Pokaż pełną wersje : podziemia desert
dziadek1989
19-07-2005, 13:47
znalazłem miejsce w podziemiach pustyni ale nie wiem jak tam dojsc szukałem ale nie mam pojecia
oto miejsce
http://i22.photobucket.com/albums/b329/Salvek/Other/desert.jpg
jezeli ktos wie jak tam dojsc to prosze o wypowiedzenie sie
skąd wziąć potrzebne klucze?
@P.S. nie chodzi mi tutaj o QS tylko o coś innego :>
Hmm.. ciekawy temat też się zastanawiam jakie są tam potworki bo wiem , że są zerki , slimy może poszedłbym se tam poexpić :P
Kerin Tale
19-07-2005, 15:52
Zerki, Slimy, Dragon, Poison Spidery, Spidery, Fire Devile, Beholdery, Banshee.....czegoś jeszcze nie dopisałem ??
btw...powodzenia na expie w tamtym miejscu...tylko lepiej idź z kimś bo mozesz już nie wrócić...
dagothar
19-07-2005, 16:08
Akurat w tym miejscu nie ma zadnych potworkow, tylko pare slabszych po drodze. Jak tam dojsc nie powiem, bo jest to w pewnym stopniu zwiazane z questem(nieszczegolnym) :).
wlasnie szukalem wejscia do banshee i nie moge go za zadne skarby znalesc;/moze ktos powiedziec jezeli da sie wejsc to jak?
Xan Arcanist
19-07-2005, 16:28
@2Up: Panpipe Quest? Jeżeli tak to potrzebujesz klucza który jest do zdobycia... a zresztą nie powiem bo nie chce mieć bana.
Evilus nie dziw sie ze nie mozesz go znalezc lolz xD wiesz ile osob szuka wejscia do niej?:>
Panpipe quest jest niedaleko ale to nie tam, a koles szuka tego miesca bo niedawano na tibia.de byl film jak koles zabija 10 afkerów w tamtym miejscu ;] też chetnie dowiedzialbym sie jak tam dojsc, wiem tylko ze trzba miec klucz który tródno zdobbyc i niekoniecznie jest w podziemiach deserta ;P powodzenia w szukaniu
dziadek1989
20-07-2005, 20:27
@up
Shater jako jedyny wiedzial o co mi chodzi xD a nie tak jak reszta mi tu ..... o pipka quest :P
I tak nikt nie poda ci odpowiedzi w obawie przed zbanowaniem - proponuję skasowanie posta, aby nie zaśmiecał forum. Pozdrawiam.
Może mi ktos powiedziec czy na tym qłescie trzeba fire devila zabic tylko to chcę
Pewny poszukiwacz skarbów został zabity przez płonącego diabła. Może byc chyba starczy :/
sory ale 70% postow w tym temacie jest idiotyczne "nie powiem bo mnie zbanuja bo na pustyni jest quest i to bedzie QS" najpierw sie nauczcie co to jest QS JEST TO DOKLADNY OPIS DROGI, POTWOROT JAKIE TAM SA I NAGRODY a jezeli sie udziela delikatnych rad zeby kogos naprowadzic(ogolnie temat nie dotyczyc zadnego questu ale sie odechciewa czytac jak sie widzi takich kretynow co ciagle mowia ze bana dostana) bo jezeli kogos naprowadzisz na trop to to nie jest QS i ludzie uspokojcie sie...
@ topic
jest to jedne z lepszych miejsc do afk a klucz tam jest dobrze ukryty:Di z tego co wiem to zeby dostac klucz docelowy trzeba chyba kilka podkluczy:D
dagothar
06-08-2005, 17:44
Powiem tyle, ze do drzwi na screenie potrzebny jest dosc nieskomplikowany i ciezki klucz, a przez lawe tez przejsc sie da, i nie trzeba do tego byc fakirem :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.