Pokaż pełną wersje : Carpenter hammer
Mały Kotek
19-07-2005, 13:28
Odpowiadajac na pytanie zadane w dziale Przedmioty :) , "Czy ktos wie co to carpenter hammer? :p " (jakos tak B) ) Poszukalem i znalazlem!! :evul:
ZDIECIE CARPENTER HAMMERA WYLOTOWANEGO WPROST Z FARAONA!! :cup:
Miłego ogladania 8o
http://i2.photobucket.com/albums/y42/Kielbaska123/Chammer.jpg
komentujcie :p
Ork Szaman
19-07-2005, 13:30
widzialem cos podobnego kiedys w domku lord majora
Baltazzar
19-07-2005, 13:31
wow co to za mlot pierwszy raz widze taki mlot fajnie wyglada i ciekawe jaki ma wspulczynniki ataku i def i czy 2 czy 1 reczna jesli ktos wie to pisac:)
Don Kotleto
19-07-2005, 13:31
Ja tez widzialem takie cos, ale nie pamietam czyj to domek byl
Kumagoro
19-07-2005, 13:34
czegoś takiego nie ma w .spr, prezynajmniej ja nie widziałem :P
Zenek Petarda
19-07-2005, 13:36
Ja..Cie.. Ale full wypas jak bym mial takie cos to juz bym nie musial ustawiac druidów na macro :crusader:
Z jakiego to faraona wypada?? tam banszi lezy, hmmmmm.... Ciekawe, ciekawe
Shizowy ten mlotek ;p gimme it plax!!!111oneoneonerazrazraz Rofl ;p
a tak do rzeczy gratulacje za odnalezienie ;p
Mały Kotek
19-07-2005, 13:43
Ja..Cie.. Ale full wypas jak bym mial takie cos to juz bym nie musial ustawiac druidów na macro :crusader:
Z jakiego to faraona wypada?? tam banszi lezy, hmmmmm.... Ciekawe, ciekawe
LOL!
@Topic:
to nie jest fake!
Orc Szaman masz racje Lord Major (http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Lord+Major) tez mial taki hammer, sam widzialem
Palladini
19-07-2005, 13:45
heheh ile on ma atacku i defa?
Kubus Puchaty
19-07-2005, 13:51
Jakie sa statystyki tej broni? Wielkie gz dla ciebie 8o
Mały Kotek
19-07-2005, 14:05
14:09 You see a carpenter hammer (Atk:47 Def:29).It weighs 45.0 oz. The purple crystal is softly humming a ghostly melody. It seems to be rotting rapidly.
Za***i*** młot B) B) B)
nawet na tibia.pl w dziale obuchowe go jeszcze nie ma 8o
powiedz ile ma ataku a ile def
[]{}[] TO NIE FAKE []{}[]
:evul: :evul: :evul:
kierki11
19-07-2005, 14:09
Niezle niezle.
1 raz widze te cudenko.
Po prostu gratz dla tej ekipy!
14:09 You see a carpenter hammer (Atk:47 Def:29).It weighs 45.0 oz. The purple crystal is softly humming a ghostly melody. It seems to be rotting rapidly.
Rotting rapidly? To mi wygląda na jakiś kit, gnijące są chyba przedmioty potrzebne do zadziałania teleportu od questu - a w przypadku tego faraona jest to nutka, a nie jakiś młotek:P
Aha, i nie pisze od razu że to fake, tylko po cholere komuś młotek który zniknie za 24 godziny?
@up
omg noob? co ty myslisz ze z faraonów wylatuje tylko ta nutka potrzebna do zdobycia czesci helmu?? z faraonów leca tez rozne rare itemy np Djinn blade i ten mloteczek tez
@up
omg noob? co ty myslisz ze z faraonów wylatuje tylko ta nutka potrzebna do zdobycia czesci helmu?? z faraonów leca tez rozne rare itemy np Djinn blade i ten mloteczek tez
Czy ty umiesz czytać?
Chodzi mi o część opisu "rotting rapidly". Wiesz czym charakteryzują się przedmioty z tym opisem? Tym że znikają po 24 godzinach, i dotyczy to właśnie przedmiotów związanych z questem: nutki, strange runy itp. Jeżeli ten młotek naprawdę ma taki opis jak ten pan podał, to niedługo się oni nim nacieszą...
@up
a to zwracam honor :)
Mały Kotek
19-07-2005, 14:29
Qmpel kilka dni expi tym hammerem i nic mu sie nie zepsulo, mam nadzieje ze sie nie psuje bo szkoda tracic taki fajny mloteczek
@up
To jedno- czy dwuręczna broń? Jeśli jedno(w co wątpie) to za taki młot wielu knigtów używających clubów mogłoby zapłacić ogromne sumy.
Mały Kotek
19-07-2005, 15:11
@up
To jedno- czy dwuręczna broń? Jeśli jedno(w co wątpie) to za taki młot wielu knigtów używających clubów mogłoby zapłacić ogromne sumy.
Dwuręczna niestety
Nowy club 8o fajnie bende miał dla mojego maga kiedyś :D :)
Ciekawe ile to warte ...
Rywin_Gates
19-07-2005, 15:51
Moim zdaniem jest to FAKE. Pozwoliłem sobie uchwycić kadr z flimku Herganon'na z tego samego huntu na którm niby lootuje tego Hmmera.
Nie widać na tym screenie żeby w bagu znajdowal się "wasz" Carpenter hammer.
http://img.photobucket.com/albums/v710/Rywin_Gates/fake.jpg
Filmik znajduje się na forum tibi.de, a link zamieszczam poniżej...
http://rapidshare.de/files/3021544/Vash_HEHE.rec.html
SimonEKO
19-07-2005, 23:30
coz.... jelsi to niejest fake, to czemu jest w dziale dla fake'ow? i mam pytanko: czy przedmioty ktore wlasnie np znikaja po 24 godzinach, albo cialo ktore gnije, to w domku niemoze zniknac ani zgnic???
Tutaj macie carpenter hammera. Jak widac nie trzeba daleko szukać, a Cipsoft raczej nie zrobil by dwóch itemów z takimi samymi nazwami.
Carpenter hammer (http://www.tibia.pl/items.php?sort=number&typ=tool)
|noob detector|
20-07-2005, 01:38
O to harmonia, mój świat. ^^ Zapewniam, że to nie fake.
Opuszczony
20-07-2005, 08:40
NIEZŁY FAKE... czyżby ci z początku nie wiedzieli że to fake ?????????????????????????????
Xan Arcanist
20-07-2005, 08:56
Mam takie wrażenie że to niestety fake...
Cashigus
20-07-2005, 18:47
Mimo wszystko sądzę, że to fake. Ładnie zrobiony, ale Carpenter Hammer rzeczywiście jest na tibia.pl. Sam przedmiot z wyglądu być może istnieje, ale ma inną nazwę.
Aki Hakalaa
20-07-2005, 19:57
WoW nigdy nie widziałem tego młotka Gratz za odnalezienie :]
ladnie zrobiony fake :p
carpenter hammer jest tu:
http://www.tibia.pl/items.php?sort=number&typ=tool
mi to wyglada na hammer of wrath przerobiony, zreztą jeśli to prawda to co ten club robi w dziale faków?!
SimonEKO
20-07-2005, 22:56
ludzie, czy wy jacys glupi jestescie czy udajecie? przeciez to jest zwykly fake!!! boshe -,-
Eeeee...ludzie...czym Wy się tak podniecacie? O.o
Jakbyście nie zauważyli to to zdjęcie jest w dziale FAKE...a o ile mi wiadomo to jest to fotomontaż...więc czym tu się "grzać"? Poza tym ten hammer jest na tibi.pl...tylko, ze on inaczej wygląda =/...mówię to oczywiście do tych co zamieszczali posty typu: "WOW!!!KUPIE SOBIE TEGO HAMMERA!ALE BĘDĘ WALIŁ!!!", a nie do tych co od początku wiedzieli, że to fake ;)
Don Kotleto
21-07-2005, 00:13
Eeeee...ludzie...czym Wy się tak podniecacie? O.o
Jakbyście nie zauważyli to to zdjęcie jest w dziale FAKE...a o ile mi wiadomo to jest to fotomontaż...więc czym tu się "grzać"? Poza tym ten hammer jest na tibi.pl...tylko, ze on inaczej wygląda =/...mówię to oczywiście do tych co zamieszczali posty typu: "WOW!!!KUPIE SOBIE TEGO HAMMERA!ALE BĘDĘ WALIŁ!!!", a nie do tych co od początku wiedzieli, że to fake ;)
Jak bys nie wiedzial ten fake byl w dziale Zdiecia ale modki go przeniosly.
Ten co to robil ma talent i za***iscie to zrobil, nawet Dabek sie nabral :)
Ekhem....fajny miałeś eq na twoim levelu.Normalnie p-set :D
Hehe widać fake po pierwsze ajk w tamtym poscie- carpent hammer to mlotek...normalny mlotek... a i czemu dales to do działu fake skoro wg. ciebie nie jest to fake?
Pogromca Dragonów
22-07-2005, 14:07
Ekhem....fajny miałeś eq na twoim levelu.Normalnie p-set :D
Z mojego rozumowania eq jest takie a nie leprze z powodu:w razie kicka,laga,innego przypadku wolisz stracic p-seta czy np golden-seta(g-seta) ja kole p-seta a pozatym człowieka ktury kubił bp przerużnycz dobrych runek stać na leprze eq MOJE ROZUMOWANIE
przeciez to jest fake... carpenter hammer to zwykly mlotek... a widac ze to jest poprostu przerobiony warhammer of warth...
po co sie goraczkowac?
Gratz wykonania :D
Ithilbin
22-07-2005, 14:42
Hmm nie wiem czy to fake ale to jakoś dziwnie brzmi :
Przeczytałeś topic >>---> poszedłeś z kumplem na faraona >>---> i przy pierwszym zabitym od razu taki młot wypadł.
Pskonejott ile razy zabijał wszystkich faraonów a taki item mu nie wypadł.
Demokles
22-07-2005, 22:21
Nom.. a Carpenter Hammer to po prostu zwykły młotek.. Fake, ale ładnie wykonany, choć jedyna rzecz jaka była zmieniona (chyba) to zawartość backpacka ;)
Czemu ma p seta? moze dlatego ze jest palladynem i niema zaduzej stycznosci z faraonem wiec nawet jakby mial te g legi e-plate to i tak by stracil malo hp a wrazie gdyby zaluzmy faraon sie przezucil to nawet te best eq moze malo zrobic a lepiej waste p set nisz aol bo nikt z eq majac zaluzmy g legi rh niewyjdzie aola tak samo jak ktos ma red skull nawet 150lv ci niewyjdzie z najleprzym eq
No i teraz wszyscy bedą sie kłucili czy to jest fake czy to nie jest X( .
Już niektuzi koledzy z forum udowodnili ze to jest fake,znajduje się w dziale fake'ów i jusz wiencej nie kłucić się X( .......!!!
Palladyn Zawisza
25-07-2005, 20:43
Mimo wszystko sądzę, że to fake. Ładnie zrobiony, ale Carpenter Hammer rzeczywiście jest na tibia.pl. Sam przedmiot z wyglądu być może istnieje, ale ma inną nazwę .
Glory Glory Man United .
Widać jeden co sie zna na footballu . Gratz
Czerwone diably :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
Palladyn Zawisza
25-07-2005, 20:53
A tak na marginesie TO JEST FAKE :)
matkow21
26-07-2005, 08:50
yhm Dla inteligentnych którzy nie umieją myśleĆ po 1 jeżeli coś zostanie przeniesione z działu do działu do działu to pasuje do przeniesionego w naszym przypadku zdjęcia------->Fake.Po 2 dla osób nieuczących się języka ,który zapewni wam przyszłośĆ :p Przetłumaczając Carpenter Hammer znaczy w przyblirzeniu młot cieśli a niepodejrzewam żeby faraon nim był a Gratz dla osób które se wmówiły że sami taki widzieli :cup: A dla ciebie nagroda za świetny fake który nabrał wielu myślących inaczej dobry fake.
wykonanie 10\10 :cup:
Palladyn Zawisza
26-07-2005, 11:17
yhm Dla inteligentnych którzy nie umieją myśleĆ po 1 jeżeli coś zostanie przeniesione z działu do działu do działu to pasuje do przeniesionego w naszym przypadku zdjęcia------->Fake.Po 2 dla osób nieuczących się języka ,który zapewni wam przyszłośĆ :p Przetłumaczając Carpenter Hammer znaczy w przyblirzeniu młot cieśli a niepodejrzewam żeby faraon nim był a Gratz dla osób które se wmówiły że sami taki widzieli :cup: A dla ciebie nagroda za świetny fake który nabrał wielu myślących inaczej dobry fake.
wykonanie 10\10 :cup:
Gratz Matkow , nareszcie jedna osoba która wytłumaczyła tym niewbie że to jest fake Gratz
Czerwony Diabły :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: Glory Glory Man United :cup: :cup:
milan233
27-07-2005, 15:02
Mam pytanie... Po H** robil by fake?? Czyż to nie jest szkoda czasu?? Zabili faraona/\znalezli hammera/\zrobili ss-a/\ciesza sie hammerem/\proste
Palladyn Zawisza
27-07-2005, 15:20
Mam pytanie... Po H** robil by fake?? Czyż to nie jest szkoda czasu?? Zabili faraona/\znalezli hammera/\zrobili ss-a/\ciesza sie hammerem/\proste
Dlatego , ponieważ mam film z tego huntu i on w tym poscie tez jest zamieszczony chyba na 3 stronie . Na tym filmiku widac ewidentnie ze tam nie ma tej broni . A tak wogóle dlaczego ta zagadka jest umieszczona w dziale fake . Chyba nasz dostarczyciel tego ss'a wie czym sie rózni dzial fake od zdjęc lub bronie przedmioty . A tak wogóle twórcy faków maja ogrąmna radoche jak widzą takich niewbie jak moj przedmowca i wielu innych ludzi którzy wieża w te bójdy i gratulują świetnej broni (troszkę się rozpisalem :p )
Czerwone Diabły :evul: :evul: :evul: :evul: Glory Glory Man United :cup: :cup: :cup:
Opuszczony
27-07-2005, 15:29
n00b że aż we wsi jedzie -.- :glupek:
Z mojego rozumowania eq jest takie a nie leprze z powodu:w razie kicka,laga,innego przypadku wolisz stracic p-seta czy np golden-seta(g-seta) ja kole p-seta a pozatym człowieka ktury kubił bp przerużnycz dobrych runek stać na leprze eq MOJE ROZUMOWANIE
pomysl zanim cos napiszesz... jak sie kupuje g seta, to powinno się dodać aola do zestawu no chyba że ktoś w całej tibii jest na tyle głupi żeby chodzic blokowac np demony , albo faraony z e-plate itp bez aola xD to jest totalna glupota :)
n00b że aż we wsi jedzie -.- :glupek:
czy ty znowu zaczynasz z tą wsią?? i znow bedzie dyskusja jak w dziele Zdjecia/"rozmowa z noobkiem" i z ziemniakami -.- dajcie na luz z obrazaniem ludzi, którzy być moze są mądrzejsi...
hehe ale on w tamtej rozmowie nienapisał nic straszliwie obrażającego ludzi ze wsi :P chłopak ma grypsy dotyczące wsi i mu sie to podoba to neich używa :D chyba tekstów tego typu sie używa żeby kogoś zdenerwować :)
matkow21
28-07-2005, 21:09
Nie po to ja i Zawisza się rospisywaliśmy żebyś pier....... te bzdórne texciki i prosze żebyście od teraz oceniali tylko fake a nie robili z siebie cfaniaków co taki niby widzieli i nie po to mod się męczył przenosząc temat z działu zdjęcia żebyście w to nieuwierzyli ja i reszta czyli Zawisza i Mały kotek się z was zbijamy i może czasami trzeba sięgnąĆ do słownika angielszczyzny czasem na stronke tibia.pl i czasem pomyśleĆ logicznie!!!
przepraszam z góry za ortografię
A ty Roira ne czepiaj się jego grypsów bo jak ty grypsujesz to chyba nikt się nie czepia jeżeli niewiesz co to Grypsa to napisz :baby:
p.s Jeżeli jesteś małym Newbe to przeczytaj ten poscik jeśli idiotą to i tak nie zaczaisz :evul:
<<<Kiemi>>>
28-07-2005, 21:24
no niezle :) Gratz za rozwalenie Pharaona :D :D :D I wkoncu pokazales ludziom jak wyglada ta bron :) gratulacje...wierze ci masz 151 level :D
ja dopiero 41 :baby:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.