zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem Z Gildią

Knight michal dwa
17-07-2005, 18:53
witam Zapisalem sie do gildi i podalem tam nr i halso nie wiem czy dobrze zrobilem bo jak sie zalogowalem pisalo mi ze konto zablokowane na 5 minut a puzniej ze haslo nie to i jeszcze potem ze Ip zablokowane na 30 min prosze odpowiedzcie

Dwimenor
17-07-2005, 18:56
No to miałeś konto.

Wejdź w lost account interface i spróbuj zmienić hasło.

Wechuś
17-07-2005, 19:25
Zrobileś źle tak jak kolega wyrzej mówie cie to samio oraz dobrze ci razde na przyszłość jeśli suzkasz gildi nie podawaj nikomu passów oraz jęśli piszą na trade że szukają ludzi do gildi ty się odezwisz a oni powiedzą żebyś wszedł na ich stronę gidyjną to niewyknouj tego ponieważ jest 99,9999999% szans że na stronie jest key loger, któr ci ałtomatycznie się zainsatluje po wejściu na tom strone

Akin
17-07-2005, 20:14
Jesli swoje passy wpisales w innym miejscu jak www.tibia.com to nie odzyskasz swojej postaci lub odzyskasz ja ale wyczyszczona

boorek
17-07-2005, 22:09
witam Zapisalem sie do gildi i podalem tam nr i halso nie wiem czy dobrze zrobilem bo jak sie zalogowalem pisalo mi ze konto zablokowane na 5 minut a puzniej ze haslo nie to i jeszcze potem ze Ip zablokowane na 30 min prosze odpowiedzcie

Ogromnie wspolczuje wiecej tak nie rob masz shackowane konto juz :( osobiscie mialem identyczny hack pare dni temu :( Wspolczuje i radze tak jak wyzej