zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czyżby hack?? :(

Marcin Popi
20-07-2005, 18:48
Witam. Mam znowu problem. Otóż dzisiaj jakiś typek zachęcił mnie do dołączenia do jednej z gildii, gram na serwerze Aurea. I teraz pojawia mi się informacja, że wprowadziłem złe dane, i nie mogę sie zalogować. Czyżby mnie ktoś schakował.
I jeszcze jedno, trenowałem z trollami, nie dawałem logout bo były krzyżyki, i dałem exit, i pytanie, ile trzeba czekać??
Proszę, o pomoc

morwi
20-07-2005, 18:52
a jak weszles do tej gildi to logowales sie na jakies innej stronei niz tibia.com?

Marcin Popi
20-07-2005, 18:56
Nie, nigdzie się nie logowałem. Oto link do tej gildii - http://tibia.overkill.gu.pl/
. Chyba mi się wydaje, że jakimś cudem złapał mój nr account i password. :(
Albo jestem nadal zalogowany w tibii, bo dałem exit, ale gdy chcę siezalogować na tibia.com to wyświetla się, że złe dane podałem. Ludzie pomocy. :(

Markx
20-07-2005, 18:57
Tak to hack, na stronka to nie jest tibia.com ; <

dawaj swoje accy i passy tylko na tibia.com ; <

Marcin Popi
20-07-2005, 18:59
"Tak to hack, na stronka to nie jest tibia.com ; <"

Nie rozumiem?

Markx
20-07-2005, 19:01
"Tak to hack, na .."

a tu sie wdarła literówka powinno być "ta"

Aby dołączyć do gildi logujesz sie na www.tibia.com ; )

Noro
20-07-2005, 19:02
Dostałeś haka i tylke nigdy więcej nie wchodź na takie strony tylko na tibia.com.Bycmoże była zarażona wirusem i koleś jakoś zdobył twoje dane

Markx
20-07-2005, 19:03
Dostałeś haka i tylke nigdy więcej nie wchodź na takie strony tylko na tibia.com.Bycmoże była zarażona wirusem i koleś jakoś zdobył twoje dane

radze pierw sprawdzić strone a potem mówic ze vir, ta stronka to zwykle wyłudzanie acca

Marcin Popi
20-07-2005, 19:05
Tak, nadzieja matką głupich ;(. Może są jeszcze jakieś szanse na odzyskanie mojego konta?
Mój nick to - Riss Ketim, gram na Aurea.

Markx
20-07-2005, 19:08
Tak, nadzieja matką głupich ;(. Może są jeszcze jakieś szanse na odzyskanie mojego konta?

My acccount -> account lost? -> wpisujesz nick chara -> submit -> zaznaczasz "I have forgotten my password" ( bo prawdopodobnie zmienił hasło ) - > w miejsce "Account email address:" wpisujesz maila "Account number:" account - > na maila przychodzi hasło -> logujesz sie znowu na my account zmieniasz hasło i po sprawie.

Marcin Popi
20-07-2005, 19:08
Zapomniałem, jaki miałem wpisany e-mail. x/

kkrzysiek
20-07-2005, 19:11
To jak Ci się przypomni mail to pozostaje ci tylko mieć nadzieje że nie zostałeś zrookowany i że ci co kolwiek zostawili i nie zaliczyles zbyt wielu deadów. Pamiętaj zawsze ise loguj tylko na www.tibia.com nigdzie indziej bo wyłudzają hasła tylko!!
P.S. Strona całkiem nieźle zrobiona na tibia.com tylko miejsce logowania nie w tym miejscu:)

Marcin Popi
20-07-2005, 19:15
Udało mi się, przypomniał mi się e-mail. Mieliście rację, gość zmienił mi hasło, ale na szczęście zrobiłem wskazówkę z odzyskaniem hasła (tak jak napisał MarkX). Dziękuje za pomoc ziomale!

"P.S. Strona całkiem nieźle zrobiona na tibia.com tylko miejsce logowania nie w tym miejscu"

A ja myślałem na początku, że to jest Tibia.com, prawdziwa x/

Arathorn
20-07-2005, 19:28
A ja myślałem na początku, że to jest Tibia.com, prawdziwa x/

Paskek adresu to dobra rzecz, czasem mozna by na niego spojrzec.

Xyrius
20-07-2005, 19:52
a zabrali Ci cos ? Spadłes o ileś lvl ?

Marcin Popi
20-07-2005, 20:09
Na szczęście straciłem tylko scale armor. Nie miałem żadnego deda. :)