Pokaż pełną wersje : PACC is back!
Dr. Omader
20-07-2005, 17:21
http://images.tibia.pl/images/pacc/pacc_anim.gif
PACC is back!
Możliwość kupienia Premium Account do Tibii przez tibia.pl wraca! Teraz znowu możecie zakupić PACC przez tibia.pl!
Tibia.pl specjalnie otworzyła oficjalnie działającą firme, której zadaniem jest pośredniczenie w sprzedaży PACC. Dzieki temu macie gwarancje, że Premium Account zostanie dostarczone, bo zajmuje się tym profesjonalna firma Drom(wiecej szczegółów o firmie pojawi sie wkrótce w dziale o PACC).
Teraz nie musicie się już obawiać o to, że ktoś wam zakosi list z kasa na pacc! Nie musicie płacić ogromnych prowizji bankom! Nie musicie mówić rodzicom, że kupujecie pacc!
Tibia.pl zajmie się wszystkim za was!
Wystarczy przelać pieniądze na nasze konto bankowe i w krótkim czasie staniecie się posiadaczami Premium Account! Nie musicie mieć 18 lat! Nie musicie się o nic martwić, tibia.pl się wszystkim zajmie!
Tibia.pl jest zatwierdzoną przez CipSoft stroną fanowską, co potwierdza jej wiarygodność i daje ci pewność zakupu.
Tibia.pl będzie pośredniczyć w waszych zakupach Premium Account i zajmie się wszystkimi formalnościami za was!
- Jak to działa?
- Bardzo prosto, Ty wysyłasz nam na konto pieniądze, podajesz swój nick w grze, świat oraz adres e-mail, a my kupujemy Premium Account na Twoje konto, za wpłacone pieniądze.
Na Premium Account czekasz od kilku godzin do 2-3 dni, w zależności, w jaki sposób wyślesz pieniądze.
Największy update Tibii wszechczasów nadchodzi! CipSoft zapowiada wiele nowości, oczywiście będą one praktycznie tylko dla posiadaczy Premium Account.
Więc, na co czekasz? Zamów Premium Account przez tibia.pl i ciesz się Tibią w całej jej okazałości!
Więcej informacji o premium account znajdziesz w tym temacie: KLIK (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38450)
Jeśli masz jakieś pytania, przeczytaj najpierw ten temat: HELP (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=38451)
W tym temacie znajdziesz listę szczęśliwców, którzy już się mogą cieszyć z wykupionego u nas pacca: KLIK (http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38566)
I inne pomocnicze tematy w całkiem oddzielnym podforum: Kupno Premium Account przez tibia.pl (http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=108)
Shardzik
20-07-2005, 17:25
No to spoko, należy niedługo wydać te 20 euro... na przedłużke Pacca, znowu się nie wyrobicie z tym :)
Mi się podoba nazwa firmy. Bardzo twórcza. ;)
Dr. Omader
20-07-2005, 17:28
Mi się podoba nazwa firmy. Bardzo twórcza. ;)
Na szybko wymyslalem urzędzie miasta, nie wnikaj ;)
znowu się nie wyrobicie z tym
Zostaly podjete odpowiednie kroki i napewno bedzie to dzialalo sprawniej :)
Na szybko wymyslalem urzędzie miasta, nie wnikaj ;)
Zostaly podjete odpowiednie kroki i napewno bedzie to dzialalo sprawniej :)
AAAA To ty całkowiecie legalnie posiadasz tą firmę. Zarejestrowałeś ją nawet w urzędzię!? OO Gratulacje za 100% uczciwość prawną :P
Dr. Omader
20-07-2005, 17:37
AAAA To ty całkowiecie legalnie posiadasz tą firmę. Zarejestrowałeś ją nawet w urzędzię!? OO Gratulacje za 100% uczciwość prawną :P
Tak, wszystko jest full legal :)
Wiecej napisze potem, ze szczegolami.
Ja nie moge Drom nabijasz se posty!!! bana mu !!! :evul: lol... no ale fajnie ze znow jest to moze wkoncu kupie pacca :)
Sir konrad kniight
20-07-2005, 17:43
za jakis czas sobie chyba kupie pacca XD
Maestro8
20-07-2005, 17:59
Tibia.pl jest zatwierdzoną przez CipSoft stroną fanowską, co potwierdza jej wierzytelność i daje ci pewność zakupu.
Proponuję autorowi zerknięcie do słownika pod hasełko wierzytelność. Myślę, że trzeba będzie zastąpić ją wiarygodnością :)
Pozdro
wiesz niektorym moze si eniespodowac ze napisaliscie "nie musicie juz pytac rodzicow o zgode" to troche brzmi buntowniczo a jak ten post zostani eusuniety to na bank wy tu usuwacie nie bardzo dla was wygodne wypowiedzi uzytkownikow forum
Evul Tibian
20-07-2005, 18:50
Najlepsza w tym wszystkim jest nazwa xD
Drom a wizytówki zamierzasz robic? ;>
Rajdowiec
20-07-2005, 20:28
Hurra!!! Pacc znowu można kupić przez Tibie.pl!! Jak tylko uzbieram kase to kupuje Pacca przez Tibie.plhttp://images.tibia.pl/forum/images/icons/icon4.gif (najlepszą strone fanowska TIBII na całym świeciehttp://images.tibia.pl/forum/images/icons/icon9.gif)
"BuRsZtYn"
20-07-2005, 21:13
Czy firma Drom to firma założona przez Dr.Omadera?? ;d;d;d
Dj Fara0n
20-07-2005, 21:20
@up:
Nie, przez Matkusa [ironia oczywiscie]
@topic:
Cool jednym slowem...
Wkońcu znowu będzie można kupować u was PACC'a, Narazie nie mam kasy ale może wkrótce :). Oby wasza "usługa" nie musiała więcej razy zostać wyłączona B)
k-kondzik
20-07-2005, 21:29
Więc nie przyznacie się na forum ile macie z tego.
Nie wnikam co zrobicie z tą kasą, ale chyba ci co zamówią Pacc'a przez tibia.pl powinni wiedzieć.
Osobiście popieram to że, pomagacie w zdobyciu PACC'a.
Nie wnikam co zrobicie z tą kasą, ale chyba ci co zamówią Pacc'a przez tibia.pl powinni wiedzieć.
Osobiście popieram to że, pomagacie w zdobyciu PACC'a. Jak myslisz, skad pojawila sie kasa na konkurs?
szopenfeldziarz
20-07-2005, 22:01
Nie bardzo mi się to podoba. Oczywiście cieszę się, że strona przynosi dochody, robi konkurencję innym usługodawcom i w ogóle... Ale ten nius za bardzo komercyjnie-marketingowo jak dla mnie wygląda.
I to "nie musisz pytać rodziców" brzmi fatalnie. Nie wspominając o prawdopodobnych reakcjach graczy dorosłych...
EDIT:
Co do tych wypowiedzi powyżej - nie mam wam za złe tego, że jest z tego kasa (czy to dla was [tibia.pl teamu] czy na konkursy). Wydaje mi się to logiczne i uzasadnione.
Hmm... jakby się postac na ******** rozwinęła to by Pacc wypadało kupić ;D
(gwiazdki to nie wulgaryzmy jak coś:))
Shardzik
20-07-2005, 22:10
Pamiętaj że bez względu na chęci, firma istnieje po to, żeby na siebie zarabiać, a jak mi wiadomo drom zainwestował w jakieś nowatorskie techniki :}... żeby się wyrobić z kupnem dużej ilości pacców, będzie lecieć jak z karabinu :)
tak, bez wątpienia najlepsza jest wzmianka o profesjonalnej firmie Drom, ciekawe z kąd ta nazwa i o co może chodzić ?? a tak poza ty to fajny baner umieściliście, a jakie chwitliwe hasła tam są podawane [; mam nadzieje że teraz już nie bedzie żadnych problemów
Team Tibia.pl za zakup Premium Account na 3 miesiace chce od nas 95 zl do tego trzeba doliczyc srednio 3 zl za przelew/przekaz czyli 98 zl
Gdybysmy robili to na wlasna reke to wg www.money.pl // http://www.money.pl/pieniadze/kalkulator/ = kursu euro z dnia 20.07.2005 1 euro = 4,15
4,15 * 19,95 ( cena pacc w euro wg CipSoft Gmbh) = 82,80 ZL/PLN + 3 zl za przelew w banku / oplata na poczcie srednio liczac 10 zl za ich posrednictwo na jednym zakupie.
Pozdrawiam ;-)
A mowią ze nie maja pieniedzy na utrzymanie strony ;-o
@up
OMG. To róbcie na własną rękę, ktoś Wam zabrania?
Juliusz Cezar
20-07-2005, 23:04
Naprawdę fajowo PACC, aż się prosi żeby go wykupić, jedyne co to faktycznie ten tekst "nie musisz pytać rodziców" brzmi dziwnie, ale poza tym spox.
@up up
nikt nie zabrania, chcialem tylko uswiadomic czesc Tibijczykow o cenach. Slowem nie wspomnialem ze nie maja nabywac pacc u was ( tj Team Tibi.pl),
to tylko widok na druga strone medalu kupna pacc przez was.
Pozdrawiam :-)
Dr. Omader
20-07-2005, 23:26
@up up
nikt nie zabrania, chcialem tylko uswiadomic czesc Tibijczykow o cenach. Slowem nie wspomnialem ze nie maja nabywac pacc u was ( tj Team Tibi.pl),
to tylko widok na druga strone medalu kupna pacc przez was.
Pozdrawiam :-)
Otworz wlasna firme, biegaj po urzedach, plac podatki, plac skladke ZUS i jeszcze prowadz ksiegowsc, odpowiadaj ludziom na maile, kupuj pacce, funduj konkursy na tibia.pl i to wszystko za darmo. Ciekawe czy by ci sie chcialo...
Chyba kazdy jest na tyle inteligentny zeby sie domyslic, ze jest mala prowizja pobierana od tego.
Ale ten nius za bardzo komercyjnie-marketingowo jak dla mnie wygląda.
To ma tak wygladac. W koncu to ma byc reklama, ktora ma zachecic ludzi do kupna. Kazda firma zacheca klientow do kupowania u niej, tylko nie wszystkie robia to tak dobrze ;)
Co do samego tekstu newsa to i tak poszedlem na pewne ustepstwo, bo bylo jeszcze lepiej, ale sie "ktos" przyczepil ;)
Drom a wizytówki zamierzasz robic? ;>
A mam jakies swoje jeszcze chyba gdzies ;)
Ale nie potrzebuje, juz i tak musialem pieczatke firmowa zamowic bo kurde wszedzie tego wymagaja ;)
Bo nie mamy, dalej jestesmy sponsorowani przez fpp.pl i nie ma szans na samodzielna kariere, caly zysk z pacc nie starczy na utrzymanie strony(co do kosztow utrzymania, juz wiele razy o tym pisalem, wystarczy poszukac w dziale tibia.pl - opinie, sugestie)...
Stasioman
21-07-2005, 08:10
Yeah! Dzięki wam znów będzie można po updacie być "W pustyni i w puszczy"!!!
Moim zdaniem to o tych rodzicach co jest napisane ze niemusza sie o tym dowiedziec nic dziwnego sam widzialem wiele osob ktorych rodzice byli przeciwnikami tibii ; d u mnie tez tak jest ; p a tak na marginesie w poniedzialek wysylam kase na pacc ale suuuper extra za***iscie bedzie kiedy spadna liscie :D :P Juz sie niemoge doczekac pacc'a ;d
Pamietaj, ze trzeba jeszcze oplacic domene, server itp... X(
@topic:nice, ze mam wieksza gwarancje z tibia.pl , ale mam kumpla co za
70k w tibi kupi PAcca :D:D
-=DanieL=-
22-07-2005, 23:05
wiesz niektorym moze si eniespodowac ze napisaliscie "nie musicie juz pytac rodzicow o zgode" to troche brzmi buntowniczo a jak ten post zostani eusuniety to na bank wy tu usuwacie nie bardzo dla was wygodne wypowiedzi uzytkownikow forum
Kup sobie słownik.
a co do tego o rodzicach to jest prawda reakcja wielu z opiekunów jest taka "Chcesz wydać prawie 100 złotych na jakąś gre?" dlatego chyba jest ujęte o rodzicach
Team Tibia.pl za zakup Premium Account na 3 miesiace chce od nas 95 zl do tego trzeba doliczyc srednio 3 zl za przelew/przekaz czyli 98 zl
Gdybysmy robili to na wlasna reke to wg www.money.pl // http://www.money.pl/pieniadze/kalkulator/ = kursu euro z dnia 20.07.2005 1 euro = 4,15
4,15 * 19,95 ( cena pacc w euro wg CipSoft Gmbh) = 82,80 ZL/PLN + 3 zl za przelew w banku / oplata na poczcie srednio liczac 10 zl za ich posrednictwo na jednym zakupie.
Pozdrawiam ;-)
taak ale odlicz sobie od tego prowizje (ja niestety kupilem bankiem prowizja =2 pacc a nie kazdy ma karte a poczta to poczta... albo ukradna albo pare tygodni czekac trzeba
Omander, zalozyles firme, wiec podatki tez bedziesz placil? ;)
red skull
05-08-2005, 19:33
kurcze korci mnie to PACC.......ale forsy nie ma skad wziac :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.