Pokaż pełną wersje : Runescape Pomoc !!!
Proszę o pomoc W RUNESCAPE zamierzam kupić abonamet ten za 5 USD ale nie wiem. Chcialbym sie jeszcze dowiedzieć co on daje i na ile on jest. Nie znam dobrze angielskiego więc proszę was uzytkowników o Pomoc !!! ;(
on daje wiele mozliwosci ale narazie nie znam sie na kupywanie pacc w runescepie ale bede mial
MOZLIWOSCI:fajne zabawy np plywanie okretem z innymi ludzi i zatyka sie dziury zebys nie utonol,sprzechodzisz ruzne labiryty itd itp masz dodatkowe umiejetnosci farmerstwo przywolanie zlodziejstwo itd daje ci duuuuzo terenow do podruzy, mozesz wyszywac dragon cos jakiegos koloru buty zbroje helmy (skurzane) albo mozesz tez cos innego wyprodukowac itp itd ,wiecej qestow,hmmmmmm
(TE NA DOLE SA NIE WIADOME BO SAM NIE WIEM ALE SLYSZALEM)
no i mozna zmieniac paski na zbroji albo rekawiczki np na zbroi masz takie brozowe paski a je mozesz zmienic na jakikolwiek kolor albo np masz zwykle rekawice zmienisz kolor na inny , masz super ataki (takie potezniejsze od zwyklych atakow) .
a na ile ten pacc jest, prawdopodobnie na miech albo 3 miechy
Dzieki jeszcze jak byś widziała jak kupić tego PACCa to bym się zastanawiał nat kupnem to tylko 5 USD anie jak w Tibia 90 zł.I jeszcze jedno jak byś wiedział jak to ODP. do tego postu.
Shardzik
21-07-2005, 09:51
@ up Pacc w Tibii to ok. 80 zł + dodatkowe opłaty (pocztą wychodzi 90 )
Member w Runescape To 5 usd, ale misięcznie więc wyhcodiz podobnie... member daje dużo możliwości, nowe skille... itd... a co do sposobu kupna to na stronie pisze ci wszystko, tylko problem czy będziesz w stanie tamto wykonać
Maciek100
21-07-2005, 09:59
no to tak gralem w runescape i mam 42 lvl ... ten "pacc" w runescape jest na 1 miech i pozwala ci wchodzic na servery dla "pacc`ow" i masz dodatkowe skille ktorych zwykly gracz nie moze wykorzystywac . to wszystko
Ale teraz Powidzcie mi jak to mam kupic
a co do sposobu kupna to na stronie pisze ci wszystko, tylko problem czy będziesz w stanie tamto wykonać
przeciez napisal ci-.- troche samodzielnosci.....
@down
a od czego sa translatory/slowniki? pozatym napewno jest jakies polskie forum runescape
Ale przecież on pisał wcześniej, że niezbyt zna angielski i nie może sobie z tym poradzić...
[QUOTE=Lemef]Dzieki jeszcze jak byś widziała
po pierwsze do wszystkich jestem chopakiem a te @ czyli przetlumacze
janek malpa
ehh moglem nacisnoc wtedy spacje to by sie nie mylili
pozatym napewno jest jakies polskie forum runescape
moge cie roszczarowac ale nie zlalazlem nigdzie na tej stronce (oczywiscie stronce www.runescape.com) forum polskiego :o o runescape
Shardzik
22-07-2005, 09:34
Oł dżiz!!!111 A skąd TA (http://runescape.bo.pl) strona się wzięła?
Może by tak poszukać w google? To nie gryzie -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.