Pokaż pełną wersje : Tarcza , pancerz czy miecz ?
Mam 25K i niewiem co kupić , medusa shield , crwon armor ,knght legs,albo bright sword.
Pomóżcie !! ;(
Aha i mam eq ;noble arm ,dragon shield ,fs ,warior hełm , i plate legsy.
Gdyby ktoś chciał to mam 19lvl.
EDIT:ja mam 15k + desert qest (przyszły) :) .
Hory portier
17-07-2005, 20:26
kup sobie 10 bp uh
troche odpowiedzialnosci jesli sam nie jestes w stanie uporac z takimi dylematami no trudno nie mozesz kazac innym decydowac za ciebie
Sidor_69
17-07-2005, 20:26
wedlug mnie powinienes kupic c-arma lub medusa shielda .lecz najbardziej Ci sie przyda arm poniewaz redukuje najwiecej obrazen, a tarcze masz dosyc dobra....
Vanhelsen
17-07-2005, 20:30
Bright Sword, choć ty powinieneś decydowac ;)
Ja bym na twoim miejscu narazie nie kupował BS'a
ani Medusy kup sobie c arma potem tarcze i legi :evul:
Alanthar
17-07-2005, 22:06
Cóż, podobnie jak Hory portier uważam, że powinieneś za te pieniądze kupić sobie UH'y bądź ewentualnie jeszcze pare bp hmm.
Powód?
Moim zdaniem, masz za niski poziom by biegać z którymś, z wymienionych przez ciebie przedmiotów jakie masz możliwość kupić. Pomyśl, że zabije cię jakiś PK i wypadnie ci właśnie to co sobie kupiłeś.
Także wiec uważam, że powinieneś te pieniądze zainwestować w UH'y i iść na jakieś potwory które z twoim obecnym poziomem i ekwipunkiem będziesz bił bez problemu, a one same bedą dawały dobry loot.
Jak masz 1 9lev to poczekaj do 20 i idz na desert quest, wtedy bedziesz mial 35 wiec kupisz za to lepsze rzeczy
19:25 You see yourself. You are a knight. You are Dragons of the Stars Team.
:D :D :D :D
Uzbieraj do 40k i kup Crown Seta.
shymchuck
18-07-2005, 22:21
Uzbieraj do 40k i kup Crown Seta.
No świetne rozumowanie. Jeśli za 25k może kupić c armor to napewno za 40k dostanie c seta. Naucz się liczyć kolego :)
jak juz naprawde chcesz cos kupic to zakup sobie k arma i uhy...powinien Ci wystarczyc na dłuzej :> ale to jak uwazasz, c arm byłby najlepszy
War Hammera! War Hammera kup!
Omg, to Twoja postać i sam się zastanów co Ci najbardziej potrzebne, tak chyba łatwiej co? Kup uhy i hmmki, biegnij na soldy czy coś takiego i wyciągnij kase na itemki, przy okazji bedzie exp.
Xan Arcanist
19-07-2005, 15:04
Ja kupowałem w takiej kolejności: C arm, Bright Sword i teraz zbieram na medusa/vampire shield.
K-legsy , zależy na jakim servie grasz bo n.p na valori już crown legsy kosztują 23 K
Kup sobie c-arm albo k-arm i troszke uhów :)
krus lamus
19-07-2005, 18:34
ja bym wybral c arma sam go mam i jak nie masz za reszte kasy warrior hm
moje eq:crown armor, plate legs, fire sword, warrior helmet, crown shield, scarf :] :p
kkrzysiek
20-07-2005, 09:31
Ja kupiłem nakpierw C arm potem bright sworda, Crusader Helmet, K legs i na końcu Vampire shield i byłem bardzo zadowolony:)
Cahir Mawr Dryffryn
20-07-2005, 19:01
Ja jestem w podobnej sytuacji i radze ci nic nie kupowac. I tak ci to nie potrzebne, bo za słaby lv i skille żeby na lepsze potworki chodzić. Najpierw zrób lv do ok 30 potem skille do 65/65 i wtedy radze kupic c-armor bo masz słabą zbroje.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.