Pokaż pełną wersje : I gdzie jest moj domek??
Dzis miala skonczyc sie licytacja mojego domku w Ab. ['Coastwood 10']
mialem w depo tyle kasy ile trzeba ale gdy dzis po save poszedlem pod domek pisalo:
11:09 You see a closed door. It belongs to house 'Coastwood 10'. Nobody owns this house.
:(
nie dostalem zadnego listu i nie wiem co jest grane. zaczolem licytowac domek od nowa.
Czy wiecie czemu tak sie stalo?
Prawdopodobnie ktos Cie przelicytowal i nie zaplacil ze ten domek wiec musisz licytowac od nowa~
/Bom~
Dj Fara0n
17-07-2005, 11:30
Coastwood 10
This house has three beds.
The house has a size of 26 square meters. The monthly rent is 1630 gold and will be debited to the depot in Ab'Dendriel on Inferna.
The house is currently being auctioned. The auction will end at Jul 25 2005, 09:00:00 CET. The highest bid so far is 0 gold and has been submitted by Nataliero.
Poprostu musisz poczekac tydzien i wtedy będziesz mial domek ;) ...
Poprostu musisz poczekac tydzien i wtedy będziesz mial domek ;) ...
a czytac umiesz? dzis zaczolem od nowa licytowac po tym jak nie dostalem domku :/
Jakis koleś pewnie cie przelicytowal w ostatniej chwili , potem okazalo sie ze niema kasy w domq - dostal bana.
Dlatego niemasz domq :)
edit@
Tak naprwade to nie czeka sie 7 dni a 8 ... :p
BO potem zostaja jeszcze godziny left.
Sozemego
17-07-2005, 12:07
a czytac umiesz? dzis zaczolem od nowa licytowac po tym jak nie dostalem domku :/
no to bedziesz czekal tydzien, dokladnie tak jak powiedzial :0
no to bedziesz czekal tydzien, dokladnie tak jak powiedzial :0
on powiedzial ze bede czekal tydzien bo myslal ze ja dopiero aukcje zaczolem i sie dziwie ze domku nie mam.. a teraz wiem ze bede tydzien czekac.. i mam nadzieje ze sie uda tym razem :(
Tiboszek
17-07-2005, 15:37
Stało się tak ponieważ ktoś przewyszył twoją sumę, ale w depo nie miał kasy dlatego licytacja rozpoczeła się od nowa =D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.