zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wybuchowe strzały (burst arrows),

Diuks
19-07-2005, 22:46
Na którym levelu, w miare opłaca się expić (huntować - jeśli ktoś woli tę nazwę) z urzyciem wybuchowych strzał i gdzie? Bo nie raz widziałem filmiki jak high levele ich urzywali podczas walki z silniejszymi potworami. Np. knighci(tak rycerze nie pomyliło mi się) urzywali ich do expienia na gsach, sorki/druci DLe i silniejsze potwory, palków expiących burstami nie wydziałem jedynie zbierających je z dragów. Spodziewam się że straty w expieniu takimi metodami są i to nie małe nie zależnie od poziomu doświadczenia ale od którego levelu/magic levelu moża w miare bez gigantycznych strat poexpić urzywając tego typu broni i na jakich mniej więcej potworach??

Shinjix
19-07-2005, 22:55
Siła burstow zalezy TYLKO od magic levela, mysle, ze sensowne expienie z nich zaczyna sie prz ~45 magicu. A expic nimi mozesz prawie na wszystkim.

Evul Tibian
20-07-2005, 00:54
Nie ma lvlu na ktorym expienie nimi bylo by oplacalne poniewaz sa one dosc drogie, wysoko lvlowi magowie wspomagaja sie nimi np. na GSach czy Demonach.

@up
od mlvla i od lvla :>

drizztpl
20-07-2005, 14:54
Expić raczej się nie opłaca (raczej rzadko się opłaca ;] ), natomiast przydają się na Annihilatora ;]

Arathorn
20-07-2005, 15:08
Siła burstow zalezy TYLKO od magic levela, mysle, ze sensowne expienie z nich zaczyna sie prz ~45 magicu. A expic nimi mozesz prawie na wszystkim.

Siła burstów zalezy od siły magii, a tą liczymy 2*lvl+*3*mllv, a expic z tym mozna ~60lvl i ~60mlvl. Widziałem sorca w ten sposob expiacego w tombach, solo bez blokera, hilvle jezcze uzywaja ich na demonach, dodatkowo do sdkow albo na behe, roznie czasami z sdkami, czasami bez.

Cafe
20-07-2005, 15:26
burts arrowsow uzywaja głównie Sorce którzy expia na Hero itp ewentualnie paladyni ale z duzym lvl i duzym mlvl.

btw. Na burst arrowsach można sporo zarobic ale niestety długo sie je produkuje.

Kamlot De'Kapy
21-07-2005, 09:06
Nie wybuchowe strzaly tylko plonace (chyba) ;)

Sattra
21-07-2005, 23:15
takie pytanko ??
jaki rodzaj ataku dają Brust Arrows Fizyczny? Ogień? Fizyczno Magiczny (SD)?

Johny De
22-07-2005, 18:40
Burst Arrowy są stosunkowo drogie dlatego też expic nimi sie za bardzo nie oplaca...chyba ze pomagać sobie w expieniu np. strzalając z hmm'ów+ walenie z burstów. Ja na 26lvl i 45mlvl'u uzywam ich tylko do pomagania sobie;) Ekstra hity w potworka. Licz sie z tym ze jeden Burst Arrow to ~ 10gp
Podsumowując - uzywaj tylkotych strzał do pomocy;] :)

Lord Of Knight's
23-07-2005, 18:08
Pytanie powinno brzmieć : Od którego m levela najlepiej używać Burst Arrows.Lecz zeby nie nabijac bezsenowego posta powiem Ci ze tak gdzies na 40-50 mozesz juz zaczynać poniewaz z tego co wiem zakup takich strzał troche kosztuje..A m level to tak gdzieś 48-50 i powinno dobrze wlaźić.Lecz masz duzo kaski i chcesz na mniejszym levelu i m levelu powalic to czemu nie B) lecz hity nie będą potęzne i teoretyncznie jest to mała strata kaski :confused:

Karoler
23-07-2005, 18:18
nie plonace strzaly tylko wybuchowe strzaly czyli obrazenia takie same jak explo tylko ze sila hitow jest zalezna od mlvl a nie losowa jak explo
moim zdaniem oplaca sie je tylko zabierac do pomocy na grozne potworki jak dl gs itd lub na malym lvlu dla relaxu probowac combo burst arrowsy hmm na dragach ale z gory mowie ze to sie za bardzo nie oplaca

mam nadzieje ze pomoglem

patrix007
24-07-2005, 12:36
POdsumuwujac 1strzall z hmm-a to 10 gp tak samo jak 1 burst arrow. Z czego beda wychodzic wieksze hity?

Lyonis
24-07-2005, 13:15
Nie zgodze się z wami,że można z nimi expić ponieważ za jeden plecak zapłacisz od 25-50 k więc bardzo się nie opłaca. Przydają się one tylko na dle,hero,demony z większym magic levelem (dla sorców i drutów) i Dla rycków na anni...

Johny De
24-07-2005, 16:39
Patrix007
Hmm kupując Bp hmm'ów wydajemy 1k na 20run(5 pocisków w kazdym) Czyli 100strzałów.Za 100 płonących strzał zapłacimy także 1k... jest jedno ale:). Burst Arrowy są ciężkie i ważą 90oz(100 strzał) czyli (2 bp hmm'ów:)). Do strzalania z burstów jest potrzebny Łuk-czyli nie mamy tarczy, ani broni w ręce. Nasz def słabnie:).Z płonących strzał uderzam od 40 do 70. A z Hmm'a nawet do 80:)(No ale bursty walą 3x3 kratki).Bursty są dość trudno dostępne, ponieważ Palladyni rzadko kiedy je robią:(.
Podsumowując:
-Burst Arrowy są bardzo dobre w pomaganiu sobie(Bursty+Runy)
-Obrażenia od Burstów są słabsze niż od Hmm'ów(Tylko troche, ale zadają obraznie na dużym obszarze)
-Bursty dużo ważą i są trudno dostępne(ciężko je kupić)
-Masz okazje kupic te strzały-kupuj:)

-=DanieL=-
25-07-2005, 14:45
Na którym levelu, w miare opłaca się expić (huntować - jeśli ktoś woli tę nazwę) z urzyciem wybuchowych strzał i gdzie? Bo nie raz widziałem filmiki jak high levele ich urzywali podczas walki z silniejszymi potworami. Np. knighci(tak rycerze nie pomyliło mi się) urzywali ich do expienia na gsach, sorki/druci DLe i silniejsze potwory, palków expiących burstami nie wydziałem jedynie zbierających je z dragów. Spodziewam się że straty w expieniu takimi metodami są i to nie małe nie zależnie od poziomu doświadczenia ale od którego levelu/magic levelu moża w miare bez gigantycznych strat poexpić urzywając tego typu broni i na jakich mniej więcej potworach??

Dla maga bursty to jakby wspomaganie innych run np. nawalasz jakiegos stwora z burstów i jednocześnie z hmmow : ]