zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hupefupe's Solo Styles

Hupe
19-07-2005, 19:41
Hello. Na tym stosunkowo krótkim filmiku soluje (Elite Knight, 60lvl+ :P) niektóre silniejsze stwory. W planie:

*Draggy (Extra Hardcore)
*Giant Spider
*Banshee
*Dragon Lord
*Hero
*Black Knight
*2 Behemoths xxxDDDDD
*Lich (no....prawie)
*2 Necromancers
*Warlord

http://www.members.lycos.co.uk/kubaxxx/Tibia/Filmy/Solo.rec

@Down
Dzieki za commenty. Zly link dalem, ale juz poprawilem i jest Warlord na końcu.
@3skimos
xxxxDDDDDDDD

Olorion.
19-07-2005, 20:38
:P fajny filmik, szkoda ze sie nie udalo zsolowac tego licha ;<

ale warlorda nie bylo ;o

Majin
19-07-2005, 20:50
Powiem tak:
Drag i Necromancer solo były według mnie najlepsze (szkoda tego no prawie w lich solo style :P), gz 2 x Behemot solo :)
Cały filmik byłby idealny, zawiera dawkę humoru, dużo akcji i nutke dramatu, gdyby nie to, że prawie na każdym solo style było ciemno jak w dupie u murzyna :p
Warlorda nie było :(

3skimos
19-07-2005, 21:58
Powiem tylko jedno-"Staszek szybki jest"

Straznik Monopolowego
20-07-2005, 00:10
gz piekny film ale eq to ty najlepszego nie masz xD brakowalo mi tu dl xD

Master Knight de'Vere
20-07-2005, 09:55
Filmik fajny... Tylko na tym lichu szkoda Ci było chyba uh -.-. Trzeba było sie uhać 2 razy na full hp przed zejściem a nie raz z 350+ :/

YoungLady
20-07-2005, 09:56
Nie chce mi się filmik otworzyć :(

Golempol
20-07-2005, 11:43
@up
lol
@topic
Szkoda ze ci lichem niewyszlo. I warlorda nibylo ;( ;( ;( ;(

Vormencik
20-07-2005, 12:02
Z tym lichem zes zawalil sprawe :< Mogles z demon shieldem zlazic a nie z GS ... bone beasty sa za mocne na 2h wep.

Wspolczuje... ja na 39 lvl jak padlem to sie niezle w****ilem a ty na 66 yo dopiero musiales :/

Pogromca Duchów
20-07-2005, 12:36
fajowy filmik ładna solówa :) polecam ;)

Hupe
20-07-2005, 12:55
Nie widzialem potrzeby sie uhac 2 razy, schodzilem i wchodzilem to mi ~300hp zabieral. A ten ostatni raz to masakra, 860 hp jak woda poszlo :(. A nawez zbytnio nie rozpaczalem, przynajmniej mam jeden dead z mojej winy a nie przez neta :(

@Straznik Monopolowego
Jakto dl byl i warlord tz chyba juz jest, bo poprawilem link :P

Pienkna Knight
20-07-2005, 13:34
A mi się nie podoba...
1) Uh waste, wiem, że to jakas przygoda, ale jak większości potworom nie robiłeś nic z GS'a tylko samą magią... to beznadziejne...w ten sposób każdy może sobie zabić solo np. Behe... wystarczy 50 lvl, żeby nie paść od ich Hitów i 5 mlvl na exori... a co do licha... 1) c***nie zrobiłeś, że z GSem schodziłeś.... 2) znowu...walić magią każdy umie...
i kolejne...Hero... ale solo style, jak ci gość zabija DS'a... NIE PODOBA MI SIĘ....

Straznik Monopolowego
20-07-2005, 13:59
u mnie nie bylo dl :(

Arathorn
20-07-2005, 14:28
sprobuj nagrac nastepny tym razem uzywaj torchy a nie light cheata, k?

Kusznik
20-07-2005, 14:47
Współczuje deda ziom jakbyś grał na moim servie wspomógł bym cię drobną dawką pieniędzy xDD
Bym musiał zebrać all polaków , żeby cię spłacić xDD
@topic gz ziom wymiatasz :)

Hupe
20-07-2005, 14:55
A mi się nie podoba...
1) Uh waste, wiem, że to jakas przygoda, ale jak większości potworom nie robiłeś nic z GS'a tylko samą magią... to beznadziejne...w ten sposób każdy może sobie zabić solo np. Behe... wystarczy 50 lvl, żeby nie paść od ich Hitów i 5 mlvl na exori... a co do licha... 1) c***nie zrobiłeś, że z GSem schodziłeś.... 2) znowu...walić magią każdy umie...
i kolejne...Hero... ale solo style, jak ci gość zabija DS'a... NIE PODOBA MI SIĘ....

A mi starczy sama satysfakcja z zabitego monstra i nie dbam o uhy....
Jak kazdy moze to zrob ten 50lvl i zsoluj, chetnie obejrze. Co do licha wiem, ze zle zrobilem ale nie spodziewalem sie combo za 860hp od potwora z ktorego jest tyle expa co z gska. A co do hero to mial byc Hero Solo Style i chyba byl, bo hero zabilem sam a ds sie poprostu zrespil dodatkowo.....

@Kusznik
Dzieki :P:P

@Aratthorn
Oj tam zaraz light hacka, poprostu gram z noktowizorem :D btw. Ogladanie filmów z light hackiem chyba jest legalne?? Ale dobra nakrece jeszcze raz to samo ( bez licha ofc) ze swiatlem ale need some time.

hide
20-07-2005, 14:56
Tak się kończy oszczędzanie UHów >.< [lich]
Filmik byłby świetny gdyby było coś widać [nie mam lighthacka, wole torche :S]

Brzydal
20-07-2005, 16:52
Etam lamerskie to wszystko jakies tebehemoty terz wogole takie nijakie, lepiej bys poszedl wbijac lvl, bo musisz 100+ wbic zebym wrocil. xD A tak wogole czemu Staszek?

...niby taki hardkorowiec a wódki ze mna nie chcial pic.... :( :( :(

//Slawek

Hupe
20-07-2005, 17:02
Etam lamerskie to wszystko jakies tebehemoty terz wogole takie nijakie, lepiej bys poszedl wbijac lvl, bo musisz 100+ wbic zebym wrocil. xD A tak wogole czemu Staszek?

...niby taki hardkorowiec a wódki ze mna nie chcial pic.... :( :( :(

//Slawek

Lol, wbije, wbije ale narazie gram druidkiem :P. A co wszyscy hardcorowcy pija vodke?? :P:P (przynajmniej frii itanz dostalem xxxDDD). A Staszek to poprostu Staszek (ale tylko dla kolegów bo normalnie to Star Factor :P). Looknij na link do strony domowej na tibia.com, tam przy gildi mojej i obejrzyj filma to zrozumiesz :D.

@Down
Sorka widocznie cos zwalilem i sie dl nie nagral :( Poprawie to w najblizszym czasie.

Rycek
20-07-2005, 17:19
Super film może dlatego mi się podobał .. bo sam mam knighta 62 lvl i skile 83/80 czyli prawie podobne ..> tylko pisze że będzie Drago Lord ale nie było szkoda;d Tak pozatym bardzo ładnie to wymyśliłeś z tym filmikiem i BIG gratez...

Brzydal
21-07-2005, 12:10
Dziwne dlaczego ludzie podniecaja sie jakimis zagranicznymi smieciami a nie potrafia uszanowac 100% polskiej produkcji!! nie rozumiecie jak on sie napracaowal przygtowujca to dla was? Jaki wysilek musial podjac aby nagrac te wszystkie solo? Przeciez zginal na Liczu...co dla przyjemnosci tam poszedl? dla expa? nie no K**** dla was...a wy kurde tylko krytyka.... dobra krytyka nie jest zla ale piep**** sie....Kto z was u mnie po ciemku trafiac w potwory co stoja na koncu ekranu? xD

Hupe pozdro,
@Pienkna Knight Jesli grasz w Tibie tylko zeby wbijac lvl i skile i byc w top 1337 to CI wspolczuje.
@do all, niech ktos mi wytknie jakis blad ortograficzny tozamorduje xd
//Slawek