Pokaż pełną wersje : Kiedy jest odpowiedni moment???
Dzienciol
19-07-2005, 16:58
Witam, mam do was wszystkich pytanie, kiedy waszym zdaniem jest odpowiedni moment do zakupu Pacca.Chodzi mi o to zebym dawal rade sobie z silniejszymi potwaorkami takimi jak Necro, nie bal sie wchodzic do dziur iz tam moze na mnie czekac cos silniejszego itp. Z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi , a tymczasowy lvl i skile a takze mlvl zawarte sa w opisie.Pozdrawiam
Moim zdaniem wtedy, kiedy będziesz miał także Uh mejkera. Opłacalne.
Galarion
19-07-2005, 17:13
Kazdy moment na kupno pacca jest dobry. A ktory najlepszy, to zalezy od gracza. Niktorzy chca miec od 1 lvl, a inni od 50.
Dzienciol
19-07-2005, 17:14
Mma dwie postacie jednego to wlasnie knight z podpisu a drugi to Uh mejkera.Pozdrawiam
najlepiej miec przynajmiej 75/75 80/80 bo nie warto tracic pacca na trejn:P
lvl okolo 35 i wtedy mozna korzystac z pacca
Dzienciol
19-07-2005, 17:22
Wlasnie tez o tym myslalem , lepiej teraz skilowac do 80/78 no lub po 75/73 bo pzniej szkoda tracic dni na bezczynne stanie i patrzenie jak dni mi uciekaja. No chyba ze se kupie paca na 280 dni to juz nie ma roznicy :P
Evul Tibian
19-07-2005, 17:23
Gdy robie nowa postac to zakladam pacc dopiero gdy wytrenuje dobre skille, aby nie marnowac pacca na trenienie
Taki siaki mag
19-07-2005, 17:57
Przygotuj se forse na promocje,oraz forse na SD,EXPLO itd byś nietracił pacca na nudne trenienie na opłacalnych, ale dających mało EXPA potworków.
Najlepiej od 30levla lub pózniej to juz zalezy od ciebie.
Miej już zakupiony eq jesli masz uh makera zrób runy miej kase na domek/promocje i przygotuj się na hunty
Dark polo
19-07-2005, 19:42
Szczerze mówiąc to pacc opłaca się mieć nawet na 1lev... Jak powstają nowe serwery wtedy masz szanse być kimś na nim! Bez pacc może to spowodować nielada problemy.
Więc tak naprawde to pacc przydaje się zawsze.
Kiedy? Właśnie teraz (niezależnie od lvla).
Pacc się przydaje ZAWSZE i KAŻDĄ profesją.
pacc tak naprawde opłaca sie kupić w każdym momęcie jeśli jesteś tylko pewnien że potrafisz i bedziesz miał takie możliwości by korzystać z jego uroków w pełni, to znaczy bedziesz miał 3 miesiące bez żadnych zobowiązań, będziesz mógł grać niemal co dziennie po kilka godziń, bez obawy o lekcje, nauke, egzaminy, prąd, koniec roku, rodziców i tak dalej, wtedy sie naprawde opłaca kupić pacc
Dzienciol
19-07-2005, 21:48
Dziekuje wszystkim za odpowiedzi.Macie racje podniose sobie lvl do 40 skile do 80/80 kupie eq lepsze od którego mam no i 6 mlvl.Potem pozbieram sianko na domek itp. Njagorszy jest wlasciwie tylko ten prad :P za ktory niestety trzeba placic i to nie male pieniadze przez Tibie , no ale dla niej sie zrobi prawie wszystko :P jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.