Pokaż pełną wersje : Inna tibia ;-)))
Cześć.
Koledzy ostatnio mi mówili, że grali w taką tibie, że wszystkiego jest nieskończoność (boltów, SD itd.). Zaczyna się od 20lvlu, wszyscy sie leją. Tylko jest troche grafika inna.
Jest coś takiego?
Tak jest. Ots-Open tibia server
@up
A jak to uruchomić? :p
Rozmowa o OTS na tym forum jest zabroniona a same OTS'y sa [chyba !!] nielegalne [?]
Arthus Drag'Tail
18-07-2005, 23:43
Zdaje mi sie ze OTS jest legalny, chociaz jakby nad tym pomyslec to mozna zmienic zdanie. Jest to normalna gra na engine rzeklbym "skradzionym". To niezmienia faktu, ze rozmowy o OTS sa tutaj zabronione.
Vanhelsen
19-07-2005, 00:04
Zdaje mi sie ze OTS jest legalny, chociaz jakby nad tym pomyslec to mozna zmienic zdanie. Jest to normalna gra na engine rzeklbym "skradzionym". To niezmienia faktu, ze rozmowy o OTS sa tutaj zabronione.OTS jest legalny, wykorzystuje luke prawną, dokładniej chodzi o wczesniejsze wersje Tibii, gdy byłą to jeszcze gra nie komercyjna.
OST jest tematem tabu na tym forum.
Na prośbę CIPów w najbliższych dniach z naszego downloadu zostanie usunięty Open Tibia Server. Zniknie on także z forum. Zostanie równieżwprowadzony stosowny punkt do regulaminu forum zabraniający rozmawiania na forum o OTServ. Wygląda na to, że CIPowie zaczęli traktować OTServ poważnie i obawiać się go.
To tyle, jeśli chodzi o złe wieści.
To tekst jednego z newsow z tibia.pl
Jak widac CIPowie nie sa zadowoleni z OTS'a i najprawdopodobniej zostal on juz zabroniony.
@up
od kiedy pamietam CIPowie zawsze mieli "All rights reserved" a to dotyczy calego produktu Tibii a nie tylko strony www :P
No...powinien być legalny, ponieważ nie zbanują ci postaci RL'nej, a nie na 7.1 albo 7.4. Gdyby było zabronione to by wogóle tego tematu nie było
|noob detector|
19-07-2005, 00:14
Możecie gadać na temat? Pyta sie was jak to uruchomić a wy zaczynacie tutaj dyskutować na temat legalności otsa... Bosh, ludzie załóżcie temat np."Dyskusja na temat Ot's" i piszcie na temat.
Pieniek, Poszukaj odpowiedzi na innych forach..
Vanhelsen
19-07-2005, 00:19
No...powinien być legalny, ponieważ nie zbanują ci postaci RL'nej, a nie na 7.1 albo 7.4. Gdyby było zabronione to by wogóle tego tematu nie byłoCS nie zabronił OTSa ponieważ nie ma tego prawa, poprostu nie życzy sobie, by na oficialjych fansaitach była o tym mowa ponieważ OTS odciąga graczy or prawdziwej Tibii.
To powiecie mi wreszcie jak to uruchomić? ;)
Arthus Drag'Tail
19-07-2005, 10:49
@Up:
Niestety nie... Na tym forum jest to zabronione.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.