Pokaż pełną wersje : Kanały
Taki siaki mag
20-07-2005, 20:37
Czy mógłby ktoś mi wyjaśnić, o co chodxzi z kanałami np.
Help
Trade
RL
itd?
Down.
A czy tego help kto kolwiek słucha?
Trade: ale to przeważnie przed depo sie gada, żadko widze żeby ktoś z tego korzystał...
help- do pomocy jak sama nazwa mowi ;p czyli piszesz np. ze nie mozesz skads wyjsc czy cos xD
trade- no to tam dajesz oferty co sprzedajesz albo co chcesz kupic :P
a rl to nie wiem bo nigdy nie uzywalem a na game chacie to mozesz sobie gadac :P
@hupe: aldora roxor!! dzis cie widzialem przed dp ;p
@up: na help raczej malo osob zwraca uwage :/ niestety, no ale to tez zalezy od servera.
Ja mam zawsze otwarty Game-chat, Help chat tylko jak robie runy i mi sie nudzi a rl chat nigdy :D. Z game chatu wiele ludzi korzysta, przynajmniej na moim servie (Aldora). Zwykle jest tak ż ~3-4 ppl na chacie. :P
@up Hehe a jaki masz nick??
Pytanie - odpowiedź juz była - proponuje usunięcie, bo taki temat, w którym forumowicze wiecznie podawaliby tę samą odpoiwedź jest bez sensu i jedynie zaśmieca forum. Pozdrowienia.
Trade: ale to przeważnie przed depo sie gada, żadko widze żeby ktoś z tego korzystał...
tak robia najczesciej nubki(no nie mowie ze tylko-.-), ale najczesciej zaspamowuja cale dp.... a pozatym lepiej na trade umiescic swoja oferte, poniewac wszyscy aktualnie online gracze, ktorzy maja otwarte to onko zobacza ja, a nei tylko ludzie pod dp...
szopenfeldziarz
20-07-2005, 22:26
Help chat? :D Oooo..... czasem naprawdę fajne gadki tam bywają... szczególnie jak nie ma tutorów... :) Chociaż teraz już nie, odkąd jakiś rok temu zaostrzyli dyscyplinę i nie da się już gadać o byle czym.
Trade jest bardzo przydatny, szczególnie przy kupowaniu przedmiotów innych niż runy.
RL nie wiem po co jest. Czasem mam go otwartego długi czas, a i tak nikt się nie odzywa.
Kanały :
Trade:Oferty Sprzedarzy kupna rzeczy/runek.
Help:Kiedy potrzebujesz pomocy w Tibi nie typu :daj coś bo jestem biedny tylko np nie wiesz jak sie wychodzi z rooka lub po ile miesiacach kasuje ci sie criminal record.
Game-Chat:Rozmowy o grze jak sama nazwa wskazuje,głównie są tam prowadzone luźne normalne rozmowy.
RL-Chat:Zdaje mi się że ten chat słuzy do rozmów o Realnym życiu (Real Life=RL)Lecz nie wiem czy to prawda osobiście rzadko kogo tam widuje.
Jeszcze jest Private Channel jest to kanał który moga stworzyć tylko ludzie posiadające Premium Account i moga zapraszać do niego różne osoby.
Istnieje też Gulid Chat możesz go posiadać tylko wtedy jeżeli jesteś w jakiejś gildi, moga na nim przebywać tylko członkowie danej gildi.Powinno sie tam rozmawiać o sprawach gildi , choć nie zawsze tak jest:)
To powinno ci wystarczyć.
Taki siaki mag
21-07-2005, 09:35
Całkime ciekawe, temat można zamknąć. :p Mam nadzieje że panoszą się tam jacyś polacy ;) .
dodam tylko ze rl chat to jedny chat na ktorym mozna rozmawiac w rodzimych jezykach
Tibio-gracz
22-07-2005, 17:23
Ludzie napiszcie cos konkretnego.Np. jak sie otwiera takie kanaly.Bo piszecie tu o kanalch , a nie podajecie podstawowych rzeczy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.