zaloguj się

Pokaż pełną wersje : carpenter hammer

kg24
19-07-2005, 11:22
Mam pytanka odnosnie tego przedmiotu :
1. czy ktos w tibi go ma?
2. jesli tak to czy można go jeszcze zdobyć?
3. Jesli można go zdobyc to ewentualnie jak?

w dosłownym tłumaczeniu nazwa "carpenter hammer" to młotek stolarza, jeśli ma to komuś ułatwić odpowiedzenie na moje pytanka.

Prosiłbym także o zamieszczenie jakiś screenow, jesli ktoś widzial gdzieś ten przedmiot, albo go posiada. :)

Mały Kotek
19-07-2005, 11:33
Ja widzialem ss z tym mlotkiem ale nie pamietam gdzie, jak znajde to umieszcze

@EDIT: Poszukalem i znalazlem, I nie mowicie ze to zmienione spr bo nie sadze zeby sie hlvlom chcialo bawic w tekie rzeczy
Miłego oglądania

http://i2.photobucket.com/albums/y42/Kielbaska123/Chammer.jpg

Co o tym sądzicie??

parada
19-07-2005, 14:13
Tej broni nie ma na stronie tibia.pl ani nawet tego potwora phara... no tego faraona :)

moim zdaniem jeszcze nikt go w tibii nie ma 8o
oprocz ciebie B)

Sarvi
19-07-2005, 15:34
Tej broni nie ma na stronie tibia.pl ani nawet tego potwora phara... no tego faraona :)

moim zdaniem jeszcze nikt go w tibii nie ma 8o
oprocz ciebie B)
Wez ty chlopcze idz sie lecz, tibia.pl nie jest doskonala . Pharaon istnieje nawet ich 7, ale ta bron ktora pokazales Maly kotek to hammer of wrath tylko przerobiony PRZEZ CIEBIE! -.-

gr3g
19-07-2005, 17:56
Moi zdaniem, o ten przedmiot trzeba zapytać kogoś z osób na zdjęciu.
Pancras dragonheart i Hergamon odpadają oni mają dziwne kompleksy, radze zapytać Nazgula Moonblade.

Można nawet wywiad przeprowadzić

BTW: To świat Harmonia

parada
19-07-2005, 18:40
Wez ty chlopcze idz sie lecz, tibia.pl nie jest doskonala . Pharaon istnieje nawet ich 7, ale ta bron ktora pokazales Maly kotek to hammer of wrath tylko przerobiony PRZEZ CIEBIE! -.-

sam sie lecz- metal ci do mózgu doleciał X(
a z kąd masz taką pewność że to on przerobił może i na serio znalazł ten młot

,,|/ (-.^) \|,, HaIPeHaOPe

Dabek
19-07-2005, 18:50
sam sie lecz- metal ci do mózgu doleciał X(
a z kąd masz taką pewność że to on przerobił może i na serio znalazł ten młot

,,|/ (-.^) \|,, HaIPeHaOPe

A może nie, a może to jest fake co już udowodniono i jego temat z tym zdjęciem leży w dziale "Fake'i", gdzie możesz sobie znaleść filmik z tego hunta na którym widać że w tym faraonie nie było tego młotka.

parada
19-07-2005, 19:59
A może nie, a może to jest fake co już udowodniono i jego temat z tym zdjęciem leży w dziale "Fake'i", gdzie możesz sobie znaleść filmik z tego hunta na którym widać że w tym faraonie nie było tego młotka.

Może i masz rację sprawdze i poszukam. Wolę wieżyć graczom o twojim levelu niż jakimś noobom :D

Suzka
19-07-2005, 20:09
ludzie...ciagle niekonczonca sie walka o jakies niestworezone rzeczy...
ekhm co do tego zdjecia, Maly Kotek - wiesz, niezbyt ci to fake wyszlo. A w ogole to nie ten dzial.
jak juz go znajde to dam zdjecie xD

kg24
21-07-2005, 00:16
@maly kotek
Fake i to kiepskie, poza tym młotek o ktory się rozchodzi wygląda znacznie inaczej. Jego zdjęcie jest na tibia.pl juz od bardzo dawna. Dla niedowiarków podam link :
http://www.tibia.pl/items.php?sort=number&typ=tool

A jak sie ktos boi linkow :baby: to można znaleźć ikonkę na tibia.pl w dziale narzedzia.

Dodam od siebie, że nie widziałem go nigdzie indziej niż właśnie na tibia.pl w tym dziale...dziwne nie?

Mały Kotek
21-07-2005, 00:30

Po pierwsze to nie jest przerobiony "hammer of wrath". Bron została stworzona przezemnie od podstaw. Pokopiowałem troche rózne obrazki z plików *.spr ale nie zmienialem innych broni.

Po drugie Faraonków jest 8 mistrzu :)

@Edit:

I jeszcze jedno. Jedyny Dabek domyslił sie podstepu w moim Faku.
Opis który jako pierwszy rozszyfrowałes to prawdziwy opis nutki hyhyhyhyhy

Zapowiadam wiecej takich ssów wiec badzcie czujni! MUAHAHAHA!!!

gryzzly
21-07-2005, 10:49
moze byscie odpowiedzieli kolesiowi na pytanie a nie zajmowali sie tym fake'm
carpenter hammer widzialem w venore za zamknientymi drzwiami bylo ich tam kilka. Byla rowniez pila i inne. Ja osobiscie nie mam tego mlotka ale fajnie przyozdobil by moj pokoj :)

slawekmag
29-11-2005, 13:38
moze byscie odpowiedzieli kolesiowi na pytanie a nie zajmowali sie tym fake'm
carpenter hammer widzialem w venore za zamknientymi drzwiami bylo ich tam kilka. Byla rowniez pila i inne. Ja osobiscie nie mam tego mlotka ale fajnie przyozdobil by moj pokoj :)

daj screena to uwieże.
@ Mały kotek Wiesz co? przeglądam sobie twoje posty i pojawiasz się w topicach i piszesz jakieś ciekawe głupoty za które powinienieś dawo dostać BANA :ban: :ban::ban::ban::ban::ban::ban::ban::ban::ban::ban:

befavaza
29-11-2005, 13:48
Taki młot może istnieje Herganon z ekipą ubili juz gdzies 700-750
faraonów lotując też Crystal Mace , różne gemy i Pharao Sword

By$iu
29-11-2005, 14:01
Najlatwiejszym dowodem jest to, ze wszelkie swordy, cluby i tak dalej i tak dalej wypadaja w bagach, a nie na wierzchu w cialach potworkach.

Cashigus
29-11-2005, 14:12
To nie jest Carpenter Hammer. Carpenter hamer jest na www.tibia.pl, a ten to zmieniony Hammer of Wrath.

Fire Necromacer
29-11-2005, 14:39
Fajnie jak się odswieża temat sprzed 4 miechów, co nie?