Pokaż pełną wersje : Bug report.
Mam pytanie: jak wyslac bug reporta, wciskam ctrl+z i costam you are not authorized blah blah blah... A jesli ten bug jest wazby i ja go zauwazylem! prosze o odpowiedz co moge zrobic. z gory dzieki.
Shein Silvershadow
19-07-2005, 09:28
Cltr+Z mogą używać tylko tutorzy, więc zgłoś ten bug dla jakiegoś:]
Zglos buga za pomoca ctrl + r
Cltr+Z mogą używać tylko tutorzy, więc zgłoś ten bug dla jakiegoś:]
A jak bug okaze sie na tyle powazny, ze dostalbym jakiegos rara za jego znalezienie, a tutor bedzie swinia i zatrzyma go dla siebie??
Lol zatrzyma dla siebie :P jak nie ufasz tutorowi to możesz tylko czekać, aż jakiś GM będzie online...
P.s. A jeżeli się przekonasz do tutora to użyj help chanel.
~~pozdro
A jak bug okaze sie na tyle powazny, ze dostalbym jakiegos rara za jego znalezienie, a tutor bedzie swinia i zatrzyma go dla siebie??
A ja Ci gwarantuje że na 99,99% nie znajdziesz takiego buga. Ale gdyby, to lepiej rzeczywiście poszukaj od tego jakiegoś GMa, bo tutorem może zostać każdy, nawet najwiekszy cham:P
Lol, on pewnie zauwazyl ze w kanalach w Carlin gdy sie rzuca rzeczy do wody to one nie znikaja :P
Lol, on pewnie zauwazyl ze w kanalach w Carlin gdy sie rzuca rzeczy do wody to one nie znikaja :P
Nie. Wszyscy chyba o tym wiedza, a watpie zeby ktos wiedzal, ze to bug. Moze bug to nie jest tylko mi sie tak zdaje...
Mam pytanko..
Znalazlem buga dotyczącego ekhmmm.. ( nie powiem)
Wiem ze to nie jest bardzo wazny bug, aczkolwiek istotny..
Czy z zarepotwoaniem takiego BUGA mozna ponieść jakieś konsekwencje ?
Mi sie wydaje ze wraz z upadtem nowe bugi oraz inne niedopatrzenia przyjdą.
Powiedzmy - jesli potwory sie rzeczywsicie 'ruszają' zamiast stac w miejscu gdy nikt nie patrzy, to mozna stanąc nad dziurą i wyławiać je liną jeden po drugim. A to juz jest niedopatrzenie..
kundzia666
06-08-2005, 14:04
khan przeciez pisza ze jak bedzie sie lurowalo potwora na pietro wyzej to bedzie on znikal tak samo jak sie wybiegnie z nim poza okreslony obszar ... to tyle :)
A nie, że dopiero jak 2 piętra wyżej?
@up: czy to prowokacja? Co to buk....i helm chanel ? buahahahaha
dagothar
06-08-2005, 15:45
NIE zglasza sie bugow przez ctrl+r. Bugi zglasza sie dla tutorow, a jesli jakis ug jest powazny(podkreslam: powazny) to piszemy maila do CipSoftu. I nie radze im glowy zawracac jakimis blahostkami.
Yoh Asakura
06-08-2005, 19:45
@Dogathar:
Uważaj bo przeczytają maila.
@Topic:
Buga może zreportować tylko i wyłącznie upoważniona do tego osoba.Jeżeli odkryjesz buga i zgłosisz to do Tutora,to on powinien powiedzieć,że to Ty go odkryłeś.Jeżeli NIE zgłosisz tego buga i będziesz go wykorzystywał dostaniesz banna za Game Weakness Abusing (ot,taka ładna nazwa :) ).Zazwyczaj Tutor który reportuje buga pisze PM do Game Mastera,przynajmniej na tym serverze na którym grałem ja.
dagothar
06-08-2005, 21:13
Z doswiadczena wiem, ze jednak GM nie lubi, jak mu glowe zawracac bugami, bo ma co innego do roboty :) Tutor zwykle uzywa ctrl+z a raport wedruje wprost do odpowiednich osob w CipSofcie. A na maile zwykle nie odpowiadaja dlatego, ze ludzie poruszaja w nich same blahe rzeczy.
a oco chodzi z tym bugiem bo niewiem ;( skąt będe wiedział że to bug
fast odp. plz
pozdro
Yoh Asakura
07-08-2005, 14:50
a oco chodzi z tym bugiem bo niewiem ;( skąt będe wiedział że to bug
fast odp. plz
pozdro
Poprostu GM sprawdzi czy to jest rzeczywiście błąd.
Poprostu GM sprawdzi czy to jest rzeczywiście błąd.
dzienki że napisałeś:)
i wysiliłeś sie żeby odpisać takiemu noobowi jak mi:P
Ja juz kiedys znalazlem buga w grafice i zreportowalem gmkowi i nic z tego nie mam :D Tylko satysfakcje :P Taki bug nie jest istotny ale zawsze jakis jest :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.