Pokaż pełną wersje : Tajemnicze Drzwi
Kerin Tale
19-07-2005, 15:48
Idąc Od Mostu Prowadzącego Do Thais (tego przy Mount Sternum) i kierując się w dół można napotkać port...są tam drzwi z migającą klamką.....czy ktoś kiedykolwiek był za tymi drzwiami ?? Mam pewną sugestię co do tego co może się tam znajdować ale chciałbym poznać wasze zdanie.....
mozliwe ze tam jest mail box tak jak za innymi drzwiami z kolorowymi klamkami
Kerin Tale
19-07-2005, 16:47
nie ma tam mailboxa.....jest za to pełno trawy tej wysokiej, którą mozna machete ściąć.....
Kumagoro
19-07-2005, 17:36
może ZA trawą jest mailbox...
Też widzialem tego npca i to miejsca (respi sie tam kilkanascie ryb, łososi<salmon> i butow xD> probowalem gadac z npcetem w tej sprawie lecz mowil ze jest rybakiem a na temat drzwi i tajemniczego ogrodu nici:/ Kerin powiedz mi swoja sugestie na pvm plx
sadze ze to moze byc jakis quest w sumie... ale nie bede spoilingował :) ... kerin powiedz w końcu bo wszyscy sie niecierpliwią :p
Kerin Tale
19-07-2005, 21:57
narazie nic nie powiem dopóki nie usłyszę opinii innych osób.....:)
Vanhelsen
20-07-2005, 00:10
Drzwi otwierają się po wykonaniu jakiegoś questa, pozostaje tylko problem: jakiego?
Co tam jest? no trafffka ;)
@Up: mów tą sugestie szybko, chyba, że jest tak n00bowska, że aż strach się bać, wtedy milcz i nie rób sobie siary :P
Zdaje mi się, że chodzi o NPC Hoggle (czy jakoś tak), speca od aerodynamiki. Jeżeli chodzi o niego, to chłop jest naprawdę genialny. Podziurawił swoją łódź, aby była bardziej aerodynamiczna :D A drzwi otworzyć się raczej nie da, czytał coś o tym w temacie Megaman'a na Tibia.com
Kerin Tale
20-07-2005, 10:02
mi sie wydaje jednak że drzwi da się otworzyć po wykonaniu misji u ..... [?] a co za tymi drzwiami jest...powiedzmy, że to jest związane z jeszcze jedną zagadką.....nic innego nie powiem sam spróbuje się w to pobawić.....:)
Didier19
04-06-2006, 19:38
Ja też ostatnio zainteresowałem się tą sprawą, lecz rybak niewiele wie na ten temat, z tego co on mówi on jest tylko rybakiem, łowi ryby sprzedaje je w thais u frodo.
Powiedz co jest jaka masz sugestie bo mi ta mysl po glowie lazi
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.