PDA

Pokaż pełną wersje : Dominacja PACC nad FACC :(

Kusznik
20-07-2005, 21:28
Spotkałem się niedawno z taką sytuacją :
Ide sobie legalnie moim paladynkiem 20 lvl 70/50 nagle widze jak jakiś 18 lvl Druid z PACC'em naparza Knighta 30 lvl z FACC'em który pisał do mnie z red hp "HELP !!!" SD'EK i po nim.
Postanowiłem , że zabije Druida strzelił mi kilka razy z SD miałem yellow hp
(on dzięki moim hitom z boltów red :P) i skończyły mu się runy aż tu nagle (Nick) says : utani gran hur ""baba noob""
jak ja się wtedy wkur***** lekko bym go dojechał , tyle czasu pracowałem nad skillami a tu nic , noobek ma więcej w kieszeni odemnie i tylko dlatego jest lepszy X(
(Chociaż ja nie planuje zakupu PACC'a!!)
Czy zawsze na świecie będą rządziły pieniądze a nie sumiennie pracujący nad sobą ludzie , czy musi tak być ;(
@down w bohah na 20 lvl muahaha ja z nimi za depo nie wyjdę (chociaż w depo je posiadam -.-)
nie zdążył się widocznie uhnąć (trochę lama to była)

morwi
20-07-2005, 21:31
no ale po co temat?;/ kup sobie bohy,time ring(kilka) i nos je w bp, to bedziesz doganial takich cwaniaczkow-.-

btw.co to za najt bez uhow-.-

Evul Tibian
20-07-2005, 22:01
Nie miej o to do nikogo pretensji, CipSoft zyje z tego wiec musza zachecic ludzi do kupowania pacc

szopenfeldziarz
20-07-2005, 22:21
Koleś:
1. Wyjaśnijmy: jeśli człowiek pracuje "sumiennie" (tylko z głową) to będzie miał kasę. Praca (albo ryzyko) = kasa.
2. (Odnośnie prawdziwego życia) Tak!!! Ci z kasą zazwyczaj będą lepsi. Jak ktoś nie umie się zakręcić wokół własnego interesu (legalnie!) to będzie z...przał jak głupi i nic z tego nie będzie miał.
3. W ogóle to co ty robisz?!?! Na podstawie sytuacji z gry chcesz wyciągać życiowe wnioski?!?!?

PS Nie mam pacca.

@niżej Pacek
I to jest słuszna koncepcja. :)

Pacek
20-07-2005, 22:28
takie to już jest to brutalne życie nasze, PACC są lepsze od FACC ponieważ są PACC i dlatego są lepsi ponieważ zapłacili za możliwość pełnego korzystania z gry a ty będąc faccem jesteś tylko potencjalnym klientem cipsoftu i do póki nie zapłacisz to w ich oczach jesteś takim pasożytem, co to z niego nie ma innego pożytku niż to że zajmuje serwer, więc sie nie dziw że PACC ma udostępnionie takie różne numerki, żeby pokazać facc leszczą że są lepsi
ps. przeczyatałem swego posta i coś mi sie wydaje że zbyt zawile to napisałem

Vanhelsen
21-07-2005, 00:25
własnie po to jest pacc! Po to, by mieć przewagę nad innymi i radzić sobie w lepszych sytuacjach

kkrzysiek
21-07-2005, 08:15
Ja uważam, że my FACCe powinniśmy sie wogóle cieszyć, że mamy możliwość gry za darmo bo tak na dobrą sprawe nikt nam nie każe płacić żebyśmy mogli grać. PACC jest tylko opcją.

morwi
21-07-2005, 08:21
@down w bohah na 20 lvl muahaha ja z nimi za depo nie wyjdę (chociaż w depo je posiadam -.-)
nie zdążył się widocznie uhnąć (trochę lama to była)

lol no to nie nazekaj ze ci takie cwaniaczki uciekaja..... jak sie boisz no to wiesz....