zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Rasizm i Nazizm w Tibii

Karamba Rozi z Elysii
19-07-2005, 22:10
Czy spotkales sie kiedys z objawami rasizmu lub propagowania nazizmu w tibii?
Ja tak czesto spotykam ludzi którzy lataja po miescie i pisze "Ilove Hitler"
albo "Fuck Jude" albo nazywaja sie Pogromca Murzynów mnie to drazni nie uzywajac brzydkich slów, ale takich ludzi trzeba eliminowac albo banowac forever.

X( NISZCZ NAZIZM I RASIZM X(

Kusznik
19-07-2005, 22:17
No i co w związku z tym , acha fajnie gdzie kupiłeś ?
<rotfl>
@down człowieku to forum o tibii ^^
A ty mi tu o wojnie gadasz :P

Karamba Rozi z Elysii
19-07-2005, 22:26
No i co w związku z tym , acha fajnie gdzie kupiłeś ?
<rotfl>

I co w zwiazku z tym trwa wojna z terorystami potrzeba ci jeszcze nazistów i rasitów. Brawo gratuluje horyzontów.:/

rolnix
19-07-2005, 22:59
Hm, biegał kiedyś na Amerze low level, który krzyczał "GERMANY RULED FUCKING POLAND IN SECOND WORLD WAR HAHAHA!". Dostał ode mnie sd, to się złożył... lecz tutaj chodzi o to, czemu ludzie w ogóle robią takie rzeczy :( Dla żartu? Dla mnie to śmieszne nie jest...

Dark polo
19-07-2005, 23:10
Powiem tak: Nazistów roz***ać!!!! Ja sam nie mam nic do murzynów, ale asfalt powinien leżeć na swoim miejscu:P:)

Bartix
19-07-2005, 23:22
(...) brzytkich (...)
NISZCZ NAZIZM I RASIZM

No fakt, ale najpierw powinnismy moze zajac sie niszczeniem analfabetyzmu i dysdałnia ?

*MaTi*
19-07-2005, 23:31
Gadacie głupoty, że nie macie nic do obywateli innych krajów, murzynów, Żydów, ale który z Was LUBI tzw. "br'ów" ? n/c.

Karamba Rozi z Elysii
20-07-2005, 10:11
No fakt, ale najpierw powinnismy moze zajac sie niszczeniem analfabetyzmu i dysdałnia ?

sory moj błąd nie bede sie usprawiedliwial.

Marczio
20-07-2005, 11:48
to sa po prostu ludzie nadajacy sie do toszka -.-

pawepek
20-07-2005, 11:59
X( Dla mnie to jest głupie... mnie to za przeproszeniem gówno obchodzi czy koleś ma czarną, czy białą skórę, jaką religie wyznaje etc. mnie to nic nie obchodzi! Ważne zeby dobrze sie z nim grało i nie był n00bem... Nie wiem czego ci rasiści chcą od ludzi innego koloru skóry... dla mnie to ejst smieszne... Takich debili powinno sie banować na zawsze!

morwi
20-07-2005, 12:02
nie graj w tibie,nie ogladaj tv, nei wychodz z domu.... bedziesz mial z tym spokoj

Jagoodek
20-07-2005, 12:13
ehhhhhh....Pawepek napisał, że ważne, żeby się z nim dobrze grało i nie był Noobem, ok- to prawda, ale tu nie chodzi tylko o Tibie, chodzi o rasizm ogólnie pojęty w/g mnie oczywiście, bo wiem, że temat dotyczny Tibii. Ale cóż świata nie naprawimy :(

Xan Arcanist
20-07-2005, 12:16
@Pawepek: Bo rasizm i nazizm są śmieszne. Tylko jak się widzi tego efekty to się człowiek przestaje śmiać a zaczyna płakać.

@Topic: Też nie lubie jak ktoś wrzeszczy "Koham Chitlera" "Je*** Rzyduf" itp. itd. (Te błędy ortograficzne to specjalnie)

Sie mapes
20-07-2005, 12:23

no to jest na pierwszym miejscu

@topic
a rasim jest zabroniony w tibii, lecz takich ludzi nalezy olac, bo sa ta gowniarze po 10-15lat ktorzy nie wiedza dlaczego tepiono zydow, a gdy widza czlowieka o innym kolorze skory to za nic nie okaza swojego rasizmu bo sie boja oberwac

rolnix
20-07-2005, 13:32
Mówcie co chcecie - ale nienawidziłem, nienawidzę, i będę nienawidził br'ów :p

Pani K.
20-07-2005, 13:43
lecz takich ludzi nalezy olac, bo sa ta gowniarze po 10-15lat ktorzy ... którzy chcą zwrócić na siebie uwagę. Według mnie takich ludzi powinno się po prostu ukarać banem i nara,a nie bawić się z nimi w "zaraz dostaniesz SD", albo "masz w mordę".

Sie mapes
20-07-2005, 13:55
Mówcie co chcecie - ale nienawidziłem, nienawidzę, i będę nienawidził br'ów :p

ok a powiedz czemu? za to ze nie urodzili sie w polsce czy w innym kraju? nienawisc do innych ludzi z powodu ich pochodzenia, wiary etc. to poprostu objaw glupoty

ciemne dropsy
20-07-2005, 15:47
Rasizm i czasami Nazizm zawsze byl jest i bedzie gdziekolwiek sie nie oberjrzysz... I nic z tym razcej nei zrobisz...

kkrzysiek
20-07-2005, 15:59
ok a powiedz czemu? za to ze nie urodzili sie w polsce czy w innym kraju? nienawisc do innych ludzi z powodu ich pochodzenia, wiary etc. to poprostu objaw glupoty
ja z objawów głupoty:/ zwisa mi to czy to jest brazylijczyk czy polak, bo niektórzy polacy sa gorsi od Br'ów

Karamba Rozi z Elysii
20-07-2005, 17:27
Rasizm i czasami Nazizm zawsze byl jest i bedzie gdziekolwiek sie nie oberjrzysz... I nic z tym razcej nei zrobisz...

Jesli tak mowisz to tak jakbys na to zezwalal.

szopenfeldziarz
20-07-2005, 22:38
Nazizm to jedno, zauważyliście jak znienawidzona jest swastyka? A komunizm (z 4 razy więcej ofiar w samym ZSRR) to i chwalony czasem jest ;( .
A rasizm? Jeszcze jedno spostrzeżenia: w każdej książce jaką czytałem, jeśli kto miał ciemną skórę - od razu autor to pisał. Jeśli opiswał białego, to ani słowa o tym, że ma do czynienia z rasą europejską. Jakby to miało być ocywiste...

Rilo
20-07-2005, 22:53
Przemoc rodzi przemoc a przemoc jest ZŁA

maro38
20-07-2005, 22:55
Gadacie głupoty, że nie macie nic do obywateli innych krajów, murzynów, Żydów, ale który z Was LUBI tzw. "br'ów" ? n/c.
Ja lubię :P Mam bardzo dobrych znajomych wśród Brazylijczyków, a więcej niż wśród Polaków.
Polaków mniej lubię, może dlatego, że jak ktoś gada od rzeczy to ja to rozumiem, a Brazylijczyka nie.

Magus
20-07-2005, 23:15
Mówcie co chcecie - ale nienawidziłem, nienawidzę, i będę nienawidził br'ów :pNie ma to jak "rozeznanie" w temacie rozmowy. Mylisz pojecia chlopcze, rozmowa dotyczy rasizmu a nie nacjonalizmu.

Jak powiedzial filozof: Lepiej sie nie odzywac i stwarzac pozory glupka niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci :P

janek@
20-07-2005, 23:20
Wszystko pieknie wszystko ladnie ty dasz reke a on ci ja ukradnie....
no tak jest na tym swiecie podniesiecie sie duchem podacie np takim br`om reke a onii cie oje.......ia u nich tez jest rasizm nawet gdyby polacy byli myli dla swoich sosiadow to wciaz bedzie jakas nienawisc do tych ludzi.
tak to juz jest nie powstrzymasz chaosu na tym swiecie
a po drugie pokuj bedzie wtedy jak se to namalujesz
ludzie nie moga byc myli dla nieznajomych z natury bo wiedza ze ta osoba moze byc zla

TO JEST POPROSTU NASZA NATURA MOJE NIE TWOJE I SIE NIEPODZIELE Z TOBA (chyba ze to twuj znajomy)

ja nie cirpie jak ludzie gadaja i onnych ze sa gorsi a do murzynkow to nic mi nie przeskada z reszta ja tez bede czarny w lato jak ten murzynek bambo :D

Karamba Rozi z Elysii
21-07-2005, 08:53
Nazizm to jedno, zauważyliście jak znienawidzona jest swastyka? A komunizm (z 4 razy więcej ofiar w samym ZSRR) to i chwalony czasem jest ;( .
A rasizm? Jeszcze jedno spostrzeżenia: w każdej książce jaką czytałem, jeśli kto miał ciemną skórę - od razu autor to pisał. Jeśli opiswał białego, to ani słowa o tym, że ma do czynienia z rasą europejską. Jakby to miało być ocywiste...

Fakt ale komunizm nie miał na celu wyniszczenia żadnej rasy. Tylko znizenie ludzi do rangi niewolników co wsmuie jest równe. Jednak gdyby niemcy wygrały wojne to nadal mieszkalibysmy w III Rzeszy. Poprostu była bardziej zorganizowana i nowoczesna. A i nieusprawiedliwiam ZSRR i jego zbrodni.

Bo Armia Radziecka jest z nami od dziecka :p