zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Carpenter hammer

Mały Kotek
19-07-2005, 13:28
Odpowiadajac na pytanie zadane w dziale Przedmioty :) , "Czy ktos wie co to carpenter hammer? :p " (jakos tak B) ) Poszukalem i znalazlem!! :evul:

ZDIECIE CARPENTER HAMMERA WYLOTOWANEGO WPROST Z FARAONA!! :cup:

Miłego ogladania 8o

http://i2.photobucket.com/albums/y42/Kielbaska123/Chammer.jpg

komentujcie :p

Ork Szaman
19-07-2005, 13:30
widzialem cos podobnego kiedys w domku lord majora

Baltazzar
19-07-2005, 13:31
wow co to za mlot pierwszy raz widze taki mlot fajnie wyglada i ciekawe jaki ma wspulczynniki ataku i def i czy 2 czy 1 reczna jesli ktos wie to pisac:)

Don Kotleto
19-07-2005, 13:31
Ja tez widzialem takie cos, ale nie pamietam czyj to domek byl

Kumagoro
19-07-2005, 13:34
czegoś takiego nie ma w .spr, prezynajmniej ja nie widziałem :P

Zenek Petarda
19-07-2005, 13:36
Ja..Cie.. Ale full wypas jak bym mial takie cos to juz bym nie musial ustawiac druidów na macro :crusader:

Z jakiego to faraona wypada?? tam banszi lezy, hmmmmm.... Ciekawe, ciekawe

Fokus
19-07-2005, 13:40
Shizowy ten mlotek ;p gimme it plax!!!111oneoneonerazrazraz Rofl ;p
a tak do rzeczy gratulacje za odnalezienie ;p

Mały Kotek
19-07-2005, 13:43
Ja..Cie.. Ale full wypas jak bym mial takie cos to juz bym nie musial ustawiac druidów na macro :crusader:

Z jakiego to faraona wypada?? tam banszi lezy, hmmmmm.... Ciekawe, ciekawe

LOL!

@Topic:

to nie jest fake!

Orc Szaman masz racje Lord Major (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Lord+Major) tez mial taki hammer, sam widzialem

Palladini
19-07-2005, 13:45
heheh ile on ma atacku i defa?

Kubus Puchaty
19-07-2005, 13:51
Jakie sa statystyki tej broni? Wielkie gz dla ciebie 8o

Mały Kotek
19-07-2005, 14:05
14:09 You see a carpenter hammer (Atk:47 Def:29).It weighs 45.0 oz. The purple crystal is softly humming a ghostly melody. It seems to be rotting rapidly.

parada
19-07-2005, 14:07
Za***i*** młot B) B) B)

nawet na tibia.pl w dziale obuchowe go jeszcze nie ma 8o
powiedz ile ma ataku a ile def

[]{}[] TO NIE FAKE []{}[]

:evul: :evul: :evul:

kierki11
19-07-2005, 14:09
Niezle niezle.
1 raz widze te cudenko.
Po prostu gratz dla tej ekipy!

Dabek
19-07-2005, 14:11
14:09 You see a carpenter hammer (Atk:47 Def:29).It weighs 45.0 oz. The purple crystal is softly humming a ghostly melody. It seems to be rotting rapidly.

Rotting rapidly? To mi wygląda na jakiś kit, gnijące są chyba przedmioty potrzebne do zadziałania teleportu od questu - a w przypadku tego faraona jest to nutka, a nie jakiś młotek:P

Aha, i nie pisze od razu że to fake, tylko po cholere komuś młotek który zniknie za 24 godziny?

FilipYo
19-07-2005, 14:17
@up
omg noob? co ty myslisz ze z faraonów wylatuje tylko ta nutka potrzebna do zdobycia czesci helmu?? z faraonów leca tez rozne rare itemy np Djinn blade i ten mloteczek tez

Dabek
19-07-2005, 14:19
@up
omg noob? co ty myslisz ze z faraonów wylatuje tylko ta nutka potrzebna do zdobycia czesci helmu?? z faraonów leca tez rozne rare itemy np Djinn blade i ten mloteczek tez

Czy ty umiesz czytać?
Chodzi mi o część opisu "rotting rapidly". Wiesz czym charakteryzują się przedmioty z tym opisem? Tym że znikają po 24 godzinach, i dotyczy to właśnie przedmiotów związanych z questem: nutki, strange runy itp. Jeżeli ten młotek naprawdę ma taki opis jak ten pan podał, to niedługo się oni nim nacieszą...

FilipYo
19-07-2005, 14:26
@up
a to zwracam honor :)

Mały Kotek
19-07-2005, 14:29
Qmpel kilka dni expi tym hammerem i nic mu sie nie zepsulo, mam nadzieje ze sie nie psuje bo szkoda tracic taki fajny mloteczek

Pharaun
19-07-2005, 15:07
@up
To jedno- czy dwuręczna broń? Jeśli jedno(w co wątpie) to za taki młot wielu knigtów używających clubów mogłoby zapłacić ogromne sumy.

Mały Kotek
19-07-2005, 15:11
@up
To jedno- czy dwuręczna broń? Jeśli jedno(w co wątpie) to za taki młot wielu knigtów używających clubów mogłoby zapłacić ogromne sumy.

Dwuręczna niestety

Hadi
19-07-2005, 15:21
Nowy club 8o fajnie bende miał dla mojego maga kiedyś :D :)
Ciekawe ile to warte ...

Rywin_Gates
19-07-2005, 15:51
Moim zdaniem jest to FAKE. Pozwoliłem sobie uchwycić kadr z flimku Herganon'na z tego samego huntu na którm niby lootuje tego Hmmera.
Nie widać na tym screenie żeby w bagu znajdowal się "wasz" Carpenter hammer.

http://img.photobucket.com/albums/v710/Rywin_Gates/fake.jpg

Filmik znajduje się na forum tibi.de, a link zamieszczam poniżej...

http://rapidshare.de/files/3021544/Vash_HEHE.rec.html

SimonEKO
19-07-2005, 23:30
coz.... jelsi to niejest fake, to czemu jest w dziale dla fake'ow? i mam pytanko: czy przedmioty ktore wlasnie np znikaja po 24 godzinach, albo cialo ktore gnije, to w domku niemoze zniknac ani zgnic???

Rapido
19-07-2005, 23:50
Tutaj macie carpenter hammera. Jak widac nie trzeba daleko szukać, a Cipsoft raczej nie zrobil by dwóch itemów z takimi samymi nazwami.

Carpenter hammer (http://www.tibia.pl/items.php?sort=number&typ=tool)

|noob detector|
20-07-2005, 01:38
O to harmonia, mój świat. ^^ Zapewniam, że to nie fake.

Opuszczony
20-07-2005, 08:40
NIEZŁY FAKE... czyżby ci z początku nie wiedzieli że to fake ?????????????????????????????

Xan Arcanist
20-07-2005, 08:56
Mam takie wrażenie że to niestety fake...

Krzy_ek
20-07-2005, 11:21
spoko fake;]

Cashigus
20-07-2005, 18:47
Mimo wszystko sądzę, że to fake. Ładnie zrobiony, ale Carpenter Hammer rzeczywiście jest na tibia.pl. Sam przedmiot z wyglądu być może istnieje, ale ma inną nazwę.

Aki Hakalaa
20-07-2005, 19:57
WoW nigdy nie widziałem tego młotka Gratz za odnalezienie :]

Marmicc
20-07-2005, 21:43
ladnie zrobiony fake :p
carpenter hammer jest tu:
http://www.tibia.pl/items.php?sort=number&typ=tool
mi to wyglada na hammer of wrath przerobiony, zreztą jeśli to prawda to co ten club robi w dziale faków?!

SimonEKO
20-07-2005, 22:56
ludzie, czy wy jacys glupi jestescie czy udajecie? przeciez to jest zwykly fake!!! boshe -,-

Paters
20-07-2005, 23:09
Eeeee...ludzie...czym Wy się tak podniecacie? O.o
Jakbyście nie zauważyli to to zdjęcie jest w dziale FAKE...a o ile mi wiadomo to jest to fotomontaż...więc czym tu się "grzać"? Poza tym ten hammer jest na tibi.pl...tylko, ze on inaczej wygląda =/...mówię to oczywiście do tych co zamieszczali posty typu: "WOW!!!KUPIE SOBIE TEGO HAMMERA!ALE BĘDĘ WALIŁ!!!", a nie do tych co od początku wiedzieli, że to fake ;)

Don Kotleto
21-07-2005, 00:13
Eeeee...ludzie...czym Wy się tak podniecacie? O.o
Jakbyście nie zauważyli to to zdjęcie jest w dziale FAKE...a o ile mi wiadomo to jest to fotomontaż...więc czym tu się "grzać"? Poza tym ten hammer jest na tibi.pl...tylko, ze on inaczej wygląda =/...mówię to oczywiście do tych co zamieszczali posty typu: "WOW!!!KUPIE SOBIE TEGO HAMMERA!ALE BĘDĘ WALIŁ!!!", a nie do tych co od początku wiedzieli, że to fake ;)

Jak bys nie wiedzial ten fake byl w dziale Zdiecia ale modki go przeniosly.
Ten co to robil ma talent i za***iscie to zrobil, nawet Dabek sie nabral :)

AdamS_
22-07-2005, 07:46
Ekhem....fajny miałeś eq na twoim levelu.Normalnie p-set :D

Shayss
22-07-2005, 07:52
Hehe widać fake po pierwsze ajk w tamtym poscie- carpent hammer to mlotek...normalny mlotek... a i czemu dales to do działu fake skoro wg. ciebie nie jest to fake?

Pogromca Dragonów
22-07-2005, 14:07
Ekhem....fajny miałeś eq na twoim levelu.Normalnie p-set :D
Z mojego rozumowania eq jest takie a nie leprze z powodu:w razie kicka,laga,innego przypadku wolisz stracic p-seta czy np golden-seta(g-seta) ja kole p-seta a pozatym człowieka ktury kubił bp przerużnycz dobrych runek stać na leprze eq MOJE ROZUMOWANIE

Norah
22-07-2005, 14:33
przeciez to jest fake... carpenter hammer to zwykly mlotek... a widac ze to jest poprostu przerobiony warhammer of warth...
po co sie goraczkowac?

Gratz wykonania :D

Ithilbin
22-07-2005, 14:42
Hmm nie wiem czy to fake ale to jakoś dziwnie brzmi :
Przeczytałeś topic >>---> poszedłeś z kumplem na faraona >>---> i przy pierwszym zabitym od razu taki młot wypadł.

Pskonejott ile razy zabijał wszystkich faraonów a taki item mu nie wypadł.

Demokles
22-07-2005, 22:21
Nom.. a Carpenter Hammer to po prostu zwykły młotek.. Fake, ale ładnie wykonany, choć jedyna rzecz jaka była zmieniona (chyba) to zawartość backpacka ;)

Czester
25-07-2005, 17:14
Czemu ma p seta? moze dlatego ze jest palladynem i niema zaduzej stycznosci z faraonem wiec nawet jakby mial te g legi e-plate to i tak by stracil malo hp a wrazie gdyby zaluzmy faraon sie przezucil to nawet te best eq moze malo zrobic a lepiej waste p set nisz aol bo nikt z eq majac zaluzmy g legi rh niewyjdzie aola tak samo jak ktos ma red skull nawet 150lv ci niewyjdzie z najleprzym eq

Dr.Haid
25-07-2005, 18:53
No i teraz wszyscy bedą sie kłucili czy to jest fake czy to nie jest X( .
Już niektuzi koledzy z forum udowodnili ze to jest fake,znajduje się w dziale fake'ów i jusz wiencej nie kłucić się X( .......!!!

Palladyn Zawisza
25-07-2005, 20:43
Mimo wszystko sądzę, że to fake. Ładnie zrobiony, ale Carpenter Hammer rzeczywiście jest na tibia.pl. Sam przedmiot z wyglądu być może istnieje, ale ma inną nazwę .

Glory Glory Man United .

Widać jeden co sie zna na footballu . Gratz

Czerwone diably :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Palladyn Zawisza
25-07-2005, 20:53
A tak na marginesie TO JEST FAKE :)

matkow21
26-07-2005, 08:50
yhm Dla inteligentnych którzy nie umieją myśleĆ po 1 jeżeli coś zostanie przeniesione z działu do działu do działu to pasuje do przeniesionego w naszym przypadku zdjęcia------->Fake.Po 2 dla osób nieuczących się języka ,który zapewni wam przyszłośĆ :p Przetłumaczając Carpenter Hammer znaczy w przyblirzeniu młot cieśli a niepodejrzewam żeby faraon nim był a Gratz dla osób które se wmówiły że sami taki widzieli :cup: A dla ciebie nagroda za świetny fake który nabrał wielu myślących inaczej dobry fake.

wykonanie 10\10 :cup:

Palladyn Zawisza
26-07-2005, 11:17
yhm Dla inteligentnych którzy nie umieją myśleĆ po 1 jeżeli coś zostanie przeniesione z działu do działu do działu to pasuje do przeniesionego w naszym przypadku zdjęcia------->Fake.Po 2 dla osób nieuczących się języka ,który zapewni wam przyszłośĆ :p Przetłumaczając Carpenter Hammer znaczy w przyblirzeniu młot cieśli a niepodejrzewam żeby faraon nim był a Gratz dla osób które se wmówiły że sami taki widzieli :cup: A dla ciebie nagroda za świetny fake który nabrał wielu myślących inaczej dobry fake.

wykonanie 10\10 :cup:

Gratz Matkow , nareszcie jedna osoba która wytłumaczyła tym niewbie że to jest fake Gratz

Czerwony Diabły :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: Glory Glory Man United :cup: :cup:

milan233
27-07-2005, 15:02
Mam pytanie... Po H** robil by fake?? Czyż to nie jest szkoda czasu?? Zabili faraona/\znalezli hammera/\zrobili ss-a/\ciesza sie hammerem/\proste

Palladyn Zawisza
27-07-2005, 15:20
Mam pytanie... Po H** robil by fake?? Czyż to nie jest szkoda czasu?? Zabili faraona/\znalezli hammera/\zrobili ss-a/\ciesza sie hammerem/\proste

Dlatego , ponieważ mam film z tego huntu i on w tym poscie tez jest zamieszczony chyba na 3 stronie . Na tym filmiku widac ewidentnie ze tam nie ma tej broni . A tak wogóle dlaczego ta zagadka jest umieszczona w dziale fake . Chyba nasz dostarczyciel tego ss'a wie czym sie rózni dzial fake od zdjęc lub bronie przedmioty . A tak wogóle twórcy faków maja ogrąmna radoche jak widzą takich niewbie jak moj przedmowca i wielu innych ludzi którzy wieża w te bójdy i gratulują świetnej broni (troszkę się rozpisalem :p )

Czerwone Diabły :evul: :evul: :evul: :evul: Glory Glory Man United :cup: :cup: :cup:

Opuszczony
27-07-2005, 15:29

n00b że aż we wsi jedzie -.- :glupek:

Roira
27-07-2005, 16:44
Z mojego rozumowania eq jest takie a nie leprze z powodu:w razie kicka,laga,innego przypadku wolisz stracic p-seta czy np golden-seta(g-seta) ja kole p-seta a pozatym człowieka ktury kubił bp przerużnycz dobrych runek stać na leprze eq MOJE ROZUMOWANIE

pomysl zanim cos napiszesz... jak sie kupuje g seta, to powinno się dodać aola do zestawu no chyba że ktoś w całej tibii jest na tyle głupi żeby chodzic blokowac np demony , albo faraony z e-plate itp bez aola xD to jest totalna glupota :)

Roira
27-07-2005, 16:48
n00b że aż we wsi jedzie -.- :glupek:

czy ty znowu zaczynasz z tą wsią?? i znow bedzie dyskusja jak w dziele Zdjecia/"rozmowa z noobkiem" i z ziemniakami -.- dajcie na luz z obrazaniem ludzi, którzy być moze są mądrzejsi...

McKick
27-07-2005, 20:23
hehe ale on w tamtej rozmowie nienapisał nic straszliwie obrażającego ludzi ze wsi :P chłopak ma grypsy dotyczące wsi i mu sie to podoba to neich używa :D chyba tekstów tego typu sie używa żeby kogoś zdenerwować :)

matkow21
28-07-2005, 21:09
Nie po to ja i Zawisza się rospisywaliśmy żebyś pier....... te bzdórne texciki i prosze żebyście od teraz oceniali tylko fake a nie robili z siebie cfaniaków co taki niby widzieli i nie po to mod się męczył przenosząc temat z działu zdjęcia żebyście w to nieuwierzyli ja i reszta czyli Zawisza i Mały kotek się z was zbijamy i może czasami trzeba sięgnąĆ do słownika angielszczyzny czasem na stronke tibia.pl i czasem pomyśleĆ logicznie!!!

przepraszam z góry za ortografię

A ty Roira ne czepiaj się jego grypsów bo jak ty grypsujesz to chyba nikt się nie czepia jeżeli niewiesz co to Grypsa to napisz :baby:

p.s Jeżeli jesteś małym Newbe to przeczytaj ten poscik jeśli idiotą to i tak nie zaczaisz :evul:

<<<Kiemi>>>
28-07-2005, 21:24
no niezle :) Gratz za rozwalenie Pharaona :D :D :D I wkoncu pokazales ludziom jak wyglada ta bron :) gratulacje...wierze ci masz 151 level :D
ja dopiero 41 :baby: