Pokaż pełną wersje : wiosna i Tibia;]
Podpalacz
30-03-2004, 17:59
Witam:)))
W zwiazku z nadchodzaca wiosna proponuje Wam zebyscie nie przyrosli do kompa i zebyscie przez expienie nie tracili cennego czasu:)))
WYJDZCIE CZASEM NA DWOR:)
Pozdr:)
Czkowron
30-03-2004, 18:05
Popieram !!! ;-)
Na dworze ładna pogoda wiec wyłaźcie czasami (a trenować to wysatrczy tylko dac full def ;) )
Czary Misio
30-03-2004, 18:06
No widze ża masz dobre intencje , ale dla innych ludzie nie istnieje inny świat prucz tibi :D
Karol ll
30-03-2004, 18:08
O, rety!
Czego to ludzie nie wymyślą...
Ale co niektórych nie oderwiesz od kompa nawet gdy za oknem słoneczko :D .
Nie chcę się chwalić, ale dla uczczenia początku wiosny nie gram już tydzień w Tibie :D . Taaa, ja też proponuje, żebyście nie przesadzali w graniu, bo są jeszcze inne sprawy do zrobienia nie? ;)
kaminiak
05-04-2004, 21:14
Pewnie. Pomyslcie sobie ze dwur to wasz nowy swiat i zaczynacie lazic po piaskownicach w poszukiwaniu scorpionuw, po lesie w poszukiwamiu jedzenia itd a Demonem jest najwiekszy kafar w okolicy 8) ;)
Oryginalnie dodany przez kaminiak
Pewnie. Pomyslcie sobie ze dwur to wasz nowy swiat i zaczynacie lazic po piaskownicach w poszukiwaniu scorpionuw, po lesie w poszukiwamiu jedzenia itd a Demonem jest najwiekszy kafar w okolicy 8) ;)
Tak, a Policjant to Gm:>
Podpalacz
06-04-2004, 10:20
Policjant GM hahahahaha:]
Dzielnicowy ROX! :P
Rincewind
06-04-2004, 12:02
wyszedl bym z checia ale troche brzydka pogoda u mnie :(
no właśnie, sio na podwórko, jak się ma szczęście to można spotkać rabbita lub jelenia w lesie i mięsko (-; a jak się ma pecha to niedźwiedzia albo wilka, wtedy nie jest tak wesoło hehehe
ogólnie proponuję 2 godziny dziennie w tibię i 3 godziny spacerku na świeżym powietrzu
pozdrawiam i życzę słonecznej wiosny !!
zakreconyy
06-04-2004, 15:06
haha no topic good..
wychodzcie na dwor czas na rowerek i panienki :D
dla rekaksiuka pileczka albo romanse:D:D
GM ->Dzielnicowy:P
ahaha
all right babe burn:P
Jak beda wakacje to grac bede tylko w deszczowe dni. A jak bedzie ladna pogoda to wtedy chwilke rano i wieczorkiem. Granie w tibie w lecie to strata czasu...
Wujek eustachy
06-04-2004, 20:02
Na dworze ładna pogoda wiec wyłaźcie czasami (a trenować to wysatrczy tylko dac full def )
Ty to maż dobrze ja jestem palem i musze te głupie speary podnosić :(.
No widze ża masz dobre intencje , ale dla innych ludzie nie istnieje inny świat prucz tibi
Znam takowego nick to konrad company lider. Cały dzień gra tibię, a w szkole cały czas gada o tym jaki z niego n00b.
A nadwór wychodzcie i to najlepiej hurtem będzie się łatwiej zalogować :p.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.