Pokaż pełną wersje : Dwarf Guardy
Ciri The Blocker
17-07-2005, 20:01
Z Góry mówie, że jeśli ktoś ma zamiar mnie krytykować, niech stąd wyjdzie. :evul:
Więc...
Moje pytanie... Na jakim lvlu / skilach bede mógł spokojnie pójść na masshunt na dwarf guardy ALE : Z jednoręczną bronią (bright sword). Mówiąc SPOKOJNIE mam na myśli nie tracąc chorendalnych ilości UHów i nie ryzykując życia.
Narazie mam 28 lvl, skile 62+ i rosną bAAAAArdzo syzbko, bo teraz ciągle skiluje. EQ: K set, W helm, Medusa Shield, Bright Sword & szaliczek ( :p )
EQ moze sie przed tymi guardami zmienić.
Prosze tylko o krótką odpowiedź, tzn lvl/skile , ewentualnie jakieś wskazówki co do respa. ty
No tak na spokojnie i zeby nie tracic cholernie duzej ilosci uhow to jakis 100lvl+, 90/90 powinno wystarczyc.
Tak minimalnie to 75/75 skille, lvl nie ma wiekszego znaczenia
Sidor_69
17-07-2005, 20:19
Ja swoim knightem latalem od 35 lvl (balance) z Bs-em ,k-arm ,W-helmet,
P-legsy,tower shield,scarf, na skilach 70/70 ze strata 1 uh na 3-5 guardow.
Pozniej sie na Gs-a przezucilem i tracilem wiele wiecej uh ale expilem 2x szybciej...
Wybor należy do Ciebie, ale najpierw potren troche skile...
Pozdro...
Ciri The Blocker
17-07-2005, 20:28
K dzieki to na ~70/70 pójde, jak bedzie źle to wróce do treningu :p . dzieki za podpowiedź. aaa. a na początku który resp polecacie, chodzi mi o to zeby byla syzbka droga ucieczki, :p
Sidor_69
17-07-2005, 20:41
osobiscie polecam resp guardy + soldy w miescie. Wejscia pilnuje pojedynczy spawn guarda a puzniej juz lurujesz sobie po 1 guardzie tlukac soldy i roty przy okazi... jak Cie zgnoją to rope plx :D
pozdro....
Ciri The Blocker
17-07-2005, 20:54
Ok dzieki :D
Wiem, wiem, ze chodzi o najta, ale ja chodze sorkiem na 14 lvlu lurujac pojedynczo. 10 guardow= 3-4 uhy i 10-15 hmm (ale raczej w okolicach 15), robie lootbagi z eq dla noobow i loot wychodzi jakies 1.5-2k w zlocie.
P.S. Zaczalem tam chodzic przez przypadek gdy bylem z kolega on zginal
[ ;( ], a ja sobie jakos radzilem (z ucieczka). Wiec zachecam wszystkich sorcow do chodzenia na potwory, z ktorymi wam sie zdaje, ze sobie nie poradzicie.
patrikozzz
17-07-2005, 21:44
Mówiąc SPOKOJNIE mam na myśli nie tracąc chorendalnych ilości UHów i nie ryzykując życia. - zycia raczej nie ryzykujesz ale zeby nei tracic duzo UH to lvl 50 i skille 75/75. Liczac tez, ze bedziesz mial wypasione EQ. Wczesniej sie nie zwraca za UHy zbytnio.
Ciri The Blocker
17-07-2005, 22:02
A z bronią 2 ręczną ( Giant Sword) ?.
patrikozzz
17-07-2005, 22:12
Tylko jak masz nadmiar UHow i/lub potrzebujesz szybkiego expa
taaaa nabijcie se jeszcze ze 20 postów i bedzie git -.-"
edytujcie chociaz co 2 post.......
Huh .... lepiej z 2 reczna bronia na full atack na skillach okol 70/70 pujdzie okolo 1 uh na 5 guardow na lvlu 30-35 :)
Sidor_69
17-07-2005, 23:30
Cytat: Patrikozzz :Mówiąc SPOKOJNIE mam na myśli nie tracąc chorendalnych ilości UHów i nie ryzykując życia. - zycia raczej nie ryzykujesz ale zeby nei tracic duzo UH to lvl 50 i skille 75/75. Liczac tez, ze bedziesz mial wypasione EQ. Wczesniej sie nie zwraca za UHy zbytnio.{koniec cytatu]
na lvl 35 ze skilem 70 sword/axe/club i jednoreczna bron na balance mozesz pojechac okolo 10guardow na 1 uh a loot jest calkiem interesujacy wiec mylisz sie codo toego ze sie nie zwraca.
@up
Mysle dokladnie tak samo =]
@ up : skille 73/70 g-arm + clegs + medusa + bs jednego guarda bilem 40-60 sekund tracac 100-200 hp wiec nie sadze zeby przy takich skillach uhal sie co 10 guardow
@ topic : ludzie zalecaja jednoreczna od 80/80 , wczesniej znacznie latwiej i szybciej z dwureczna - guard wali czy mamy tarcze czy nie, a z gs pada 3 razy szybciej wiec logiczne ze zada mniej obrazen
@ down : oczywiscie masz racje, chodzilo mi raczej o to ze guarda niezaleznie od levelu bedzie sie bic tak samo i podobna ilosc obrazen otrzymywac
patrikozzz
18-07-2005, 01:33
@ up : skille 73/70 g-arm + clegs + medusa + bs jednego guarda bilem 40-60 sekund tracac 100-200 hp wiec nie sadze zeby przy takich skillach uhal sie co 10 guardow
@ topic : ludzie zalecaja jednoreczna od 80/80 , wczesniej znacznie latwiej i szybciej z dwureczna - guard wali czy mamy tarcze czy nie, a z gs pada 3 razy szybciej wiec logiczne ze zada mniej obrazen
@ lvl : lvl nie ma znaczenia, przy jednakowych skillach tyle samo uh pojdzie na 35 i na 60 lev
najlepiej sprobowac samemu, ale nie _zabic_ guarda tylko na nich expic.
Na 60 lvlu mamy wieksza sile UHania i mamy wiecej HP czyli mozemy dluzej jechac bez UHa.
Andrzej Mocny
18-07-2005, 20:47
Ile było już postów o expieniu na guardach ? Eeee, trochu i jeszcze trochu więcej... .
Jest taka opcja szukaj :P
Tomek Rider
20-07-2005, 22:39
yyyy... ja mam knighta na 24 skile do dupy!!(47/40) a itemki to :"Fire sword,Dragon Shield,plate legs,Knight armor,Warior Helmet i leather boots :)" Knightem rozwaliłem Guarda i zostało mi z 425 hp 200 8) i jedyna taktyka na niego to na dystans(HMM,GFB itp.) :]
Mysle ze ze skillami 73/73 i z 35 lvl przynajmiej nie bedziesz tracil bardzio duzo uhow ale najlepiej mniec przy sobie ich troszke :) Ale na guardach i tak trzeba uwazac wiem cos o tym jak mnie nawalal po 20 a nagle za 110 :D
shymchuck
21-07-2005, 12:51
yyyy... ja mam knighta na 24 skile do dupy!!(47/40) a itemki to :"Fire sword,Dragon Shield,plate legs,Knight armor,Warior Helmet i leather boots :)" Knightem rozwaliłem Guarda i zostało mi z 425 hp 200 8) i jedyna taktyka na niego to na dystans(HMM,GFB itp.) :]
OMGGGGGGGG Jakie skille!!! Nawet na nonpvp to już jest przegięcie! Wez kolego potrenuj!
Taaaa... a na demony jadymy z HMM to będzie mniejszy waste.
1. Skille masz słabe więc nie wiem po co je tu piszesz.
2. Jeżeli na guarda JEDYNĄ taktyką jest trzymanie go na dystans i bicie z HMM oraz GFB (jednego z GFB, LOL) to pomysł pójścia na demony z HMM jest genialny -.-
Wojtini21
22-07-2005, 15:39
Sorki ze sie wtracam w temat ale na 45lvl palladyn ze skillami 80/75 chyba spokojnie moge isc na guardy co? B)
Sorki ze sie wtracam w temat ale na 45lvl palladyn ze skillami 80/75 chyba spokojnie moge isc na guardy co? B)
Nie. Dogonią Cię, otoczą i padniesz -.-
Isildur Palek
22-07-2005, 18:28
Lepiej na Guardy daj se spokój lepiej choc na zerki albo Crypt shamblery czym mumie :)
Isildur
Jerkov Thundersword
24-07-2005, 20:08
Z Góry mówie, że jeśli ktoś ma zamiar mnie krytykować, niech stąd wyjdzie. :evul:
Więc...
Moje pytanie... Na jakim lvlu / skilach bede mógł spokojnie pójść na masshunt na dwarf guardy ALE : Z jednoręczną bronią (bright sword). Mówiąc SPOKOJNIE mam na myśli nie tracąc chorendalnych ilości UHów i nie ryzykując życia.
Narazie mam 28 lvl, skile 62+ i rosną bAAAAArdzo syzbko, bo teraz ciągle skiluje. EQ: K set, W helm, Medusa Shield, Bright Sword & szaliczek ( :p )
EQ moze sie przed tymi guardami zmienić.
Prosze tylko o krótką odpowiedź, tzn lvl/skile , ewentualnie jakieś wskazówki co do respa. ty
Skille 70/70 level 30 jako bloker. Level 45 skille około 80 solo, no i weź explo i gfb na wszelki wypadek.
Jerkov Thundersword
24-07-2005, 20:11
No cóż, jak chce to może nawet ze spearami iść i na max defie nawalać pojedyncze respy -.-
Z boltami trzeba chodzić w miarę znane ci respy i tam, gdzie guardy cię nie otoczą.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.