Pokaż pełną wersje : PEKOWANIE NA PANDORI<nice LOOT>
Postanowiliśmy z kolegą zabic pare osób.
Enjoy : http://rapidshare.de/files/3228484/PK_by_Thems.rec.html
Olorion.
21-07-2005, 12:39
Najs, mimo ze tak malo osob padlo. :P
gz loota, 1 raz od 1337 lat ktos pkuje mainami a nie uhmakerami ;o
Nawet nawet to pk :):) Gratz Boh-ów :D:D
w tym filmie nie wypadly k-legi ....
...2 dni wczesniej nam wypadly z kolesia...
...zapowiadam nastepne filmy , okolo za 2 dni
Kamzoreq
23-07-2005, 18:20
Haha Kamil ty byku ^^
Ja cos nie moge go sciagnac :/
Dark Blondi
23-07-2005, 22:25
Sa ludzie i parapety ja *******e niewiem poco mowic loot <ja juz nie ciagam filmu > :/
Sa ludzie i parapety ja *******e niewiem poco mowic loot <ja juz nie ciagam filmu > :/
zgadzam sie calkowicie po h**a mowicie loot?
Gz looya : bohy :P
Ciebie powinni powiesic jajcami do dolu na zyrandolu -.-
Gz ;P
no to super :/ a juz myslalem ze jakis fajny filmik i loota zobacze a tu lipa :/ juz powiedzieli :/
:ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban:
za zdradzanie loota :P
Old Puczini hrhr
Gratz bohów xD
DZieki ze mi powiedizłes jaki lot schowaj sie psujesz innym zabawe idioto
eee... ale z was lolitki ... boshe
na nastepny raz jak zobaczycie ciekawy tytul filmu to odrazu sciagajcie a nie czytacie komenty -.- ja tak robie czesto
@topic
Nom... dobry pk z tego powodu bo mainchary gz
Yo Themsik. Hyber Mage mi mowil ze jestem na filmiq... jestem slawny B)
Querix of Ice
27-07-2005, 18:12
NIe lubie wdawać sie w konflikty ale mam wolny net i jak sciaga mi sie filmik czytam commenty, to niemuscicie mówic co zlootowali, kogo zabili, jakie maja skilse, jaki maja magic lvl, jak to sie działo, w jakich okolicznosciach, jakich run uzywali, iule stracili, czy padli , czy złapali hunta , czy podczas pkingu ktos padl, jakie lvle pkowaly, jakie lvl padły , jakie mieli eq, jakie runy zloowali i tak dalej ...
Querix of Ice
27-07-2005, 18:51
NIe lubie wdawać sie w konflikty ale mam wolny net i jak sciaga mi sie filmik czytam commenty, to niemuscicie mówic co zlootowali, kogo zabili, jakie maja skilse, jaki maja magic lvl, jak to sie działo, w jakich okolicznosciach, jakich run uzywali, iule stracili, czy padli , czy złapali hunta , czy podczas pkingu ktos padl, jakie lvle pkowaly, jakie lvl padły , jakie mieli eq, jakie runy zloowali i tak dalej ...
OMG !!!?!! O.o o_O Oo oO Piękne PK !! gz dla was ten film z pkowaniem przebił pking 29 sorca pęknietego jeża =DDD
wielki90
27-07-2005, 19:26
Właśnie ****a nooby wy*******ać z forum !! Na h.. mówicie loot? Podnieca to was, czy co ? -.- Noob plxx!! Nie ściągam filmu bo po co ? skoro wiadomo jaki loot -.-
Możesz ściągnąć , aby ujżeć moje zdolności xD ;)
Kamlot De'Kapy
27-07-2005, 21:04
Fajne Pk, jedno z lepszych co dzisiaj ogladalem ;)
"BuRsZtYn"
28-07-2005, 10:04
idiota... nie mam pytan, a tak sie film fajnie zapowiadal ;/
Zawsze znajdzie sie jakiś niespełna umysłu człowiek ,który psuje innym przyjemność oglądania...
"BuRsZtYn"
28-07-2005, 10:26
@ up
niestety:P
ale filmik i tak bardzo fajny, duzo akcji no i ten loot :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.