Pokaż pełną wersje : No mozna też ....
opolanin
30-03-2004, 19:29
No można tez expic na wasp'ach koło ab:)
Ja mojim sorckiem na isarze jak jeszcze gralem to zrobilem 10 level na waspach potem chcialem zrobic 25 mlv na sd'ki ale mi nie wyszlo bo mnie hackneli.
Teraz mam knighta i 12 level robilem na waspach :D
Jak są full respawn'y to można tam zrobic caly 9 level a moze nawet i 10 , ale na pewno polowe do 10 :D
:D
Karol ll
30-03-2004, 19:42
Tak, to dobre miejsce. Ale po co od razu nowy temat? Weź to lepiej wrzuć do jakichś gotowych rad, wszystkim będzie dużo łatwiej znaleźć jakieś wiadomości. Pozatym przechwilą zrobiłeś temat z zapytaniem "gdzie expic" czy jakoś tak. A teraz jasno pokazujesz, że wiesz gdzie. O co Ci chodzi ?(
Mathayus
31-03-2004, 08:32
lepiej na trollach w Ab
kaminiak
31-03-2004, 18:29
UU ludzie widz ze wy to masterzy w exxpieniu jestescie idzie sie np. do takiego Gl tam full Ghuli i skeletonuw no i slimkuw pare jest. Tam to dopiero jest expienie szczegolnie dla palka
My gg number = 8339990
Karol ll
31-03-2004, 18:34
@kaminiak
Co Ty nie powiesz... Myślisz, że jesteś jedynym palem co expi na Ghost Landzie? Pozatym on podał propozycję expienia, i to dobrą. On mówi o sorku, a ty o palku... Rety.
!!!
Sorry, przypadkowo dałem 3 odpowiedzi. Drodzy Moderatorzy zróbcie coś z tym prędko... :( Usuńcie ni te posty z licznika, czy coś...
Kamieniak nie powiedział że tylko dla palka ale szczególnie dla niego . Ale po co pisać 3 posty pod rząd ? jeden by wystarczył .
Karol ll
31-03-2004, 18:53
1. Racja, że mówi szczególnie o Palku. Ale moim zdaniem expienie Sorcem na Ghoulach w masowych ilościach na levelu takim jak 10, nie byłoby zbyt opłacalne. Za dużo kasy by go to kosztowało. Pozatym włączając jego ironiczny ton, że "my masterzy w exxpieniu"...
2. Moje 3 posty były przypadkiem, moją głupotą. Zobacz, co napisałem 1-ym spamerskim poscie.
Co do tematu to myśle że ktoś pomylił przyciski zamiast "odpowiedz" to "nowy temat" :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.