Pokaż pełną wersje : Tibi - Jackass
Maltaethirion
19-07-2005, 19:29
Siemanko :D
Myślał ktoś kiedyś (lub już zadziałał w tym kierunku) nad kręceniem przez TibiCama zwałowych filmików?
Wyścig Kamikadze nago (bez eq) przez rat cave, lurowanie troli pod venore, czy dokładna instrukcja torch questa... ;)
Nie brzmi zachęcająco? :D:D:D
Bierzcie sie do roboty i umieszczajcie w tym temacie linki do filmików, lub chociaż opisy sytuacji (jeśli nie udało się ich nagrać, co sie zdarza... niestety :() [najlepiej umieszczajcie niespakowane filmiki na serwerach (*.rec), żeby nie było niepotrzebnych podejrzeń o wiry...]
Dark polo
19-07-2005, 19:46
No siemanko :P
Tak naprawdę to nie wiem czy ten temat wypali... Raczej jak ktoś coś napisze w tym temacie to będzie bluzganie i nic więcej... A do filmów jest specjalny dział, myślałem, że nie będę myusiał nikomu mówić o tym, ale cóż..
Życzę Ci tylko powodzenia..:P
I tak wlasnie wplywa ogladanie idiotycznych programow typu: "Jackass", "Pancho Sancho" badz "Viva la Bam" na ludzi...
Glupie programy i rownie glupi temat.
Btw. Zly dzial.
@down
"Pancho Sachno" czy "Dirty Sanchez", jedno gowno.
Btw: Tak, wole ogladac przesadzanie kwiatkow niz idiotow ktorzy sami siebie okaleczaja lub robia rzeczy ktorych normalny czlowiek by nie zrobil...
@up
ja lubie takie programy, mam kanal na ktorym leca a jednak nie znam ich nazw... niezly jestes :> moze sam je ogladasz? zreszta znajdz mi porzadny program w tv to stawiam ci browar... moze lubisz ogladac jak kwiatki przesadzac? :]
mi sie podoba wyscig kamikaze :> ale nie przez c-raty bo to zadna adrenalina :p juz roty lepsze :)
Filmy z tibi są w innym dziale więc ten temat niepowinien się tu znajdować
Powstało już wiele durnych filmów wystarczy poszperać w filmach a dużo tego znajdziesz
TehRegent
19-07-2005, 21:10
Tak walenie glowa w monitor. Kto dluzej wytrzyma...
Chlopie zastanow sie o czym ty w ogole gadasz?
Zly dzial i ****a sam zacznij bo nikt nie wstawi jak ty nie dasz -.-
Evul Tibian
19-07-2005, 21:15
Jesli juz dajesz taka propozycje to mozesz bys sam cos pokazal. Ogolem pomysl dosc fajny
Maltaethirion
19-07-2005, 21:48
Taak? No to prosze bardzo :D
http://rapidshare.de/files/3187662/quest.rec.html
i... np...
http://rapidshare.de/files/3187696/rathunt.rec.html
Enjoy :P
Anharaet
20-07-2005, 09:57
I tak wlasnie wplywa ogladanie idiotycznych programow typu: "Jackass", "Pancho Sancho" badz "Viva la Bam" na ludzi...
Glupie programy i rownie glupi temat.
Btw. Zly dzial.
"Pancho Sancho"? Sorry...ja czasem oglądam te programy i jak już to to nazywa się "Dirty Sanchez". Sorka, ale musialam to napisac, bo to "Pancho Sancho" mnie rozbawiło.
Maltaethirion
20-07-2005, 17:36
Buehehe... Ja myślałem, że to coś innego, a jemu chodziło o Dirty Sanchez? :D:D:D
PANCHO SANCHO :D:D:D
buahahha ... N*O* C*O*M*E*N*T* 8o
szopenfeldziarz
20-07-2005, 22:32
Wydaje mi się to niezły pomysł, ale chyba tylko zblazowani 100+lvle zajęłyby się kręceniem takich filmów... :)
OFFTOPIC
"viva la bam" jest najbardziej debilnym, bezsensownym, destruktywnym (tu wygłupy naprawdę kosztują) i NIEŚMIESZNYM programem...
w jackass i snachez nikomu niczego nie niszczą, robią krzywdę SOBIE. i śmieszni :D
-Maciek Mur-
20-07-2005, 23:12
Pomyślałem nad tym tematem... widze ,że nie ciekawie się prezentuje ale mimo wszystko nagralem cos glupiego.
Oto link:
http://rapidshare.de/files/3217472/paintball.rec.html
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.