zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Bubble n00b?? :O?

Opuszczony
18-07-2005, 15:29
Poszedłem sobie do kolegi zobaczyć jego nową postać którą sobie kupił. Miał 110 lvl master sorcerer pacca domek i inne bajery na Antice. Szedł sobie po pustyni koło Venore i zobaczył jakiś dziwny budyneczek... jak podszedł bliżej zobaczył bubble odzianą w ochydne łachy xD miał do niej podejść i zapytać się po co tu stoi a ona mu na to http://img148.imageshack.us/img148/961/bubble3yh.png (http://www.imageshack.us)
Dokładnie... Frii itanz plax...
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o

Demokles
18-07-2005, 15:45
Zrobiłeś z Bubble łacha.. i jeszcze n00ba. Ale trzeba jej przyznać, że grać to ona umie bo to nie lada wyczyn 200+ lvl.. Pomysł taki sobie.. mało realny, a wykonanie fajne.

B@RT
18-07-2005, 16:29
;) Myśle, że Bubble jak już wcześniej zauważono nie może być nooboem. :D
Ogulnie jest spox. Jestem za :p

Wafeleq
18-07-2005, 16:33
X( Chłopie!! Nabij 210 lvl to se pogadamy X(

Opuszczony
18-07-2005, 16:35

Mój boże zwolennicy Bubble... łoch łoch... ja tam bubble nie lubie... chociaż wiem że się wykazała lvlem to nie znaczy że jest "kól" A ja jestem dumny z mojego pomysłu :] i nie wiem co to odemnie chcesh ... =\ Żegnam... wyrazy szacunq z poważaniem OpUsHcZoNy

Edit:
Thx pingole czy jak Ci tam postaram się zamieści ć jeshcze jedno zdjęcie tylko bez tej godziny ;)

Fredi:
Jakoś nie mogłem tego inaczej zrobić ale to szczegooł

Wieszok:
Dziękuję za komentarz ale ja żadnej mapki otsów nie mam tylko gotowy obrazeczek ;)

Vanhelsen
18-07-2005, 16:39
X( Chłopie!! Nabij 210 lvl to se pogadamy X(Oto przykład wyznawcy kościołu św. Bubbela ;) aż się chce płakać jak się ich widzi, z rozpaczy i smiechu w jednym 8o

Fake fajniutki, choć powiedzcie mi czemu, czemu ostatnio czesto odnosze dziwne wrażenie, że fake są robione z jakiś kretyńskich map editorach do otsa!!! Why!!!

Fredi
18-07-2005, 16:41
Z tego zdjęcia (fake'a) wnioskuje że robiła je Bubble a nie twój kolega.

PinGOnE
18-07-2005, 16:50
Jest taki sobie jeden blad ... zielony napis ... jak sprawdzasz czyjsc lvl to nie ma podanej godziny na screenie :P (16:19)

Blos Tius
18-07-2005, 17:22
Bo bubble to noob kupila tego chara niewiem chyba od 150+ lvla i skillowac nie umie...

Knight Patryk
18-07-2005, 17:25
Poszedłem sobie do kolegi zobaczyć jego nową postać którą sobie kupił. Miał 110 lvl master sorcerer pacca domek i inne bajery na Antice. Szedł sobie po pustyni koło Venore i zobaczył jakiś dziwny budyneczek... jak podszedł bliżej zobaczył bubble odzianą w ochydne łachy xD miał do niej podejść i zapytać się po co tu stoi a ona mu na to nie cytujemy zdjęć
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o:o :o :o :o :o :o :o :o
Zobaczyc jego postac? a nie jej postac?? bubble to kobieta:> chociaz fake tez beznadziejny tyle bledow

Opuszczony
18-07-2005, 17:29
Zobaczyc jego postac? a nie jej postac?? bubble to kobieta:> chociaz fake tez beznadziejny tyle bledow

Przepraszam Cie bardzo ale ten Xiro czy jak mu7 tam to nie moja postać tylko mojego kolegi i ja do niego poszłem... Cieżko kapujący jesteś... i nie ma tutaj baardzo dużo błedów (-.-)

A ty pisać postów nie umiesh?? Najlepiej skopiuj cały temat i wtedy pish... N00B jesteś czy co (-.-)??

Rafsal
18-07-2005, 17:42
Z jednej stony błędów żadnych nie widzę, z drugiej jednak domek był już gotowy, a samo wklejenie postaci i tekstu nie było zbyt trudne. Nie powiem żebym przepadał za Bubble, ale podziwiam ją za zdobycie takiego wysokiego lvl'a. I tyle :D

Thero
18-07-2005, 17:47
@Opuszczony
Mówisz, że nie lubisz Bubble, czy to opinia kogoś komu nie przypadł do gustu jej charakter czy PoKeMoNa, który nasłuchał się opowieści kolegów z rl i uwierzył?

@Topic
Lipa, takie cuś to ja ci zrobić mogę w 5 minut (tylko odpalę otsa : P). A z resztą, bluzgajta se na nią, nie lubta jej, ona i tak ma w nosie szczekania takich noobów jak coniektórzy stąd (nie będę sypał nickami, szkoda mi klikania ;)).

Opuszczony
18-07-2005, 17:55
[QUOTE=Thero]@Opuszczony
takie cuś to ja ci zrobić mogę w 5 minut [QUOTE]

Mi tu nie chodzi o w "ile minut to zrobish" tylko o sam pomysł... zrobiłeś cos takiego przedemną?? Nie... No właśnie więc nie wiem po co ten komentarz... rób sobie takie coś i w minute a mnie to za przeproszeniem gó*no obchodzi... więc lepiej zainwestuj w tiktaki i się nie odzywaj (-.-) bardzo bym prosił (-.-)

bez poważania.. OpUsHcZoNy

Aki Hakalaa
18-07-2005, 17:56
n00b bubble?? lol Dobre :) 8/10

Hiriou
18-07-2005, 17:59
heh... :confused:

1) Ten rysunek jest (prawie[kamyki z rosliną]) cały ściągnięty z poradniczka
-.-

2) No temat z "nOObami" jest jusz troche nudny : / mugłbyś się troche wyśilić nad pomysłem

Wyin Naht
18-07-2005, 18:02
Poszedłem sobie do kolegi zobaczyć jego nową postać którą sobie kupił. Miał 110 lvl master sorcerer pacca domek i inne bajery na Antice. Szedł sobie po pustyni koło Venore i zobaczył jakiś dziwny budyneczek... jak podszedł bliżej zobaczył bubble odzianą w ochydne łachy xD miał do niej podejść i zapytać się po co tu stoi a ona mu na to

to trzeba byc maniakiem zbye miec 200+ lvl :)

Uzumaki Naruto
18-07-2005, 20:20
mysle ze koles zrobil screena jak buble sobie tak dla jaj powiedziala frii itanz plxx

pelikanus
18-07-2005, 20:28
mysle ze koles zrobil screena jak buble sobie tak dla jaj powiedziala frii itanz plxx

Buahhahaha. Muuusk jestes czleku. Co do fejka to jest denny. Widzialem ze 4 razy ten domek na forum a pomysl ktorym sie tak podniecasz nie jest az tak odkrywczy.

Bez Powazania, pelikanus (-.-)

wazz
18-07-2005, 20:34
@Uzumaki Naruto
lol -.-

topic:
duzo bledow widac na pierwszy rzut oka... w samym napisie 'you see[...]' sa 2 bledy ;p godzina i profesja (duze litery w elite knight).

a to ze ma taki lv nie znaczy ze potrafi grac (jak to ktos napisal), to po prostu trzeba miec czas i checi a nie umiejetnosci -.-

Thero
18-07-2005, 20:56
[QUOTE=Thero]@Opuszczony
takie cuś to ja ci zrobić mogę w 5 minut [QUOTE]

Mi tu nie chodzi o w "ile minut to zrobish" tylko o sam pomysł... zrobiłeś cos takiego przedemną?? Nie... No właśnie więc nie wiem po co ten komentarz... rób sobie takie coś i w minute a mnie to za przeproszeniem gó*no obchodzi... więc lepiej zainwestuj w tiktaki i się nie odzywaj (-.-) bardzo bym prosił (-.-)

bez poważania.. OpUsHcZoNy
Pokemonku, pomysł jest tak oklepany, że nie wyobrażasz sobie jak twój pseudoots cieniutko wypada na ich tle. Ja nie zrobiłem czegoś takiego przed tobą bo bym się wstydzić musiał ;/.

PS. To jednak nie jest ots! Twoja zdolność pisania po angielskiemu to wykazała xD.

Oerta
18-07-2005, 20:59
Wy na górze chyba nie wiecie że nie można cytować zdjęć.

A fake kiepski bo temat oklepany i to jeszcze ots.
Pomyśl porządnie zanim coś zrobisz.

mah2002
18-07-2005, 22:11
Może i temat oklepany, ale śmieszny ... :)

Mi wydaje się, że są przynajmnije 4 błędy:
1. Godzina, nie powinno jej być.
2. elite knight - pisze małymi literami.
3. Za nisko napisy postaci, które mówią.
4. Ten screen wygląda jakby go zrobiła jeszcze inna osoba...
(tzn. nie z pozycji imitacji Bubble i tego drugiego bohatera)

A co do Bubble, nie znam Jej więc skąd mam wiedzieć czy nOOb...

Bartek'saphira
18-07-2005, 22:17
Nawet dobry wystrój wnetrza :D
Bubble to noob ( tez tak mysle ) :evul:

Strange
18-07-2005, 22:19
Fajny fake:)
Lecz to jest Bubble a nie NooB :/
@EDIT:
****a czemu brat nie ma swojego konta????????????????? -.-

Avager
18-07-2005, 22:30
1) DO du....du.......durnowate
2) Oklepane
3) a angielski poziom na 2 + jedynie -.- (She is an elite knight ... nie "She is a elite knight" -.- )... A co do wielkości, to bo ja wiem, nie gram w tibie więc nie czepiam sie tego -.- .

Elyas
18-07-2005, 23:02
taa a jak ja ktos zaatakuje to ma bana ;p

Sir konrad kniight
18-07-2005, 23:28
taa a jak ja ktos zaatakuje to ma bana ;p
nom a jak zabijie ja np. DEMON to cofka serwaX(X(
Mój boże zwolennicy Bubble... łoch łoch... ja tam bubble nie lubie... chociaż wiem że się wykazała lvlem to nie znaczy że jest "kól" A ja jestem dumny z mojego pomysłu :] i nie wiem co to odemnie chcesh ... =\ Żegnam... wyrazy szacunq z poważaniem OpUsHcZoNy
ja tez. wole CACHERO ale ETERNAL OBLIVION tez niezly

Majin
18-07-2005, 23:29
Nie wiem co wy chcecie od tej bubble, gdyby ktoś się was tak czepiał? :confused: Ale wykonanie bardzo dobre.
ocena ogólna: 8,5/10

BTW: Zrób jakiś fake story

Opuszczony
19-07-2005, 08:44
Mój boshe... dokładniej... ekhem

9 up
Thero... czy mi sie wydaje czy ty jesteś żałosny... nie... przepraszam nie wydaje mi się tylko ty jesteś żałosny "ja bym się wstydził" wiem że mi zazdroścish ale nie musisz tego tak okazywać bo wiesh że inni tesh jush wiedzą że mi zazdroścish... :cup: wiem że jestem cool a ty jedynie kól... ale to bez sensu tak mi zazdrościć :D

8 up
Oerta... dokładnie się zgadzam z tymi zdjęciami... może najlepiej niech cały temat skopiuje... A co do fake to sobie forum przeglądałem i mi taki pomysł wpadł... nom i git...

4 up
Mistrzu sie odezwał =| żałosne...

1 up
Fake story mam jak chcesh linka to mash jush drugi odcinek :]
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=42462

Zaprasham wshyskich... Wyrazy shacunku dla popierających moje zdanie a dla 9 up Omg -.-

Strange
19-07-2005, 08:53
Bubble czyli Bubel jest głupia :P

Rafsal
19-07-2005, 09:03
Nie wiem co do Niej macie. Może zazdrościcie jej levela? Więlszość z was prawie nic o Niej nie wie, a mało kto z was widział Ją chociarz w Tibii... To jest od jakiegoś czasu modne - czepianie sie Bubble na siłę :P Dlaczego np. Chachera się nie czepiacie? Wiecie o Nim mniejwięcej tyle co o Bubble. I to było by ta tyle. A i jeszcze jedno: Eternal Oblivion ROX! :D

EDIT: A jak nie uważam Bubble za nOOba, ani nie uwielbiam Jej (Eternal Oblivion ROX!) to co mam wybrac w ankiecie, hę? :D

Fli$u
19-07-2005, 09:32
Ja tam jej nie lubie , ani nie mam żadnego wzoru do naśladowań ...
no ale nie jest n00bem (chyba) :D

Noro
19-07-2005, 09:35
Bubble może i jest nOObem nic nie wiadomo no ale napewno gz dla niej za lvl :D .

A co do fake to pomysł ...trudno go ocenic z jednej strony dobry a z drugiej taki sobie ;) .

Ocena: 6/10

Pinky
19-07-2005, 10:01
A co wy wogle do niej macie zazdroscicie jej czy co?? Bubble nie jest nooobem bo gdyby nim byla to by nie miala takiego lvl , skilli by nie doszla do tego co teraz ma a nawet jesli dzieli postac itp jak wiekszosc uwaza to jej sprawa przeszkadza wam to??

A co do fake to taki sobie 7/10....

Maciosek
19-07-2005, 10:34
Bubble może i jest nOObem nic nie wiadomo no ale napewno gz dla niej za lvl.
Ja bym pogratulował Cachero za 217 lvl'a, a nie Bubble za 211 lvl'a.

@TOPIC
Fake denny jak cholera.

Opuszczony
19-07-2005, 10:35
OMG a raczej MG czy wy jacys nie teges jesteście :O ?? Ja nie moge... ja jej nie znam ale jest głupia-tak uważam i nikt mi gadać nie będzie że jej zazdroshczę :/ a w ogóle to czego?? że ma pryszczaty ryj :P???

Rafsal
19-07-2005, 10:59
OMG a raczej MG czy wy jacys nie teges jesteście :O ?? Ja nie moge... ja jej nie znam ale jest głupia-tak uważam i nikt mi gadać nie będzie że jej zazdroshczę :/ a w ogóle to czego?? że ma pryszczaty ryj :P???

Oo... Toś chłopie wymyślił... Nie mniej jednak gratuję wysiłku jakim się wykazałeś wymyślając to wszystko... :F Trafne argumenty: "nie lubię Bubble bo jest głupia, a to, że taka jest to sobie sam wymyśliłem". Równie dobrze mogę powiedzieć: "Ten Opuszczony to na pewno jakiś nienormalny człowiek - dlaczego, bo tak myślę".

Tigeron
19-07-2005, 11:21
ja jej nieznam nieglosuje

Hieyan
19-07-2005, 11:34
1. Nic się nie napracowałeś. Wkleiłeś 2 postacie i tekst. Domek zrobiła Szatyneczka, ty tylko sobie go skopiowałeś!

@up
Bubble jest 3 w rankningu najlepszych leveli.

Ja bym pogratulował Eternal Oblivionowi, poniważ gra najkrócej z tej trójki, a do levelu Cachero'a brakuje mu kilkadzisiąt tysięcy expa tylko! Widać, że chłopak w 100% poświęca się Tibii-.-

Thero
19-07-2005, 12:13
9 up
Thero... czy mi sie wydaje czy ty jesteś żałosny... nie... przepraszam nie wydaje mi się tylko ty jesteś żałosny "ja bym się wstydził" wiem że mi zazdroścish ale nie musisz tego tak okazywać bo wiesh że inni tesh jush wiedzą że mi zazdroścish... :cup: wiem że jestem cool a ty jedynie kól... ale to bez sensu tak mi zazdrościć :D
Ale ty zakompleksiony jesteś, pocieszaj się dalej, że ci niby wszyscy zazdroszczą, idź dzieciaku, wyjmij CKMa z pod kołdry i idź znojmarniej, jak masz problemy bo jesteś najgłupszy na podwórku to sobie do ściany polemziuj jaki jesteś fajny. Ja jestem "kól"? ;d Ty faktycznie masz jakieś problemy, nie znasz angielskiego, próbujesz poniżać graczy o wiele lepszych od ciebie noobie (mam na myśli Bubble, żebyś mi zaraz nie zaczął sypać wyzwiskami, że o mnie chodzi), a potem jeszcze próbujesz sie dowartościować, do pełni szczęścia brakuje żebym cię na rl spotkał. Uspokój się PoKeMoNiE, idź napisać na blogu, że nikt cię nie kocha zamiast się tutaj wywyższać.

@Topic
Dno i metr mułu. Pisałęm to już.

Opuszczony
19-07-2005, 12:45
Matko i córko dorosły się odezwał... a co do tego posta to wole nie komentować <|>_+)(ŻAŁOSNE)(+_<|>

LOLO
19-07-2005, 13:08
Fajnie to zrobiłeś ale odczepcie się od tej bublle macie jeszce Eternala :)

Avager
19-07-2005, 13:23
Oglądnołem twojego "fake story" Jezu, jakie to chaotyczne -.-...

Wogule, wszystko było banalne do zrobienia, wogule sie nie wysiliłeś tam, fabuła......hmmmm....coś z noobami chyba bylo, postacie (ich outfity były gdzieś zamieszczone już -.-... tutaj w pomocy dla nowicjuszy itp) więc kolejny minus za wykonanie, użycie Edytora dla otsów, kolejny minus, na kilku fotkach nieraz znikały nagle elementy, kolejny minus, postacie siedzace na kanapie - www.tibianews.net, kolejny minus, krzywo powklejane Poision fieldy w domku i niektóre ognie, kolejny minus.....ostatnia fotka.... kolejny minus bo Out czy cuś takiego, jest postacią "siedzącą" bez obramowania ...które tibia ma -.- = minus... Wiecej mi sie nie chce szukac, to te powierzchowne.

razem ocena za fake "story" to (wykonanie): 4/10 - wykonanie fake story...
za fabułe... odrazu ci moge dać: 0/10

Gdyż, znowu jakieś n00b'y pałętają się (Klimat odebrany w 100% , chyba że chcesz zrobić to Tibijskim = kompletnym zerem -.-, twój wybór), coś mi zalatuje że bohater to super mega hero...... co potem bedzie solował demony, czy co tam za pierdoły silne jeszcze w tibii są ...

------------------------------------

Bubble fake:

Wykonanie:

Do domku się nie czepiam bo nie twój !!! iminus ... dajmy ....-5 pkt, bo jest to CAŁE TŁO a ty nic do niego nie wniosłeś... - 1 pkt za to że postacie są z poradnika (outfity), - 1pkt za błędy w języku oraz za godzine w opcji "You see"... .

Wykonanie: 3/10
Fabuła: 0/10 (Oklepane, było XXXX razy -.- ).

Vanhelsen
19-07-2005, 13:55
O żesz ludziska!
Aż żal du*e ściska!
Jak się czyta pościska
Na temat Bubbliska!
Krótki wierszyk by: Wie-Shock Produkszyn ;)

Pomysł 1/10 - BYŁO!!!
Wykonanie 4/10 - wszystko piekne, ale jak to się mówi, diabeł tkwi w szczegółach. Teksty mówione są zbyt nisko, zbyt wielka przerwa między wierszami w wysokości, tekst "widziany" jest bardziej jaskrawy i nie posiada daty na początku, elite knight pisze się z małej
Razem 2/10, zaokrąglam w dół.

Zwracaj uwagę na szczeguły i dobieraj ciekawsze tematy ;)

p.s. rośnie nam grono wyznawców św. Bubbela :D

Pramus
19-07-2005, 15:26
Ja uwazam, ze Bubble nie jest nie wiadomo jakim graczem. Jest powyzej przecietnej, ale nie zachwyca mnie swoja gra. Wierzę, że Bubble jest wspomagana przez GM'ów m.in. przez swojego męża, ale jak widać nie jest mistrzynią, bo Cachero jest lepszy (np. szybciej expi i gra sorciem jest trudniejsza niz gra knightem)

Thero
19-07-2005, 16:04
O żesz ludziska!
Aż żal du*e ściska!
Jak się czyta pościska
Na temat Bubbliska!
Krótki wierszyk by: Wie-Shock Produkszyn ;)

Pomysł 1/10 - BYŁO!!!
Wykonanie 4/10 - wszystko piekne, ale jak to się mówi, diabeł tkwi w szczegółach. Teksty mówione są zbyt nisko, zbyt wielka przerwa między wierszami w wysokości, tekst "widziany" jest bardziej jaskrawy i nie posiada daty na początku, elite knight pisze się z małej
Razem 2/10, zaokrąglam w dół.

Zwracaj uwagę na szczeguły i dobieraj ciekawsze tematy ;)

p.s. rośnie nam grono wyznawców św. Bubbela :D
No ba, byliśmy na zółtej mszy przed chwilą, daliśmy w ofierze monżowi cipsofta uha, którego zrobiliśmy z kamyka.

@Adi Olsztyn
Myślałem, że jak ją wyprzedzą z lvlami to w końcu ludzie zejdą z jej głowy pisząc, że cipsoft jej pomaga (gdyby jej pomagał miała by już 220 lvl pewno). Ale niestety ludzie dalej ją wyzywają, ale św. Eternala Oliviona i Cachero nigdy nie wyzwą :(.

@Opuszczony
Weź, zamknij się, bo wiesz... robisz tylko wieś.
To już Thero Produkszon ;).

Visqn
20-07-2005, 10:36
nie no padam ze smiechu jak was czytam ;d
co do bubble nie bede sie wypowiadal, bo poprostu jej nieznam, ale gratz ze jako 1 nabila ten 200 lvl, nie jestem wyznawca jakiegos tam Kosciola Św. Bubbela czy jak mu tam ;d

Ja uwazam, ze Bubble nie jest nie wiadomo jakim graczem. Jest powyzej przecietnej, ale nie zachwyca mnie swoja gra. Wierzę, że Bubble jest wspomagana przez GM'ów m.in. przez swojego męża, ale jak widać nie jest mistrzynią, bo Cachero jest lepszy (np. szybciej expi i gra sorciem jest trudniejsza niz gra knightem)
co do tego to hmm... moim zdaniem gra sorcem na takim lvlu jest latwiejsza niz gra knightem, bo taki cachero bierze sd idzie na demony w niecala minute nabije 6000 expa a taki knight zanim te 6000 expa nabije to troche wiecej czasu minie, tyle ze cachero wydaje mnostwo kasy na sd.
co do fake...taki slaby troche, troche bledow
ja jej nieznam nieglosuje
w zupelnosci sie z toba zgadzam ja tez nie zaglosuje

co do fake...taki slaby troche, troche bledow
Cya in Tibia ;]

Mlody Nevear
20-07-2005, 11:12
heh popelniles troche bleedaw technicznych po 1:
She is a Elite knight - tak napisales
She is an elite knight -tak powinno byc

2: Ahh ta godzinaaa :)

Mlody Nevear
20-07-2005, 11:21
heh popelniles troche bleedaw technicznych po 1:
She is a Elite knight - tak napisales
She is an elite knight -tak powinno byc

2: Ahh ta godzinaaa :)

Venderer
20-07-2005, 11:21
Fake żałosny... 0 wysiłku i pomysł stary.......

Karo22
20-07-2005, 12:12
Opuszczony sam jesteś n00bem.
Bubble jeszcze nigdy nie zmieniła oufitu i go raczej nie zmieni.

Demokles
20-07-2005, 21:29
Mój boże zwolennicy Bubble... łoch łoch... ja tam bubble nie lubie... A kto lubi? Sam urządziłem na swojej stronie sonde na ten temat i jest wyścig pomiędzy Cachero a Eternal Oblivion.. Ty myślisz, że ktoś Bubble lubi? Nie sądze.. Ja osobiscie jestem za Eternalem, ale w przypadku bubla chyba nie mozna powiedziec ze jest n00bem? ;)

Karo22
21-07-2005, 11:26
A kto lubi? Sam urządziłem na swojej stronie sonde na ten temat i jest wyścig pomiędzy Cachero a Eternal Oblivion.. Ty myślisz, że ktoś Bubble lubi? Nie sądze.. Ja osobiscie jestem za Eternalem, ale w przypadku bubla chyba nie mozna powiedziec ze jest n00bem? ;)
Ja lubie i moje kumpele

Siwek
21-07-2005, 21:08
Ludzie, czy dlatego ze Bubble miala najwyzszy lvl w Tibii a teraz jest o 7 lvl gorsza od Cachero i Eternala to czy to oznacza ze jest noobem?? X( Wedlug mnie nie. Moze to wy jestescie noobami Bubble ma 210 lvl a wy jakie macie??Pewnie ci co uwazaja ze Bubble jest noobem niemaja nawet 100lvl a co dopiero 200 -,-

Cyxell
22-07-2005, 03:28
No i po *** krytykujecie ta Bubble pewnie nawet wy byscie nie zrobili takiego lvla itp z najlepszym eq

Karlos
23-07-2005, 08:50
No i po *** krytykujecie ta Bubble pewnie nawet wy byscie nie zrobili takiego lvla itp z najlepszym eq

PIWO DLA TEGO PANA!!

Elernor
23-07-2005, 09:09
Błęd na błędzie i do tego co wszyscy chcą od Bubble :> Może nie jest rozmowna, może jej comment nie zmienia sie od b. długiego czasu, może nie expi zbyt szybko ale to jednak pierwsza osoba która nabiła 200 lvl i za to należy się szacunek. Rozśmieszają mnie posty w stylu:
stefan of celesta

bubel to nobo i wogule ja umiem grac a on nie umiem hahahahaha!!!11111 a tak wogule to ja mma lewel 15 i gram palkime i mam 35/20 hahahahaha!!!11111
-.-

Karo22
23-07-2005, 11:12
Błęd na błędzie i do tego co wszyscy chcą od Bubble :> Może nie jest rozmowna, może jej comment nie zmienia sie od b. długiego czasu, może nie expi zbyt szybko ale to jednak pierwsza osoba która nabiła 200 lvl i za to należy się szacunek. Rozśmieszają mnie posty w stylu:
stefan of celesta

bubel to nobo i wogule ja umiem grac a on nie umiem hahahahaha!!!11111 a tak wogule to ja mma lewel 15 i gram palkime i mam 35/20 hahahahaha!!!11111
-.-
Dostała konto na 100 lvlu ale tamta osoba która jej dała przecież treniła.
CIEKAWE czy ty byś bloknoł demona?

Zresztą sam jesteś N00bem

Strażnik Nobow
23-07-2005, 11:18
* motyw pustyni koło Venor :):):):) Fajne Fejki STARAJ SIE CHłpoie

arimedes
23-07-2005, 17:05

Co żeś takk bubble lubisz myslisz ze jak będziesz jej bronił to ci da fraj itnes??:D
a ja tam wole eternial oblivion czy jakos tak wybił sie chłopak.
Ale i tak Wyrzel wszystkich przescignie:P
a tak na boku to tylko zart a nie nabijanie sie z niej a po za tym każdy moze yć noobem niezależnie od lvl.<ty sie do takich zaliczasz

Owi3c
21-08-2005, 12:07
Jeżeli Bubble jest noobem to kim my jestesmy , my smertelnicy którzy nieośągneli 200 lvl ??

Karo22
21-08-2005, 12:54
@Opuszczony
Mówisz, że nie lubisz Bubble, czy to opinia kogoś komu nie przypadł do gustu jej charakter czy PoKeMoNa, który nasłuchał się opowieści kolegów z rl i uwierzył?

@Topic
Lipa, takie cuś to ja ci zrobić mogę w 5 minut (tylko odpalę otsa : P). A z resztą, bluzgajta se na nią, nie lubta jej, ona i tak ma w nosie szczekania takich noobów jak coniektórzy stąd (nie będę sypał nickami, szkoda mi klikania ;)).
OMG , w końcu ktoś z inteligęcją jest jeszcze kilka osub z muzgiem ale mi sie nicków sypać nie chce ;)

Ale co do loodkow powyżej 200lvlka to Bubble ruless.
JA tam ją lubie normalna i dziewczyna jak ja^^

Thimburd
21-08-2005, 13:09
Fuj, paskudny fake. Domek jest znanym dziełem, użyłeś cudzego tła. Postaci źle wklejone, litery tragicznie klejone (Za nisko, i krzywo). I pomysł badziewny. Nie napracowałeś się...

Dj Nekro
21-08-2005, 13:18
Dla mnie Bez Sensu.

Olorion.
21-08-2005, 13:21

@TOPIC
Fake denny jak cholera.

chcialbym ci pogratulowac wyjscia na maina

Bo bubble to noob kupila tego chara niewiem chyba od 150+ lvla i skillowac nie umie...

a masz dowody? Ona gra tym charem od poczatku, oskarzenia bez dowodow mozesz sobie wsadzic w dupe. rownie dobrze moge stwierdzic ze zostales wsadzony w koszyk przez cyganow i podlozony pod drzwi

@topic

fake do dupy, full bledow np. godzina, "Elite Knight". voce sie pisze z malej

Opuszczony
21-08-2005, 16:57
i po co te gówno odświeżać >.<?

Tibiasz21
21-08-2005, 19:33
Spox i to mi sie podoba
nick:Rolnikowa babazwiohy
server:Calmera
mlvl"**

kamil6666
21-08-2005, 19:54
mam takie pytanko czy to prawda ze bubble ma meza gma?? B)

Dark Blondi
21-08-2005, 23:51
mam 1 pytanie

Na *** Zalozyles Ten Temat? Bubble grasz dobrze nie prosi o Free itanz i przy twoim jakims 20 moze 30 lvl by cie zmiotla jak by chciala niewiem ****a ludzie po *** sie niej czepiacie ?

pijany rolnik
22-08-2005, 00:02
@Opuszczony

Nabij 200 lv. i powiedz jej to w oczy :)

johnnny_b
22-08-2005, 00:58
Niewiem co wy chcecie od Bubble. ja do niej nic nie mam. ale to nie znaczy ze jestem jej zwolnnikiem jakims. zrobila mi cos , ze mam ją wyzywac lub cos? lub ona wyzywa kogos ? , w czym ona wam przeszkadza?. Ona i pare osob posiadaja tylko Magic Long Sworda, gralo sie wczesniej to sie moglo zdobyc, a ci nowi nie zdobeda takiego itema raczej... . Po co jej skile jakies leprze jak na 210+ lvli skill leprzy jej praktycznie duzo nie da. szkoda czasu jej na skile, przeciez ona nie siedzi nontoper przed kompem i moczy lvl. to moje zdanie.