PDA

Pokaż pełną wersje : Jaką kartą moge zakupic PACCA?

Raddek88
19-07-2005, 23:49
Witam

Przede wszystkim do adminów plz nie blokójcie tego tematu bo na prawde szukałem wszędzie i nie znalazłęm odpowiedzi na te pytania. Myślę że te pare odp na moje pytania przyda sie innym graczom

Więc tak:

Chciałbym się dowiedzieć jaką kartą mogę kupić pacca? / gdzie ją moge zdobyć? / jakie są jej koszty utrzymania i wydania? / czy kupując paccka są pobierane jeszcze jakieś dodatkowe opłaty? / czy można zapłacić ekartą?

Proszę o to żeby wypowiedziały się osoby które już kupiły tą droga paccka wystarczą krótkie odp na moje pytania najlepiej na każde :)

Jak ktoś mógłby niech napisze swoje gg tak żebym mógł sie z nim skontaktować

Proszę o pomoc :)
Z góry dziękuję
Pozdrawiam

Vanhelsen
20-07-2005, 00:20
Chciałbym się dowiedzieć jaką kartą mogę kupić pacca?
Kartą kredytową bądz debetową (NIE PŁATNICZĄ!!!) typu: Visa

gdzie ją moge zdobyć?
Zakładając konto w banku, jak się nie myle, by posiadać ów kartę trzeba miec ukończone 18 lat

jakie są jej koszty utrzymania i wydania?
To zalerzne od banku i oferty

czy kupując paccka są pobierane jeszcze jakieś dodatkowe opłaty?
opłaty manipulacyjne są zawsze pobierane, w zalerzności od "utrudnień" jest ich więcej, głównie to: wykonanie tranzakcji, przekalkulowanie kwoty z PLN na EURO

czy można zapłacić ekartą?
Jeżeli jest to karta kredytowa/debetowa to tak, choc nie jestem w 100% pewien

p.s.
http://forum.tibia.pl/search.php? <- use thah, to było, sam się upewniałem przed chwilą ;)

micnur@work
20-07-2005, 16:17
Kilka uwag...

Chciałbym się dowiedzieć jaką kartą mogę kupić pacca?
Kartą kredytową bądz debetową (NIE PŁATNICZĄ!!!) typu: Visa

Dodatkowo możesz wybrać spośród kilku innych firm...

gdzie ją moge zdobyć?
Zakładając konto w banku, jak się nie myle, by posiadać ów kartę trzeba miec ukończone 18 lat

Nie trzeba mieć 18 lat..

czy kupując paccka są pobierane jeszcze jakieś dodatkowe opłaty?
opłaty manipulacyjne są zawsze pobierane, w zalerzności od "utrudnień" jest ich więcej, głównie to: wykonanie tranzakcji, przekalkulowanie kwoty z PLN na EURO

Nie zawsze, zależy od banku....

czy można zapłacić ekartą?
Jeżeli jest to karta kredytowa/debetowa to tak, choc nie jestem w 100% pewien

Można zapłacić ekartą, jak najbardziej, sam taką płacę.
Dla niewiedzących co to za karta:
Jest to "wirtualna" karta wydawana przez mBank. "Wirtualna" tzn. taka, którą można płacić wyłącznie w Internecie, przez telefon - gdzie indziej nie będzie działać...

p.s.
http://forum.tibia.pl/search.php? <- use thah, to było, sam się upewniałem przed chwilą ;)

hehehe - możliwe ;)