Pokaż pełną wersje : Ukradli mi bohy:(
hannibal_bialystok
19-07-2005, 21:18
Tak to prawda.Dzisiaj pokazywałem Bohy(kładłem je na depo) dla kolesia o ksywce "Pawel pila" czy jakos tak.Wtedy to zerwało mi połączenie z internetem.Gdy po 3 minutach znowu się zalogowałem,on stał na moim miejscu z Bohami i śmiał się i mówił że jestem noob i f***** b****.
Czy GM może coś z tym zrobić czy przepadły moje bohy?
Odsylam do posta na forum tibia.com:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=871630
Jak przeczytacie odpowiedź Bomaw tyron to się uśmiejecie.I jeszcze za ksywkę Hannibal bialystok dał reporta bo niby niemożna dawać nazw miast w ksywce(czy to prawda?).
nie, gm nic z tym nie zrobi...
up:nic niemorze zrobic to tak jakbys mu te bohy dal praktycznie a co do tegoreporta jesli w twoim nicku masz nazwe miasta w tibi to zlamazles zasade o nickach jakbys napisal cos obrazliwego w nicku to tak samo
To tylko gra.. Nie należy płakać, czy bić komputer. GM nic mu nie zrobią… (chociaż powinni, ale…). Nie ma w regulaminie czegoś takiego, że „On mi ukradł bohy ban mu!” nie nie ma… smutne, acz kolwiek prawdziwe.
Dlatego nigdy nie wykładam nic na depo ^^ masz nauczkę na przyszłość :P
Lol, Twój Angielski rox xxxxxxDDDDD
Nic nie mozesz zdzialac. Teraz przynajmniej masz nauczke i zastanowisz sie dwa razy zanim jeszcze raz polozysz cos kosztownego na depo.
ups... i forgot to answer ur question
Ye, u can "told" it to GM. Use Ctrl+R function and write:
"Hello, i am too dumb to think, play this game, use forum and so on. I am also a spammer and i don't care about name rules. One guy abused my noobism and stole my Boots of Haste (wich i stole from another man before), please reset all servers !!~!!!11!!1one plx"
:)))))))))))))))
Evul Tibian
20-07-2005, 00:21
Pamietam, z poczatkow Elysia, ze Neuter wrzucil czyjegos GSa za lade [wtedy byl wart 80k]. Tez pisali do GMa, podobno odpisal im tylko "Sorry"
Zdaje mi się, że w regulaminie Tibii pisze, że "GM'owie nie dają przedmiotów, ani nie oddają straconych rzeczy.", lecz nie jestem tego pewien. W każdym bądź razie, swoich BoH'ów raczej nie odzyskasz... :(
Nom przykre ale niestety prawdziwe :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.