Pokaż pełną wersje : Loot z faraonow.
Chcialbym poruszyc temat dotyczacy loota z faraonow. Wiem wiem jest to na tibi pl aczkolwiek przy dwoch z nich sa pytajniki "??".Sa to Ashmunrah oraz Rahemos. Jesli ktos z was wykonal tego questa bylbym bardzo wdzieczny za umieszczenie screena lub podanie informacji na ten temat. Z gory thx 8o.
Evul Tibian
20-07-2005, 01:04
Skoro juz jestesmu przy temacie loota z faraonow to poprosil bym kogos o zamieszczenie takich rzeczy jak: sword hilt, blue note, Cobrafang Dagger. Z gory dziekuje
Widze ze nie jestem jedynym, ktory chcialby ujzec te cuda na czyjims screenie :p . Wiec jeszcze raz prosze w imieniu moim i evula abyscie zamiescili fotki. :)
Don Kotleto
20-07-2005, 09:38
Asmunraha jeszcze nie zrobilem bo to jest ostatni faraon, ale z Rahemosa wypada taka runka fajna :)
Zamieszczam ss z mojego back[packa podczas robienia questa (nie mam juz tych rzeczy bo znikly :( )
http://i2.photobucket.com/albums/y42/Kielbaska123/itemki.jpg
Hory portier
20-07-2005, 10:18
Asmunraha jeszcze nie zrobilem bo to jest ostatni faraon, ale z Rahemosa wypada taka runka fajna :)
Zamieszczam ss z mojego back[packa podczas robienia questa (nie mam juz tych rzeczy bo znikly :( )
jak to znikly ?
ale na tibia.pl nic nie pisze z którego faraona wypada Phoenix Shield a jedna grupa polskich ludzi wylootowala z jednego faraona phoenix
niektore itemy z faraonow po jakims czasie poprostu znikaja
Nigdy nie widzialem wogole screenow z udzialem Faraona wiedz jestem Ciekaw jaki loot z nich jest :)
@Topic
sam nie weim jaki jest loot :D
jak to znikly ?
znikaja, bo sa jedna z czesci innych przedmiotow ( sword hilt ) lub sa uzywane w grobowcach do okreslonych celow ( a nie sa po to zeby je zostawic w domku dla dekoracji )
Widze ze temat sie rozkreca. Jednak wciaz nie uzyskalem odpowiedzi na moje pytanie co wypada z tych 2! faraonow. Aha i prosze o podpisanie tych itemow bo nie bardzo sie orientuje co jest co. :)
Widze ze temat sie rozkreca. Jednak wciaz nie uzyskalem odpowiedzi na moje pytanie co wypada z tych 2! faraonow. Aha i prosze o podpisanie tych itemow bo nie bardzo sie orientuje co jest co. :)
Dobrze, że poruszasz taki temat, ale jaką masz pewność, że ktoś sobie nie zmyśli nazw, albo fake'a nie zrobi i powie, że to screen :confused: ?? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuje za jej udzielenie :D !!
Po co niby ludzie mieliby robic fake'i ? Przeciez nie oplaca im sie tracic czasu.
A jesli ktos ma screena to bardzo prosze o zamieszczenie, a jesli ktos chce zalonczyc fake'a to niech to umiesci w innym dziale a niech nie mydli innym oczu.
@ Mr Sosoo:
Nawet nie wiesz jaką niektórzy mają radochę, jeśli poświęcą troche czasu, a X ludzi będzie myśleć, że ich fake to oryginalny screen shot...
@ Topic:
Loot z faraonów nie jest aktualizowany prawdopodobnie dlatego, bo administratorzy nie mają wiarygodnych informacji co tegoż lootu (e.g. screen shoty i potwierdzenie paru znanych osób).
Knight Patryk
22-07-2005, 02:05
Patrzcie te 3 itemki sa porzebne do HOTA(questa) zabijesz faraona masz 100% ze wyleci item do qeusta np.ta nutka gdy ja masz w bp i idzesz do telprotuj z wyjsciem to cie zamiast do wyjscia teleportuje do pokoju z czescia do helmu otorzysz skzrynke i masz czesc ale wzamian ta czesc znika i potem masz 2 telrport i do wyjscia:)
Jesli juz mowimy o HotA, to czy klejnot tez znajduje sie po przejsciu przez teleport, czy jakims innym sposobem??
Klejnot to small amethyst ... i tam go nie ma. Wypada z czego innego, lub w sklepie za 400 gp ;p
Glorfindel
22-07-2005, 12:23
Klejnot to small amethyst ... i tam go nie ma. Wypada z czego innego, lub w sklepie za 400 gp ;p
Poprawka...Small Ruby ;)
Po włożeniu w hełm...HOT staje się na 30 minut hełmem o defie 11.Później znika klejnot i hełm znowu posiada 8 defa.
Pogromca Dragonów
25-07-2005, 15:49
jak to znikly ?
Dabek wyjaśniał wszystko w dziale fake'y (temat sie nazywa Carpenter hammer [link: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=42733 nr strony 2 ] ) niechce ci sie szukac pozwole sobie zacytowac ,,Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mały Kotek
14:09 You see a carpenter hammer (Atk:47 Def:29).It weighs 45.0 oz. The purple crystal is softly humming a ghostly melody. It seems to be rotting rapidly.
Rotting rapidly? To mi wygląda na jakiś kit, gnijące są chyba przedmioty potrzebne do zadziałania teleportu od questu - a w przypadku tego faraona jest to nutka, a nie jakiś młotek:P
Aha, i nie pisze od razu że to fake, tylko po cholere komuś młotek który zniknie za 24 godziny?'' Temat nawet nawet tylko jest możliwość fake'y ;( ale morze kiedys...
Aha, juz wiem chyba o co chodzi w tym ( spisku ) :p . Wiec jesli nie posiadacie pewnych informacji na temat loota z faraonow to nie bede was dusil za jezyk. I tak dzieki wszystkim za udzielone newsy i wiadomosci na ten temat. :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.