wszystkim, którzy będą przestrzegać w / w zasad!!
Standardowo, jeśli taki temat już był to przepraszam i proszę o usunięcie mojego!!
Tak więc:
Czytałem, że nie należy zapisywać passów w komputerze i na szczęście nigdy tego nie robiłem :) . Ale czy lepiej jest mieć je zapisane na kartce, czy wyryte w pamięci??
Ponadto proszę powstrzymać się od komentarzy o następującej treści:
- nieuzasadnionej krytyki, np. "beznadziejny temat"
- nic nie wnoszących do tematu , np: "masz tu link do strony xxx i poczytaj" - ja już czytałem i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie!!
- komentowania tematu bez odpowiedzi na główne pytanie, np; "Uważam, że w tym temacie powinno / nie powinno się uwzględnić...".
Z góry dziękuje wszystkim, którzy będą przestrzegać w / w zasad!!