PDA

Pokaż pełną wersje : webpark

PinGOnE
21-07-2005, 04:32
nie moge wrzucic zdjecia na forum ktore zamiescilem na webparku

za kazdym razem jak pisze webpark(kropka)pl to zamienia mi sie to na "************" obiete cenzura czy co ?! sprawdzalem na wszystkie sposoby i zauwazylem ze nie moge tego nawet normalnie napisac

*********** <--- webpark(kropka)pl

Raul
21-07-2005, 07:41
Tak, objęte cenzurą. Bardzo dużo keyloggerów było tam umieszczanych i dlatego, aby naiwni ludzie tam nie wchodzili, jest wycięty adres.

Dr. Omader
21-07-2005, 08:53
Tak jak powiedzial Raul, na webparku bylo duzo falszywych stron zakladanych, wiec caly trafil do cenzury. Doszlismy do wniosku, ze na webparku i tak nei da sie umieszczac screenow bo szybko zejdzie transfer i malo osob tam daje cokolwiek.

Maethi
21-07-2005, 08:54
Dlaczego za tem nie ocenzurowano republiki , lycos lub innych. Mozna to uznac za celowe ocenzurowanie webparku. Wiele keyloggerów pochodzi z republiki i interii.

Nie to , żebym był przeciwko cenzurowaniu , ale mnie to zastanawia.

Polinik
21-07-2005, 09:19
Mozna to uznac za celowe ocenzurowanie webparku. Wiele keyloggerów pochodzi z republiki i interii.

Oczywiscie, ze to bylo celowe - samo sie nie ocenzurowalo.
A dlaczego tylko webpark? Bo tylko webpark rzucal sie w oczy iloscia keyloggerow.

Dwimenor
21-07-2005, 11:03
Dlaczego nie ocenzurowaliśmy republiki, lycosa i innych?
Bo zarejestrowanie się tam znacznie przekracza możliwości przeciętnego "hackiera"
Odkąd webpark jest w cenzurze znaczenie spadła ilość tematów oferujących linki do stron z keyloggami.

@Down
Ale webpark jest po polsku a lycos po angielsku. To wystarczy, żeby ich zatrzymać. :>

PinGOnE
21-07-2005, 14:04
Thx za odpowiedz.

Mam tylko 1 uwage :P na webpark jest trudniej wrzucic plik niz na lycosa (to do Dwimenora :D ) Trzeba sie zarejestrowac, pozniej jeszcze zrobic wlasny adres, pozniej wyszperac srednio ukryty "menadzer plikow" :P ok mniejsza z tym ... musze przez Was robic sobie gdzies konto nowe :P :D (to nie pretensja...przeciez sie smieje)

PS. To chyba koniec tego tematu co?