Pokaż pełną wersje : Hakowanie
Cover Sorcerer
19-07-2005, 08:40
Oto moja historia która przydażyła się naprawde-
Niegdyś byliśmy paczką. Ja,poison,koloxer i artur mag.Artur pierwszy wyszedł z roka.Jak my wyszlisziśmy mial 15 level.Dał nam scale armory,long sword (tak na poczontek)Gdzy on prawie miał 20 level zamiast trenić postanowilem go dogonić.Razem z arturem zrobiłem desert questa.Gdy nabił 30 level przestał się nami interesować, wręcz straciliśmy z nim kontkak.Kiedyś niechcący zamiast napisać dla noobka DED napisałem DED na głównym.Pewien Tulipan wariat pomyślał,że to do niego.Przyszedł wraz z arturem by mi powiedzieć iż ja dedne.Wtedy uświadomiłem sobie że to nie artur. Poison nawed zrobił test. Na jedno tylko odpowiedział ponieważ zaczął bluznić.Nasza paczka ja,poison,koloxer postanowiliśmy napisać list do GM.Odpowiedzcie czy jest jakaś szansa by stary artur wrucił?Pewnie nie.Ale jest szansa że nowy artur odejdzie w raz z banem.
Ta Historia zdarzyła się naprawde.Niechciał bym żeby wam się coś takiego przydarzyło :(
Orginał textu na nakaki.blog.pl
(Ja jestem ja)
Bardzo mi przykro.Ale jak jest zhakowany to jego wina,musiał komuś dawać acca i passa.
wedlug mnie to on poprostu sprzedal acc-.-
a tak btw. cos mi sie zdaje ze juz to bylo na tym forum...
Mi się też tak zdawało że był taki temat....
Cover Sorcerer
19-07-2005, 09:01
Lecz ja pisze nie o swojej sytułacji tylko o przyjacielu.Aha napewno nie sprzedał bo by nam powiedział.Byliśmy przyjacielami co sie po 5 K na przechowanie dawało. ;(
Tam pisałeś że na lepszym levelu z tobą już nie gadał.Może z newbie mu się nie chciało grać.
Cover Sorcerer
19-07-2005, 09:05
Napewno nie.Skoro gadliśmy,trenowaliśmy wszyscy razem nie morzliwe iż nam to zrobił.Ale napewno mu sie nie znudziło. Jak on prawie codzienie gra.Poprostu haka miał.Napewno gdzieś po desercie miał bo po tym stracilem z nim kontakt.
To chyba morwi miał rację.Sprzedał konto.Aha mówił coś o dołączeniu do gildii??
Cover Sorcerer
19-07-2005, 09:12
W guildi był już na 19 levelu.Napewno nie sprzedał mówie!!!Powiedział by nam.Zreszto pewnie wolał by nam oddac hasła zamiast sprzedać za marne 3/ dychy.
Ale wiesz..ci z gildii mieli jego acca i pasaa mogli poczekać aż nabije dobry level i hakują.Mnie 2 razy zhakowali jak chciałem wejść do gildii.
Cover Sorcerer
19-07-2005, 09:18
Lol.Jak do gildi sie wchodzi to sie nie podaje nr i hasła.
Jak nie jak tak?Wchodzisz na jakas hackerską stronę wpisujesz numerki i niektórzy przyjmują do gildii a inni hakują.Niby jaką mają mieć zgodę że chcesz wejść do tej akurat gildii?Tak to byś mógł być w pięciu gildiach naraz albo nawet więcej.
Dzienciol
19-07-2005, 09:31
Też gram na Lucerze i jest mi przykro z tego powodu ze go zhakowali ale z jednej strony sie ciesze.Znam tego Artur Mag i dla mnie to jest n00b (takie jest moje zdanie) wszystkich straszy ze dednie , zagradza droge fireball itp. wiec z jednej strony jest mi przykro z powodu hacka , bo sam wiem jak to jest jak mnie kiedys zhakowali a z drugiej strony sie ciesze moze go t oczegos nauczy.Pozdrawiam
Jak nie jak tak?Wchodzisz na jakas hackerską stronę wpisujesz numerki i niektórzy przyjmują do gildii a inni hakują.Niby jaką mają mieć zgodę że chcesz wejść do tej akurat gildii?Tak to byś mógł być w pięciu gildiach naraz albo nawet więcej.
Hmm, to po co wchodzić na strony nieznanego pochodzenia?
A co to gildi, to passy się podaje na tibia.com, a nie na innych stronach!
JEŚLI KTOŚ WAM BĘDZIE DAWAŁ LINK ( ŻE NIBY DO GILDI) DO INNEJ STRONY NIE ZACZYNAJĄCEJ SIĘ NA www.tibia.com TO NIEWCHODZIĆ, I NIEPODAWAĆ PASÓW!
Cover Sorcerer
19-07-2005, 12:49
Ej morze go drazniem co Dzienciol?Jak masz wysoki to morze razem go zraśniem. Skoro mnie juz na party chciał denoc to na PK sie go da przynajmiej nauczke mu dać morzemy mu na reda walnąć i wtedy nie będzie warzniak.Taki bujany ba ma protektora.Ho ho Bob' Slayer mnie ma protektowac,Hehe nie pogada wtedy. Chyba ,że powie mi prawde że go zhakowal.Wtedy mu daruje. :(
Ej morze go drazniem co Dzienciol?Jak masz wysoki to morze razem go zraśniem. Skoro mnie juz na party chciał denoc to na PK sie go da przynajmiej nauczke mu dać morzemy mu na reda walnąć i wtedy nie będzie warzniak.Taki bujany ba ma protektora.Ho ho Bob' Slayer mnie ma protektowac,Hehe nie pogada wtedy. Chyba ,że powie mi prawde że go zhakowal.Wtedy mu daruje. :(
dam ci rade: nie siedz tyle przed tibia....
EDIT:
@down
a teraz mi powiedz co twoj post wnosi do tego tematu?nic... a jak ci sie moje posty nei podobaja to poprostu nei czytaj ich, albo opusc to forum....
pozatym poczytaj co to znaczy noob...nupku
dam ci rade: nie siedz tyle przed tibia....
Nikt mnie tak nie wkurza na tym forum jak tY. Twoje rady są za przeproszeniem gówno warte, jesteś dobrym przykładem pospolitego n00b'a. Mało tego, przeczytałem większość tWOICH postów i co się okazało? Otóż, NIC nie wnosisz do tematów, umiesz tylko obrażać innych O WSZECHWIEDZĄCY mORWI.
Przepraszam wszystkich za tak wielkiego OffTopa, ale naprawdę, już nie wytrzymałem, musiałem to z siebie wyrzucić... Jest mi lepiej...
Edit:
Obawiam się że nie widziałem naukowej definicji n00ba, ale z tego co słyszałem jest to osoba, która uważa się za guru w jakiejś dziedzinie, a okazuje się, że nie ma zielonego pojęcia w danym temacie.
Czy mój post nie wniósł nic do tematu? Do tematu może nie i za to przeprosiłem, ale chciałem cIĘ uświadomić że tWOJE posty niczemu nie służą (no chyba że nabijaniu postów).
Czy moja wypowiedź coś zmieniła? Zapytaj się o to siebie...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.