Pokaż pełną wersje : Scaraby ^^
Ciri The Blocker
17-07-2005, 21:04
1 : DO ADMINÓW : sorry ze pisze drugi temat w ciągu 30 min :p . poprostu teraz prszyszło mi to do głowy. ty for wyrozumiałość :D
2 : DO POSPÓLSTWA : wiec. mam zamiar kupić PACC na 3 miechy, głównie po to żeby ostro expić na scarabach. I nie chce marnować żadnego dnia pacca na skilowanie, i chce kupic pacc kiedy bede juz gotowy aby iść na scaraby :p . Więc spytam : jakie skile, ewentualnie lvl dla knighta żeby spokojnie, szybko expić bez dużej straty uhuw. EQ : K set, W helm. Medusa Shield, Bright Sword, szaliczek. EQ moze sie zmienic troche przed tymi scarabami B) . LVL : 28. Skile : Nie podaje, poprostu powiedzcie jakie mają być :p .
KRÓTKA, ZWIĘZŁA ODPOWIEDŹ ŻEBY SZYBKO ZAMKNĄĆ TEN TEMAT PLZ
Aximidax
17-07-2005, 21:16
Mysle ze na skilach 75/75 bys sobie poradzil zescarabami, ale niejestem pewien
patrikozzz
17-07-2005, 21:40
Od tego trzeba zaczac, ze siedzenie na scarabach to kompletna strata czasu.
Oczywiscie knajtem. Cyce daje 30 expa wiecej a maja 60 hp mniej. I wcale nie bija mocniej. Scaraby z poisona duzo zabieraja, cyc bije tylko zwyklym atakiem. Polecam tez guardy i tomby (do 40 lvla). Ale jesli wszystko jest zajete to mozesz isc na scaraby :P
Przy takim EQ jak podales , zeby sie zwracalo w miare to bym polecal 65/65 , jednak jesli myslisz o zarobku to 70/70+
slimaczek
17-07-2005, 22:58
Pozatym expienie tam z 1h bronią się nie opłaca, do scarabów trza mieć gsa albo d-lance.
Scaraby to mozna od 65/65 zaczac z 2 reczna bronia !
Musisz miec tylko uh makera wlanczanego na MC i robic sobie uhy.
Wiem bo expilem tam do 47 lvl swoim knightem ze skillami 75/74.
Eq:RH,G-arm,C-legi,Boszki, pLat amulet i gs
Schodzilo okolo 1 uh na ponad 10 scarabow ....
ja expiłem 65/65 z f-axe i jakos 1 uh zalazil na 10 scarabów lub 0 uh ale wtedy przy red hp właziłem na larvy i tam czekałem na hp
Ja pzry skillach 69\69 expilem f-axe + vshield i szlo nawet niezle,a le szlo troche duzo uh, potem sie przerzucilem na dlance i szlo ok pol bp uhow na ~10k expa. Scaraby prawie cale obrazenia zadaj od trucizny wiec trza je szybko zabijac. Dlanca sie slabiej sprawdza, gdy walczy sie z 2+ scarabami na raz
Arathorn
18-07-2005, 12:31
scaraby sa lepszym expem niz cyce, bo jednak na skilach 65/65 z d-lance expilem tam 1uh/100-400gp zarobione a na cyclopolis z powodu guardow i innego syfu troche wyzsze skile potrzeba, poza tym cyclo~ zawsze zajete przez kilka osob co nam daje duzo mneij expa niz scaraby.
ZyrafaMP
21-07-2005, 18:25
Ja palkiem na 40 lvl bez problemu scaraby ze skillem 78/60 zabijałem biorąc pod uwage że je biłem ze sperów wiec... skile dla rycka 65/65 spokojnie wystarcza.... :]
Jeżeli chcesz na jednym UH wyciągać na dwa-trzy następne to 80~/80~ i 30~ lvl. Będzie lajtowo. Poza tym scaraby walą z poisona którego nie blokniesz shieldem więc i tak UH Ci zejdą. Nie lepiej wbić do Cyclo/Tomby?
Skille conajmniej 70/70 najlepiej i w twoim wypadku giant sword wtedy powinno isc dobrze ;) na cyce niema co isc bo sie niebedzie wogule zwracac za uhy. A na scarabach to duzo kasy jest i jeszcze klejnociki wypadaja ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.