Pokaż pełną wersje : Serwis o Moderatorach. Zajrzyj Koniecznie!
Chcialbym wszystkim oglosic, iz wraz z Parysem i Raulem (w bardzo malej czesci :P) przez ostatnie dni pracowalismy nad stworzeniem serwisu poswieconego moderatorom z tibia.pl. Strona jest dostepna pod adresem www.Tibia-moobs.prv.pl znajdziecie na niej wywiady z takimi osobistosciami jak Dr. Omader, Gimli, Raul. Mozecie poczytac opinie Yona, Zaglady oraz innych uzytkownikow na temat moderacji naszego forum. Jest tam masa zabawnych cytatow oraz forum na ktorym mozna porozmawiac o kazdym z czlonkow tibia.pl team'u. Omalo zapomnialbym o galerii zdjec, ktora jest stale aktualizowana. Nie brakuje tam takze humoru, mozecie przeczytac niezwykle zabawna bajke o Gremlinie. Zapraszam do zapoznawania sie z tym serwisem.
www.Tibia-moobs.prv.pl
Wyglaszajce tutaj swoje opinie na temat tej strony. Piszczcie, co powinnismy jeszcze na nia dodac, a moze cos usunac? Kazda wskazowka bedzie bardzo cenna.
@Do nie wtajemniczonych moderatorow:
Mamy zgode "wladz" serwisu na rekalmowanie naszej strony tutaj.
Pozdrawiamy, Tibia-Moobs Team.
Vanhelsen
20-07-2005, 11:21
R O T F L ! ! !
Co za lizodupstwo 8o8o8o
A tak na serius, fajna stronka :D gratz pomysłu ;)
spider-bialystok
20-07-2005, 11:27
Cytaty sa fajne^^.
ej kurde, a gdzie na forum "powysmiewaj sie z usera hoomika"? :<
Evul Tibian
20-07-2005, 12:09
Ciekawy pomysl, zobaczymy jak strona bnedzie sie rozwijala
Maciosek
20-07-2005, 12:34
Strona fajna, niektóre texty są naprawde śmieszne, drzewo wisielców (prawie z krzesła spadłem). Jestem ciekaw dalszego rozwoju stronki. Czekam również na nowe, śmieszne wywiady.
Chopkers
20-07-2005, 12:49
fajne zdjecia xD
dobry pomysl
i +30 dni ode mnie :P
Shanhaevel
20-07-2005, 14:36
"Szybki wywiad z tym przeciętnym użytkownikiem". Phew. :D
Stronka fajna, lay przejrzysty, cytaty niezłe. :)
włączyłem, zobaczyłem, spadłem, wstałem, napisałem, i nadal rotfl :P
Zamiescilismy wywiad z Gremlinem i Polinem oraz opinie Barona Kaldricka i Taube. Zapraszamy do lektury. Do naszej ekipy dolaczyl rowniez nowy redaktor - Iron Guridan.
Ze swojej strony, chciałbym bardzo prosić moderatorów, aby przesyłali oni swoje zdjęcia. Chcemy, aby to był serwis o wszystkich moderatorach. Komentujcie też troche, to będziemy wiedzieli co robimy dobrzem a co źle. Enjoy! :)
hehe.
Musze przyznać że podoba mi się.
Choć troche dziwnie się czuje to szczere brawa dla Oxa ^^
Całą stronę pochłonąłem na raz i czekam na kolejne teksty :D
Extra serwis.
Drzewko Wisielców "Dob" jest extra. No i te artykuły.
R O T F L ! ! !
Co za lizodupstwo 8o8o8o
A tak na serius, fajna stronka :D gratz pomysłu ;)
nah, wydaje mi sie, ze to nei ma nic wspolnego z lizodupstwem, raczej mam nadzieje, ze bedzie to obiektywna strona z tzw. konstruktywna krytyka, zabawnymi komentarzami itp. w koncu miodkowie to tez ludzie i tez bywaja nupkami i rowniez z tego wyrastaja. na razie podoba mi sie. obawiam sie tylko, ze pozapisuja sie nupki, ktore podostawaly bany itp. tutaj i tam beda wierzgac i klac na miodkow, a sadze, iz nie o to chodzi.
@up
Dokladnie, nie o to chodzi. Jesli na naszej stronie zobaczymy jakies przejawy chamstwa czy niesmaczne komentarze wzgledem moderatorow uzytkownik ktory je pisze zostanie z cala pewnoscia ukarany.
Celem powstania strony bylo i nadal jest przyblizenie moderatorow do userow. Ludzie ktorzy przeczytaja ich zabawne wypowiedzi czy wywiady moze dojda w koncu do wniosku, ze moderator to tez czlowiek i nie musi byc z gruntu zly z tytulu pelnionej przez niego funkcji.
@Down
Skoro to tak malo roboty, to dlaczego Ty niczego nie zrobisz? Widze, ze nie masz pojecia o jportalu jak i innych aspektach powstawania strony, wiec go away.
heh to jest zrobione z Jportalu :) Dużo roboty nie było :) Ale gz dla was za pomysł :P Trzeba rozwinac forum :)
@up
Chłopcze, nawet nie wiesz, jak się mylisz. Samo wypełnienie treścią to kupa pracy. A konfiguracja? Zresztą źródł jportal`u zostało zmodyfikowane. Więc to nie jest tak chop siup.
"znajdziecie na niej wywiady z takimi osobistosciami jak Dr. Omader, Gimli, Raul"
Haha te zdanie wymiata napisales to jakby to byly wywiady z prezydentem,papierzem....
"Wlasnie wszedlem na Isare moim sorciem. Jesli ktos jest chojny niech napisze. Potrzebuje jakiegos eqwipunku. Wspomozcie.Yogi! hop..hop"
Ten tekst wymiata xD
"znajdziecie na niej wywiady z takimi osobistosciami jak Dr. Omader, Gimli, Raul"
Haha te zdanie wymiata napisales to jakby to byly wywiady z prezydentem,papierzem....
Papież nie jest chyba dla Ciebie aż tak wielką osobistością, skoro nie umiesz poprawnie napisac tego słowa
Dr. Omader
22-07-2005, 19:22
Skoro i tak sie wam nudzi, to lepsze to niz forum bluzgators czy tematy o rozmiarach czlonkow ;)
Musze przyznac, ze mialem spora dawke smiechu, dowiedzialem sie tez, ze bylem moderatorem przed Gremlinem co mnie bardzo zdziwilo, bo wtedy na forum bylem na innym koncie zarejestrowany i wchodzielm max raz na tydzien cos poczytac, 0 postow ;)
Jak byly wybory to fakt zly Polin rzucil sie na mnie biednego nooba z zamiarem zabicia mnie na tescie, ale sie uspkoil po chwili na szczescie(sam tez nie bylem modkiem jeszcze wtedy) :P
Ten tekst wymiata xD
To N3mi napisal do moderatora Yogiego, ktorego niestety nie ma na stronie od ponad roku, gdy to zniknal, aby przygotowac sie do matury i juz nigdy nie wrocil...
Musze przyznac, ze pierwszy raz widze, zeby userzy zrobili cos tak zabawnego o modkach :) Oby tylko utrzymali poziom i zeby im pomyslow nie zabraklo ;)
Jednak dalej czuje w tym jakis podstep Oxego, ale zobaczymy co z tego wyniknie ;)
Heliwurab
22-07-2005, 19:35
Musze przyznac, ze pierwszy raz widze, zeby userzy zrobili cos tak zabawnego o modkach
Tak, to naprawde wielki wyczyn, zadowolić Moderatorów :P
Strona wygląda na naprawde ładną, dużo textów,wywiadów itp.
No, chłopaki, żeście się postarali :cup:
Adolphus Elbragol
22-07-2005, 21:03
@Gimli w wywiadzie: To nie ja go odgrzebalem. Ja sie tylko przyczepilem i spamowalem Ci o to priv :<
Btw. dzieki za pozdrowienia ^^
@topic: strona rzadzi.
@Gimli w wywiadzie: To nie ja go odgrzebalem. Ja sie tylko przyczepilem i spamowalem Ci o to priv :<
Btw. dzieki za pozdrowienia ^^
@topic: strona rzadzi. Nie pamietam dokladnie, wiem ze ty jako jedyny potem za to przepraszales, dlatego to wlasnie ciebie zapamietalem
Nie no powiem ze bardzo fajny pomysl, obejrzalem stronke i bede tam wpadal co jakis czas napewny, niezdecydowanym goraco polecam ;)
o... rofl.. To jest super! Gratuluję poomysłu i wykonania.. Aff.. Drzewo wisielców mnie rozbiło i cytaty niezłe.. ; )
Krzesław
24-07-2005, 22:31
Drzewo wisielców ROX \,,/, :D
Juliusz Cezar
25-07-2005, 18:32
Takie sobie ja bym powiedział :|
SadeXoVe
25-07-2005, 20:15
pffff, slodkie lizodupstwo ze strony autorow, a wszystkim sie jeszcze to podoba -.-
@down
oczywiscie bo nikt sie nie przejmuje zwyklymi ludzmi ktorzy nie podporzadkuja zasadom ktore ustalily "elity" (pfff) tego forum -.-
czas zaczac krucjate przeciwko PA na tym forum ;p
i idz mi ty czopie jeden, obrazilem sie na ciebie ;(
(wystrzelac lizodupow! do lagrow z nimi!)
HA! przejrzalem ta stronke i wiem czemu jej tak bronisz ;) w koncu nie mozesz pozwolic zeby taki czop jak ja wysmiewal strone na ktorej jest wywiad z ... TOBA! uuuu ale zaszczyt nie ?
Shanhaevel
25-07-2005, 20:23
@up
Pff, żałosny koment człowieka, który uważa, że każda pochlebna opinia jest lizodupstwem. -.- (i tak pewnie się nim nikt nie przejmie)
EDIT:
@up
w koncu nie mozesz pozwolic zeby taki czop jak ja
Brawo! Precyzyjna autodiagnoza!
strone na ktorej jest wywiad z ... TOBA! uuuu ale zaszczyt nie ?
Istotnie, zaszczyt. Ciekawe czemu z tobą nie zrobili, nie? Twoja opinia zwiększyłaby popularność strony. Masa ludzi weszłaby tylko by mieć z ciebie polewe.
uuuu ale zaszczyt nie
No nie?
Descartes
25-07-2005, 20:45
A gdzie IRColudek? :rolleyes:
Tak, pewnie nie mamy czego robić tylko lizać dupe modkom -.- Na 100% teraz wyzscy dostaniemy modków! Weź pomyźl zanim coś powiesz? Jak byśmy chcioeli się podlizać, do byśmy nie dawali ich cytatów typu: ""Co to za program ktory powoduje ze kolo tak szybko sie wylogowuje i po ulamku sekundy wraca??? Tak jakby mial wpisane numery juz czy jak???"- by n3m3s!s"...
SadeXoVe
25-07-2005, 20:50
@up
chetnie podyskutuje z toba na PW bo nie moge za szybko dostac bana (jak bede pisal zle rzeczy o tej stronie to mod mnie zbanuje wiec jestem przezorny) w koncu musze jeszcze zwalczyc PA.
/edit: ktos jeszcze chce sie posprzeczac? zapraszam na PW
@Re SadeXoVe
Zamknij ryj i opusc to forum pokim dobry. Sam gowno umiesz zrobic, a tylko innych krytykujesz. Pewno lizemy dupe modom, Magusa jest najlepsza i co w tym zlego? Ciebie nikt nie lubi, nikt Cie tutaj nie zna i czujesz sie chyba pokrzywdzony z tego powodu. Piszemy o modach tak jak ich widzimy, czyli w dobrym swietle, a jak Ty masz inna opinie to odejdz.
SadeXoVe
25-07-2005, 21:22
;( szkoda mi cie oxygane, widac forum wyzarlo ci juz mozg, wiesz w sumie mam w dupie jak mnie ludzie tutaj postrzegaja, pokrzywdzony sie nie czuje, dziwne by bylo gdybym czul
EOT - przepraszam modemowcow (3)
jezeli jakis debil nie zczail slowa EOT niech zamilknie, dziekuje
Jak nienawidze forum ;s;s
@stronka:
EUHeUeheuEueheUEHeuhUEHUE
Sade - kolejny dzieciak, ktory probuje zrobic wokol siebie troche zamieszania. Krotko - nie podoba sie? Wy*******aj. Razi cie ta strona? Rowniez wy*******aj, ewentualnie nie zagladaj na nia. Smieszne jest tez to, ze napisales posta, dostales odpowiedz, ktora ci sie nie spodobala, to od razu rzucasz EOT. Gdybys mial jaja, to bys odwazyl sie na dyskusje i "zwalczanie PA", a nie od razu uciekasz. Wiec odpowiedz jest jedna - wy*******aj.
Dr. Omader
25-07-2005, 22:30
(jak bede pisal zle rzeczy o tej stronie to mod mnie zbanuje wiec jestem przezorny)
Jesli mowisz o tibia.pl to jesli beda to bezpodstawne oskarzenia dostaniesz bana.
I o jakim "PA" ty mowisz synku? Jesli to kierujesz do uztykownikow to nie znasz pojecia PA(power abuser - nadużywający władzę), bo jak moga uzytkownicy naduzywac wladzy? Zasypia cie PW? Czy wystawia ci niemila notke? lol.
Jesli mowisz o modkach to odejdz chlopcze i nie zmuszaj mnie do pokazania ci twojego miejsca na liscie zbanowanych bo nie masz argumentow.
Gdybys mial jaja, to bys odwazyl sie na dyskusje
Do dyskusji trzeba miec argumenty, ktorych to dziecko nie ma ;) Wiec nie ma sie co dziwic, ze ucieka. Za duzo wymagasz od takich ;)
Strona daje radę. Tylko 'Ankieta' nie działa jak trzeba, bo można sobie bez przerwy głosy nabijać.
SadeXoVe
26-07-2005, 17:06
hoomik bardzo chetnie podystkutuje, ale na PW,
Drom, wcale nie uciekam, prosze bardzo moge ci tutaj zrobic syf ze nie posprzatasz tego do przyszlego stulecia, poki co i tak jestem bardzo mily i uprzejmy.
zreszta zal mi czasu na to forum, mam lepsze rzeczy do roboty niz klocenie sie.
Dr. Omader
26-07-2005, 18:49
Drom, wcale nie uciekam, prosze bardzo moge ci tutaj zrobic syf ze nie posprzatasz tego do przyszlego stulecia, poki co i tak jestem bardzo mily i uprzejmy.
Pfff....
Dawaj synku, ciekawe jaki ty syf mozesz tu niby narobic... Co zaspamujesz nas tematami? 2 klikniecia i tematu nie ma... Moze postami? Jeszcze lepiej 1 klikniecie i bedzie posprzatane.
Shardzik
26-07-2005, 19:33
Hehe stronka fajne ^^...
Sam osobiście nie chciałbym być moderatorem, wolę być "userem skrytym w cieniu"
Ghost Nieudany
26-07-2005, 19:48
Hahahahahaha! Pwnt.
Jestem niezmiernie ciekaw, jak. W swojej dotychczasowej karierze moderatorskiej na innych forach podobni frustraci grożący paluszkiem jak ty najwyżej spamowali mi skrzynkę e-mailową i zakładali kilkanaście topiców. Ale co za problem - trochę kliknięć, by zaznaczyć tematy/posty do wywalenia i jedno do zatwierdzenia wywalenia. Blah.
Wiesz co? Śmieszny jesteś. Nie masz żadnych *******ch argumentów na podparcie swoich zabawnych tez.
Nie mówiąc już o tym, że na tej stronie opisuje się tak naprawdę moderatorów na WŁASNE ŻYCZENIE userów. Userów/czytelników kręci wiedza na temat osób, które "trzymają władzę" - zarówno na forum, jak i w czasopismach.
zreszta zal mi czasu na to forum, mam lepsze rzeczy do roboty niz klocenie sie.
Jak ci żal czasu na to forum, to zjeżdżaj. Idź pomachać paluszkiem gdzieś indziej.
hoomik bardzo chetnie podystkutuje, ale na PW,
nie mam ochoty na dyskusje z twoja smieszna osoba poprzez pw. Jezeli masz zamiar prowadzic jakakolwiek dyskusje ze mna, to tylko i wylacznie publicznie. Ja nie boje sie krytyki ze strony innych. Widac, ze ty to co innego... a z reszta, wy*******aj.
Shanhaevel
26-07-2005, 21:12
@Sade~
Racja, lepiej iść poćwiczyć napady samokontroli i mimowolne przejawy inteligencji. Teraz zrób wdech... Dobrze! a teraz wyyyydech... Brawo.
Czy kazdy zalozony przezemnie topic musi stac sie miejscem klotni, nawet gdy moje zamierzenia sa calkiem przeciwne? pfff.... No coz, zawsze znajdzie sie jakas lajza chetna do "polemiki"
Shardzik
26-07-2005, 21:57
@Oxy nie przejmuj sie, nie ch**a zawsze kłótnie rozpoczyna jakiś nób
Gufat III
27-07-2005, 11:15
Dobry pomysł, gorsze wykonanie. Ale rozumie że to dopiewro początki, dlatego tego wszystkiego jest tak strasznie mało.
Dan the Automator
29-07-2005, 18:41
@Topic
O, to wyszło fajnie ;-)
Gufat III
29-07-2005, 23:50
Bobo, mówisz o moim poście, aight? ;-)))
Dan the Automator
30-07-2005, 00:33
Bobo, mówisz o moim poście, aight? ;-)))
Nie śmiałbym komentować twoich postów, bo to grozi dyskusją z tobą... ups...
Patrz mi na usta. D-O-B-O. Tak, Pierwsza litera to D, nie B. D-O-B-O
Gufat III
30-07-2005, 10:50
Dzięki za przypomnienie, prawie zapomniałem ;-P
Gonzo von Krenzel
31-07-2005, 13:40
Serwis ciekawy. Szkoda tylko, że postawiony na jportalu - przecież nie zawiera sporo treści i można by go łatwo i szybko napisać. No ale to mało ważne. Grafika! Bije w oczy... Typowy jPORTAL. Można by zrobić jakiegoś prostego skina. ;)
Ale gratz za pomysł. Serwis bardzo ciekawy :).
Dawno sie tak nie usmialem. "Yogi hop hop". Az mi glupio bylo czytac :D
Bardzo fajny pomysl. Pozdrawiam
Nosso Mc'Furry
12-08-2005, 22:57
niezle :D polecam
szkoda tylko że serwis umarł dzień po założeniu :P
No, ale trudno :D
@up
Trudno robić updaty, jak sie jest na takiej wsi, gdzioe telewizor to święto ;) Od Wotrku jedziemy z updatami ;)
Heh. Dziwny ten serwis, ale przyłączyłem się do tego i zaglądam tam :P. Trzymajcie się i roziwjajcie tą stronę na lepsze :D
Tak się zastanawiam... czy serwis umarł bardzo młodo, czy tylko tak wygląda?
@ MatKus
szkoda tylko że serwis umarł dzień po założeniu :P
No, ale trudno :D
i wszystko jasne:P
Zapewniamy wszystkich, ze serwis nie umarl :D, jak wiadomo jest teraz okres wakacyjnych wyjazdow, ktore dotyczą rownierz nas. Niedlugo jedziemy z nowosciami na stronie.
Edit: Na stronie zrobilismy maly update, pojawil sie wywiad ze Scorem,Mayem, Nemesisem i wieloma innymi, dodalismy dzial ciekawostki, w ktorym znajdziecie mase informacji o modach, zrobilismy takze quiz o Dromadrze, zapraszamy do lektury.
Odwiedziłem stronę i mi się podoba. Co prawda graficznie nie jest idealnie, ale po co więcej. Podoba mi się dział cytatów.
A mi, na ten przyklad, grafika sie podoba. Ciekawe tematyka i ogolnie humor :) Chyba pierwsza rzecz, ktora musze Oxemu pogratulowac! ;)
Chętnie przyjme do ekipy (którą stanowimy ja i Parys, który zajmuje sie techniczną stroną serwisu) kogoś do pomocy. Jeśli chcesz zostać redaktorem tibia-moobs zgłoś się do mnie na gg - 4386432
Straznik Monopolowego
11-09-2005, 22:31
Omg to jest załosne kto to przyklejił ?? Jak ja bym zrobił takie forum o sobie i dał tu link to albo by skasowali i napisali " a wykupiles bleble " albo " to jest forum o tibi" i taka prawda to jest forum o tibi a nie o modkach !! Jak ja bym byl modkiem to bym tego za nic nie przyklejił a ten kto to stworzyl chyba chce byc modem czy cos ze sie tak podlizuje. Taka jest moja opinia i h.. mnie to obchodzi czy dostane bana czy nie ale ten temat nie powininen sie na tym forum znalesc a w przyklejnych to juz całkiem .
down: chlopcze?? to moze powiesz mi jak to wygląda tatuśku ?? nie masz nic na swoją hm "obrone" wiec nie pisz mi tu tekstow chlopcze i nie pisz tekstow ktore nie maja sensu nie mowie ze tamto forum jest glupie czy cos widzialem i podoba mi sie ale to jest forum o tibi wiele bylo takich temtow typu np" kody do gta" a wy kasowaliscie i pisaliscie " idz na forum gta" :) ale ten link do tego forum sie znaleść w linkach :/ ale cóż wasze forum wy z nim robicie co chcecie ;) ale to nie ma sensu
@up
Chłopcze, skoro nie wiesz jak to dokładnie wszystko wygląda, to z łaski swojej nie odzywaj się (a w tym przypadku nie pisz) już nic więcej.
Omg to jest załosne kto to przyklejił ?? Jak ja bym zrobił takie forum o sobie i dał tu link to albo by skasowali i napisali " a wykupiles bleble " albo " to jest forum o tibi" i taka prawda to jest forum o tibi a nie o modkach !! Jak ja bym byl modkiem to bym tego za nic nie przyklejił a ten kto to stworzyl chyba chce byc modem czy cos ze sie tak podlizuje. Taka jest moja opinia i h.. mnie to obchodzi czy dostane bana czy nie ale ten temat nie powininen sie na tym forum znalesc a w przyklejnych to juz całkiem .każde forum ma swój klimat i swoje wewnętrzne życie, tu pozycja modka jest dość głośna i zresztą dość ważna, jako że ci mają pełne ręce roboty z masą noobków, tak więc nic dziwnego, że ludzie na nich patrzą i śledzą ich poczynania, wzloty i upadki, gdyby nie było takiej stronki to forum byłoby pewnie zapchane większą ilością tematów o nich
jest to poniekąd integralna część tego forum i modków, więc nie rozumiem co masz za złe temu, kto stworzył topic na ten temat, jeśli chodzi o reklamy innych - jest to uzasadnione, nie są one związane przecież w żaden sposób z forum i dlatego ulegają anihilacji, oczywiście dozwolona jest ona we własnym podpisie - tego nikt im nie zabronił, a tu mamy coś związanego z samym 'życiem' forum, nie jest to reklama czegoś obcego, a raczej wskazanie na coś, co 'dopełnia' to forum (argh.. masę powtórzeń jestem zmuszona robić.. jak ja tego nie lubię)
jeśli tu nie powinien się znaleźć to gdzie? w twórczości? grafice? a może stricte tematach tibijskich? tu jest temat 'o wszystkim i o niczym', tak więc i o tym może być, a jest przyklejony, gdyż wielu ludzi tam sobie wchodzi i zapoznaje się z obecnymi 'stróżami porządku', gdyż to jest informacja i to taka, którą każdy może odświeżyć i nikt przez to nie zakłada masy nowych tematów z racji tego, że by gdzieś zaginął i dlatego, że coś mu nagle nie pasiło i o czymś nie wiedział
jestem zarejestrowana na wielu forach i każde ma swój odmienny klimat i własne życie, tak więc nie wiem, czemu nagle Ciebie razi taka drobnostka jak mały objaw tutejszego..
powiedz mi jeszcze, że się komuś ‘podlizuję’ pisząc przeciw twoim słowom w obronie tego tematu.. proszę bardzo, uśmiech nie zejdzie mi z twarzy chyba do samych egzaminów tak dobrze mnie rozbawisz..
wiedz, iż nie zarzuca się czegoś komuś, kogo się nie zna i nie wie się nic o tym co kieruje jego poczynaniami, tak więc nie możesz zarzucić komuś tak po prostu, że się komuś ktoś podlizuje, jeśli np. coś sprawia mu przyjemność i jest to dla niego zabawą, nie znaczy to, że robi to 'pod kogoś', jeśli ja sprawdzam opowiadania to podlizuję się słownikom poprawnej polszczyzny? może mi to sprawia satysfakcję, może temu, kto założył ten topic i prowadzi tamtą stronę też sprawia to satysfakcję?
edit:
@down
'o wszystkim i o niczym' - z założenia traktuje o tym co nie jest związane z Tibią, czyli nawet o filmach, polityce, kompach, mandze i anime, prywatnym życiu użytkowników, tak więc nie wiem, czemu uważasz, że to tu się nie nadaje i że to też jest z Tibią związane, mi się wydawało, że został ten dział stworzony właśnie dla tematów z nią NIE związanych (a skoro o użytkownikach może być temat, to czemu nie o modach? poza tym, gdyby nie było o tym tematu, to gdzie by się ludzie wypowiadali o tej stronie? sam link jest linkiem ale nie można pisać w kodzie URL)
a tak na marginesie :] to nie są testy.. to egzaminy - drobna różnica, między innymi w zasobie informacji jakie trzeba wchłonąć i ich tematyce (bynajmniej nie mówię o prawku, bo to mam)
d. Taube
Straznik Monopolowego
12-09-2005, 12:47
hmm ten temat powininen się znaleść w linkach nie sądze ze należy go przyklejić tak jak juz mówiłem, to jest forum o tibi.Nic nie mam do modkow wręcz przeciwnie swietnie sie spiują w swoich obowiązkach na tibi de syf totalny na xx to juz ja mam czysciej po imprezie :P a tutaj klturka ale nie widze powody by tutaj zamiscic ten link powiedziałas ze ludzie chcą cos wiedziec o modkach i adminach dobże ale to powinno znalesc sie w linkach albo w banerze w forum twoje forum jest fajne smieszne ale jak ja bym dal link do forum o mnie by go skasowali i napisali zebym wykupil baner :/ ale tak jak juz powiedzialem to ich forum i magą robic z nim co chcą ale sami sobie zasmiecają forum nadal uważam ze do przyklejonego sie nie nadaje a dzial "O wsztkim i o niczy" tez dotyczy tibi wkoncu to forum o tibi powinni adminy stworzyć dzial "Ciekawostki" i tam by to bylo.
ps. powo na testach ciesze sie ze moglem pomóc :P
srry za literowke
up: skoro jest o wsztkim to czego tematy typu "kody do gta" są kasowane??
Juliusz Cezar
16-09-2005, 07:35
Tak czy siak forum jest spoko :D :D :D :D :D
Bardzo fajny serwis. Ciekawe informacje i fotki. Oby był często aktualizowany!
Ludziom się nudzi ^.^'' Ale fajne ; d
fajnie fajnie ale mozna by powiedziec...The page is dead..
pipczok ma bana i nie moze postowac, wiec zrobie to za niego ;]
Znany i ceniony serwis tibia-moobs wznawia dzialanosc! W zwiazku z tym poszukujemy mlodych, ambitnych osob do wspolnej pracy. Chetni proszeni sa o napisanie swojego podania w tym temacie, po rozwazeniu skontaktujemy sie na pw
Pieprzeni archeolodzy...
-.-
Dark Sven
11-02-2007, 13:20
Pieprzeni archeolodzy...
-.-
czytaj, łosiu =.=
Nikast Shynix
11-02-2007, 15:01
Pieprzeni archeolodzy...
-.-
Pieprzona nieumiejętność czytania...
-.-
@topic: a co trzeba w tym podaniu napisać?
Oryginalnie napisane przez Oxygane
Wystarczy wyrazic taka chec, odpowiednia osoba skontaktuje sie przez pw
Jakby nie miał bana to by chociaż innym gitary nie zawracał... ;-)
Dr. Omader
11-02-2007, 18:54
[17:20] <MatKus (WPK)> se po poltora roku przypomnieli o stronie :P
;)
Dodalismy wywiad z Shijnixem oraz kilka nowych ciekawostek o adminach. Serwis przezywa aktualnie druga mlodosc, w ktrotce kolejne nowosci! ;)
Korektor
16-02-2007, 22:43
Dodałem kilka cytatów z początku "kariery" Emilok'a. Zobaczcie koniecznie xD
pastersky
04-03-2007, 23:11
A bardzo fajna strona. Niezle wykonanie, a co najwazniejsze caly czas aktualizowana.
A bardzo fajna strona. Niezle wykonanie, a co najwazniejsze caly czas aktualizowana.
rotfl.... Walnales jak krowa o beton. Strona nie byla aktualizowana od ok. poltora roku.
pastersky
05-03-2007, 00:36
@UP
Ostatnia notka byla dodana w lutym tego roku.
@UP
Ostatnia notka byla dodana w lutym tego roku.
A przed ta notka:
Nowy Artykuł
Dodano dnia: 21.08.2005
To rzeczywiscie czeste aktualizacje ;)
Teraz bedzie juz lepiej ;d
Dark Sven
11-03-2007, 22:39
Tak, dodajcie cytat Raula. Patrzajta na moj podpis
kolejna fajna stronka ktora mozna w wolnym czasie odswiezac.
F5 abuser.
___
V.
serwer zawieszony
Jesli jestes jego włascicielem prosimy o kontakt
Prawdopodobne powody zawieszenia:
1) Blednie napisane skrypty
2) Zbyt duże zużycie zasobów
3) Brak wplaty
...
<10 znaków> : )
Thor of heaven
05-05-2007, 20:25
Taak ;/ coś padło. Czyżby brak kasy na serwa? A tak miło się czytało ;)
http://img235.imageshack.us/img235/709/99381342cw9.png
Korektor
05-05-2007, 20:30
Oxy zbankrutował. Oficjalnie. W rzeczywistości właśnie leci na Nową Zelandię. I tyle go widzieliśmy.
PS. Jak jesteś panem z CBA, to mogę dać Panu parę informacji. Oxy ma teraz firmę. Hoduje rasowe wielbłądy ze specyficznymi wąsami. Jednak rzeczą, która je tak na prawdę różni, to to, że rodzą się bez jajek o.0 A jak już któremuś pojawi się taki jajkopodobny twór, to go sobie po prostu odcina. Instruktaż odcinania jajek jest +18, kiedyś był na forum.
Wald_Kerius
17-05-2007, 13:25
Chciałem tylko powiedzieć, że serwis znowu ruszył ;p
Weźcie zmieńcie skrypt lub go upgerdujcie ; P
SQL
http://mat3usz.livenet.pl/jp/articles.php?topic=-1%20union%20select%201,2,3,4,5/*
Toto dlugo juz jest kaput? Bo temat przyklejony caly czas :O
Podniósł się na moment - by dostać owneda, i znów zablokowane konto...
Ten projekt tu już umarł..
Nie wiem po co se tak rozdrabniac... jakby nie mozna bylo trzymac wszystkiego na serverach Tibia.pl
Chciałem tylko powiedzieć, że serwis znowu ruszył ;p
Oh Rly?
serwer zawieszony
Jesli jestes jego włascicielem prosimy o kontakt
Prawdopodobne powody zawieszenia:
1) Blednie napisane skrypty
2) Zbyt duże zużycie zasobów
3) Brak wplaty
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.