zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Co robicie kiedy jesteście afk?

teamki
31-03-2004, 07:59
Ja jak jestem afk to najczęściej słucham muzy albo przeglądam strony internetowe, ale nigdy nie odchodzę od kompa. Bo mój brat np. sobie idzie oglądać TV i już raz przez to deada zaliczył.
PS: Prosze moderatorów o usunięcie mojego temetu "Twarzą w Twarz".

Eustachy
31-03-2004, 08:23
robiąc runa, czytam tibia.pl :P

teamki
31-03-2004, 09:37
oto lista mp3, których najczęściej słucham:

Metallica - Until it Sleeps
Iron Maiden - Fear of the Dark
Spiderman - Hero
Nickelback - Fly
-----//------ - Too Bad
-----//------ - How you remind me
Papa Roach - Last Resort
The Offspring - One fine day
-----//------ - Staring at the sun
Bon Jowi - Its my Life
Linkin Park - Pushing me away, forgoten, one step closer
, Crawling
Bom' funk MC - Freestayler

Michaas
31-03-2004, 09:44
Ja nie podam konkretnych utworów, których słucham, tylko zespoły:
Włochat, Dezerter, The Clash, Sex Pistols, The Analogs, Post Regiment, Alians, Bob Marley 8), Crass, Ramones, Conflict i duuużo, dużo innych...

Karol ll
31-03-2004, 16:47
Robię kupę. Dobitna szczerość :D .

A panowie zdaje mi się, że słuchając mp3, można siedzieć przy monitorku co nie? ?(

Stinky
31-03-2004, 16:52
Ja najczęściej przeglądam stare screeny, słucham muzyki ( hard rock plx ) i jakies akucje na allegro. Ewentualnie robie herbatę czy też kawę...

teamki
31-03-2004, 19:47
Czasami też sobie jakieś żarcie zrobie ;)

St. Patrick
01-04-2004, 14:30
ja slucham U2, non stop tluke te 3 czy 4 plytki, ale nigdy mi sie nie znudzi. no a czasami do irish pubu na miodowej :D

Hinol
01-04-2004, 15:13
Ja rzadko jestem afk, ale jeśli już jestem to wc lub coś do jedzenia.

Spider
01-04-2004, 17:16
Ja najczesciej jak jestem afk (a z racji tego żem Druid to jestem nie rzadko) nudze sie :P.

Magus
02-04-2004, 02:34
Jem, czytam ksiazke, telewizja, spacer.
BTW, dobry temacik do nabicia posta ^^. Nabijac !! poki go Dobo nie zamknie :)

Majen
02-04-2004, 03:49
Oryginalnie dodany przez Magus
Jem, czytam ksiazke, telewizja, spacer.
BTW, dobry temacik do nabicia posta ^^. Nabijac !! poki go Dobo nie zamknie :)

No Magus skoro tak grzecznie prosisz. No więc tak gdy robie runy(robirnie runów=byciem AFK) to najczęściej oglądam TV, czytam forum, bawie sie z psami(a mam dwa), ide pocoś do jedzenia, ide do WC, sprzątam by rodzice się nie wkurzyli, no i czasami(ale to naprawdę czasami) uczę się.

kvi
03-04-2004, 19:43
Hmm gdy jestem afk najczęściej czytam forum, jem, ogląda tv i pomagam w czymś rodzicą :)

Gimlos
03-04-2004, 20:52
czytam forum tibia.pl i tibia.com, ogladam statistics, gadam na mircu ;)

mietus
03-04-2004, 21:31
ja tam sobie gadam na gg albo przegladam forum tibia pl :D

konradek
04-04-2004, 20:37
ja tam teraz jestem afk i trenuje bo niedugo mam zamiar isc na tego gsa po raz 1 aha slucham muzy i ogladam filmiki :D

Bigvirus
04-04-2004, 20:42
Jak robie runki to zapuszczam muze i hodze po smiesznych stronkach:D

haxxbit
06-04-2004, 00:17
Ja odrabiam lekcje, słucham muzy(najczęściej Rock i Punk),czytam forum tibia.pl,tibia.de,tibia.com :D

Raynold
06-04-2004, 17:30
Ja moduję na www.tibia.pl, oglądam statystyki na www.tibia.com, czasem się uczę, trenuję, gram na gitarze, gram w inne gry :P

Adaras
06-04-2004, 18:35
Najczęściej do się uczę.

Inne:
Śpię (tak, tak ^^" ale rzadko)
Przeglądam 5 for
Gram w różne online-y w przeglądarce
Serfuję po różnych serwisach

etc.

Zajac Poziomka
06-04-2004, 20:04
AFK = Away from Keyboard (czyli: z dala od klawiatury)
Więc według mnie przeglądanie stron, gadanie na gg to nie jest afkowanie bo nie jest się z dala od klawiatury (chyba że się ma 2 kompy) :P
Ale pomijając to...
Ja czytam tibia.pl, tibia.com statystyki.
Słucham muzy praktycznie ciagle.
Jak idę do sklepu, piwnicy, albo jem obiad to jestem afk.
Ale afkuję żadko, ponieważ lubię robić runy(jak gram sorcem/drudem), trenować (tylko paladynem), za to nienawidzę trenować knightem... Po prostu wolę bawić się z kimś w chowanego i robić runy niż oglądać TV i robić runy... Albo podnosić speary niż stać bezczynnie i oglądać TV...
pozatym jak już ktoś mądry kiedys powiedział: AFKowanie zabija!
:P

Dan the Automator
06-04-2004, 22:17
Jak jeszcze grałem, to pdczas "zostawiania postaci" słuchałem muzyki (słuchałem cały czas, ale who cares?), przeglądalem forum, czytałem, bawiłem sie fingerboardem itd itd

Linek
06-04-2004, 22:23
Ja to tak:
1.Słuchanie Muzy
2.Oglądanie filmów
3.Przeglądanie tibia.pl,tibia.com i kilku innych o podobnej tematyce.
4.Przeglądanie śmiesznych stron
5.Zabawa fingerboardem
6.Rysowanie
7.Gadanie na GG
To chyba wszystko.

Caspius
07-04-2004, 13:24
heh, ja se przegladam fora tibi.pl i tibi.de, oglodam TVcza, czytam ksiazke (tak,tak, naprawde czytam), obmyslam jakies akcje na sesje warhammera, a muzy to slucham zawsze jak siedze przed kompem ^^

Lig@
07-04-2004, 14:30
A ja różnie - sranie/żarcie :)) ktoś mnie woła/telefon/czytam forum a mzyki to słucham w trakcie grania - utworów nie podam bo to jakieś 3,5k (:P) piosenek (metal of korse)

Wujek eustachy
07-04-2004, 16:34
No więc jak jestem afk jak teraz (o distans mi podskoczył 16:28 You advanced in distance fighting. :D) to trenie lub robie strzały w tibii. A tak to najczęsciej odrabiam pracę domową lub pisze coś na forum jak teraz.

kardi1
07-04-2004, 16:45
mam pytanko niestety niezwiazane z tym tematem 8)
chcialbym sie zapytac: jakie skille dla knighta sa srednie na 26 lvl na swiecie pvp?
a najczesciej bedac afk ogladam stronki internetowe:P

Gonzo von Krenzel
07-04-2004, 17:52
Ja nic nie robię, bo nie jestem AFK, bo nie gram w Tibie. Nie no jak jestem AFK (co mi się żadko zdarza) czytam forum tibia.pl i śmieje się z nOOBów i innych organizmów uważających się za "ludzi" (oczywiście nie chodzi mi tu o całe forum...).

cygan
08-04-2004, 22:18
Ja robie runki albo trenuje i np. oglądam film <bardzo polecam> ustawiam postacie i programik i robie to co zechce<oczywiscie trzeba znac jeszcze doskonale miejsce na afk> :D

Bofedojo
09-04-2004, 13:33
Ja jak jestem afk to przegladam forum, jem, sram (tym co wczesniej zjadlem :D ), czytam, siedze na IRCu (rzadkosc), gram w jakies gry.

Wojewodzki
10-04-2004, 18:42
Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
czytam forum tibia.pl i tibia.com, ogladam statistics, gadam na mircu ;)

Sorry, nie chce nikogo za bardzo poprawiać itp., ale drażni mnie trochę jak ktoś myli IRC'a z mIRC'em, a że z IRC'a korzystam już dość długi czas krótko wytłumaczę Tobie i innym różnicę, jeżeli oczywiście pozwolisz.

mIRC - klient (program), dzięki któremu korzystasz z IRC'a

IRC - Internet Relay Chat, czyli sieć, na której rozmawiasz.

Tak więc poprawnym stwierdzenie w tym wypadku będzie "gadam na IRC'u" :-) To taka mała dygresja.

Gdy jestem AFK, oglądam WWW, piszę newsy na mój serwis o CS'ie, bo jestem graczem CS a TIBIA dopiero niedawno mną zawładneła. Przy okazji polecam http://zine.boorys.net :-D

Litawor
11-04-2004, 17:39
Ja rzadko bywam afk, bo rodzic się denerwują, jak komputer jest włączony, bo zużywa prąd. Jak już, to się uczę, albo czytam książkę. Tymczasem moja postać trenuje.

Maniack
11-04-2004, 19:14
jak sie ucze to robie se hmm albo strzaly (palek jestem)
jak trenuja no to lipa ....chyba ze shielding.. musze gdzies isc,jestem zajety
...no i to glowne powody kiedy jestem afk a co w tedy robie?:
-Słucham muzy (ale to prawie zawsze [czy tylko ja na całej wyspie słucham hip hopu?])
-WC
-Jem
-Ucze sie
-Poszlem po fajki
-Robie food (takie prawdziwe... szkoda ze czlowiek create food nima... nie trzeba by wstawac)
-Robie Kawe/Herbate
-Oglądam tv
-Spie (czasami sie nawet na klawiaturze zdarza)
-Sprzątam
-Gotuje
-Prasuje (...serio :D)
-Krawaty wiąże i usuwam ciąże (to myśl na przyszłość)

Mister Knight
15-04-2004, 18:18
Ja najczesciej slucham hh i pop np. Ascetoholix, Ski skład,Meza i inne a z popu comi wpadnie w ucho. Albo poprostu robie zadania z matematyki ktore zabieraja mi cholernie duzo czasu!!

Matizzz
15-04-2004, 19:39
jak jestem afk, to trenię lub coś takiego, albo tel, albo ups....mr.kloc chcę wyjść:P, a co do skilli dla knighta to takie średnie to 55(60)/50(55)

Karol ll
15-04-2004, 19:45
mam pytanko niestety niezwiazane z tym tematem chcialbym sie zapytac: jakie skille dla knighta sa srednie na 26 lvl na swiecie pvp?
To będzie coś około 65-70. Proponuje przejrzeć stare tematy z podobnym zagadnieniem.

Warrior of ksamat
17-04-2004, 23:15
Ja jestem ostatnio caly czas afk bo trenie.
Napisze kilka przykladow:
1.Ide do w-c
2.Jem sniadanie , obiad , kolacje
3.Odrabiam lekcje
4.Gadam z kolega przez skypa
5.Slucham mp-3
6.Ogladam tv
7,8,9,10........and more more :D

Kpt. Meszkoni
21-04-2004, 21:37
Żadko jestem afk, jeżeli już tak się zdaży to jestem wpatrzony w monitor i zdobywam Exp, albo gadam z kumplem na czacie. :P Wiadomo, że gracze nie lubią kiedy ktoś jest afk, dlatego staram się tego unikać.

Pozdrawiam.