Pokaż pełną wersje : Mozecie mi powiedziec co mam zrobic?
Jest taka sprawa a mianowicie mam cos kopnietego z netem Stronki inne gry chodza bez zarzutow tylko przy Tibi mam lagi ze sie za***ac ide jak wiadomo na widowsie xp (nie wiem jak na 98)mozna sobie dac na otoczenie sieciowe i dac stan sieci czy jakos tak i sa 2 komputerki i to pokazuje jak chodzi polaczenie jesli jest dobrze to sa zaswiecone a jak zle wylaczone zawsze mam je swiecace tylko gdy wlacze tibie mi gasna i nie wiem co mam robic ;(
mozecie mi cos poradzic,moze ktos z was tez mial taki problem
A może stronki etc. chodzi przez proxy a tibia nie? Sprawdz to :)
Wyłącz wszystkie ttakie pierdółki min. kazaa emule gg tlen skype itp itd
Jak nie poskutkuje po prostu nie używaj przeglądarki internetowej jak grasz w Tibie ;).
Wyłącz wszystkie ttakie pierdółki min. kazaa emule gg tlen skype itp itd
Jak nie poskutkuje po prostu nie używaj przeglądarki internetowej jak grasz w Tibie ;).
no tylko ze jak gram w tibie to mam wlaczona tylko tibia i avasta(antivir)
Hm, może nie chodzi tu Kazaa, eMule itp., tylko o np. włączające się stronki. Sama dobrze wiem, że przeglądając przykładowo Forum.tibia.pl włącza się dużo obrazków i to obciąża komputer. Wyłącz przeglądarkę internetową i wyloguj się z Tibii. To chyba powinno pomóc (mi zawsze pomagało...).
Napisz jeszcze jaka masz karte graficzna. Mi straaaasznie na XP lagowalo gdy siedzialem na rivie tnt 2. Internet dziala prawidlowo bo stronki chodza itp. Gra przeciez tez Ci chodzi tylko laguje.
Oj panie Cyxell Cyxell...
Jak Cie Ziaja spotkam na osiedlu to Ci wyrwe jaja za zakladanie glupich postow :D
Juz tyle razy mowilem: MAMY CYXELL Z***ANEGO NETA!! NIC NIE PORADZISZ!!
sorki: poradzisz: Zadzwon do wielkiego Admina pana K. i powiedz mu zeby wylaczył dynamiczne łącze, dał ograniczenia na p2p, i dał wiekszy priorytet na port 7171. Wtedy Lagow nie bedzie i nie placz tutaj bo juz to bylo mowione- szukaj!!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.