Pokaż pełn± wersje : ¦lub w Tibii
Chciałbym wzi±¶c ¶lub w Tibii tylko niewiem jak ! ?( mam Wedding Ring dziewczyne :D i wiem gdzie kosciół tylko niewiem co babce NPC-owi powiedzieć żeby co¶ ruszyło prosze o pomoc z poważaniem MaQ :D
Matheous
31-03-2004, 21:15
Chyba cos juz o tym bylo. Sam nie bylem nigdy na slubie(raz na 10 min przed jednym musialem loga dac:() ale powiem ci co wiem z ssow i zwierzen innych forumowiczow:P
Ksiedzem nie jest NPC tylko jakis wyznaczony gostek-prosisz jakiegos twojego kolege zeby byl ksiedzem na slubie twoim i kogostam, mowisz mu kiedy i gdzie spraszacie gosci a wasz 'ksiadz' niech se wymysli jakas formule w stylu 'czy bierzesz go za meza' itp.
Gratuluje slubu;D
@edit no coz-pytales sie o ksiedza to dalem ci ksiedza a ceremonie to se sami zaplanujcie... Zwykle to wyglada tak(na screenach): goscie sie schodza do umowionego miejsca(krzeslo dla kazdego!:P) 'oltarzem'(czyli korytarzem miedzy krzeslami) przechodzi para mloda, podchodzi do ksiedza, ksiadz mowi formulke, na trade para mloda wymienia obraczki, teraz to te wszystkie gratulacje prezenty i inne takie.........
I ZACZYNA SIE ROZROBA:D:D:D
Oryginalnie dodany przez Matheous
Chyba cos juz o tym bylo. Sam nie bylem nigdy na slubie(raz na 10 min przed jednym musialem loga dac:() ale powiem ci co wiem z ssow i zwierzen innych forumowiczow:P
Ksiedzem nie jest NPC tylko jakis wyznaczony gostek-prosisz jakiegos twojego kolege zeby byl ksiedzem na slubie twoim i kogostam, mowisz mu kiedy i gdzie spraszacie gosci a wasz 'ksiadz' niech se wymysli jakas formule w stylu 'czy bierzesz go za meza' itp.
Gratuluje slubu;D
tak ale ja słyszałem o czym¶ takim jak prezenty za slub
Oryginalnie dodany przez Maqq
tak ale ja słyszałem o czym¶ takim jak prezenty za slub
To czy je dostaniesz, zalezy od tego czy znajomi Ci je przyniosa. :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.