Pokaż pełną wersje : Fist Fighting, nowe bronie?
Maltaethirion
18-07-2005, 18:10
Skądś usłyszałem, że do obiegu w tibii mają wejść bronie, które będą zaliczane do kategorii fist fighting'u. Wie ktoś może, czy to będzie już na tym update? A może ktoś słyszał coś o tym? Mam na myśli, że może to jakieś kastety, szpony, czy tego rodzaju broń; bo osobiście nie mam pojęcia o co dokładniej może chodzić, po prostu obiło mi się to o uszy, i wydało interesujące, więc, jeśli ktoś coś wie - niech sie podzieli wieściami :P
Sozemego
18-07-2005, 18:48
Nikt nic nie wie, czeski film
Vanhelsen
18-07-2005, 19:41
wiadomo będzie dopiero gdy pojawi się update więc musisz czekać ;)
Jedrek Szpyra
18-07-2005, 19:42
TA, bedziemy sie bili marchewkami
lol... moze beda kastety .... xD
ShermanM4
18-07-2005, 19:52
Jak na moj gust, procz kastetów wprowadza tez rekawice bojowe które dodatkowo będą dawały obrone. Mogła by być rekawica wspomagana jak w Falloucie kto grał to wie o co chodzi :)
A ja mówie , że to bez sensu <LoOL>
Cool, gdyz mam ponad 60 fista. A dokladajac do tematu, tez slyszalem, ze cosik bedzie na piąstke:-))
ShermanM4
19-07-2005, 16:03
fajnie ja mam 34 w piesci fajnie by wygladala postac z kastetem :)
Taa rekawice ze skory/luske smoka xD
Hrhr kastety ,specjalne rękawice...niech jeszcze dorzucą nową profesje..Monk ;x n.c
moze dodadza pazury ! fist jest zryty bo to sa same piesci :P
a moze zrobia jeszcze Ring i bede walki tak jak na euro sporcie :D
Heliwurab
19-07-2005, 17:25
:D A ja się zastanawiam kiedy wam się wyobraźnia skończy... hehe
Kiedyś może dorzucą coś w stylu metalowych rękawic, ale czegos takiego jak np. marchewka (lol) na pewno nie będzie. To skill ręczny a nie warzywny. :D Chyba że będzie można rybami rzucać.. to by było dobre :D
Maltaethirion
19-07-2005, 19:12
Marchewki... ryby... taa.. :D Ale kastety czy szpony pewnie wprowadzą, w końcu sie przyda na coś te pare bp power ringów :)
Van_Waterflew
19-07-2005, 20:29
Przeczytajcie sobie wywiad z "Cipami" w gazetce "Hunted". Cipy tam muwio, że W najbliższych updatach nie dadzo nowych broni dal fist fightingu a na pewno nowych profesji, poniewarz to by zburzyło cały system gry (handel questy-jak se wyobrażacie desert questa, trzeba by bylo robić kompletnie nowego questa!).
Maltaethirion
19-07-2005, 21:52
Przeczytajcie sobie wywiad z "Cipami" w gazetce "Hunted". Cipy tam muwio, że W najbliższych updatach nie dadzo nowych broni dal fist fightingu a na pewno nowych profesji, poniewarz to by zburzyło cały system gry (handel questy-jak se wyobrażacie desert questa, trzeba by bylo robić kompletnie nowego questa!).
Zlitujcie sie ludzie...
Jest ring co zwieksza fista a jakby dodali takie rzeczy to jusz by to niebyl fist
*Nitro* PL
19-07-2005, 22:22
Jest ring na fista i inne a czemu nie ma na dysta? To by mogli dodać. ;)
A ja mówie , że to bez sensu <LoOL>
Zgadzam sie z toba to bez sensu wart wziasc sie za podstawe sword/club/axe....a nie jakos tam fist fighting :o bez sensu ;)
ShermanM4
19-07-2005, 23:11
Chodzi nam o posiadanie wysokiego skila którego większośc nie bedzie miała :)
z tego co wiem to fist rosnie tak samo szybko u kazdego rodzaju postaci to ja bym wtedy przezucil mojego sorca na fisty i np nabil mu 60 fista+ jakies rekawice bokserskie atk 30 def 30 i po cholere by byle socrcom miecze,cluby ? jak moglby walnac z fista+rekawica jak knight + sword :D
Po pierwsze, jak już jakis przedmówca mówił - Cipy RACZEJ nie dadzą broni do fista bo to by zepsuło system gry.
Po drugie, nie gadajcie o czymś takim jak kastet, czy "Żucanie marchewkami" bo to troche nie realne. Taki kastet zepsułby cały RPG'owy klimat gry...
To jest tak jakby wprowadzili jakiś karabin.
Oczywiście są to tylko moje domysły... xD
Maltaethirion
20-07-2005, 17:34
']Po pierwsze, jak już jakis przedmówca mówił - Cipy RACZEJ nie dadzą broni do fista bo to by zepsuło system gry.
Po drugie, nie gadajcie o czymś takim jak kastet, czy "Żucanie marchewkami" bo to troche nie realne. Taki kastet zepsułby cały RPG'owy klimat gry...
Oczywiście są to tylko moje domysły... xD
Boże... toć to analfabetyzm po prostu (a jeszcze żeś przepisywał, człowieku)
Jak mawia moderator >> www.so.pwn.pl
Zamach-Zabojca
21-07-2005, 20:25
to by bylo ciekawe zwlascza z tym kastetem ciekawe jak by sie nim draga bilo :) xD xD :evul:
te nowe bronie to bzdura....
to byl poprostu post na forum tibia.com gdzie ktos wymyslil sobie takie cos i wypisal na proposal forum
Ja myślę że to możliwe bo jeśli jest w Tibii zegarek albo piłka :confused:
Głowa Druid
22-07-2005, 21:21
A moim zdaniem szpony powinny być wprowadzone, to pasuje do klimatu dżungli ;d. Na Azurze jest jakis ~14 knight z fistem 75(albo 80)+ ;P z takimi szponami niezle moglby wywalic ;D. Tyle z mojej storny baba ;d
arimedes
25-07-2005, 18:28
..nie krzyczcie bo żartuje.
Hmm np: Rękawice boxerskie spodenki zęby czy jak to sie zwie
ring, zakłady i nowa profesja: Gołota 57sec:D
Fury Nightwolf
25-07-2005, 21:34
Jak cos to by powstaly jakies szpony ...
Co do kastetu :
To raczej nie ta epoka !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.