zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Małe pytanko dotyczące PACC

_LuCiO
21-07-2005, 12:21
Mam takie jedno pytanko. Otóz jesli jakis gosciu bedzie znał mój recovery key i email to czy bedzie mógł mi schakowac postac z PACC. Prosze o szybkie odpowiedzi!! :)

Raul
21-07-2005, 12:34
Zmieni sobie recovery key'em mail i przypomni sobie acc i hasło na nowy mail.

Tibio-gracz
31-07-2005, 10:40
Dreczy mnie taki problem.Zalozmy , ze mialem keylogger'a i ktos mi hacknal konto.Nie usunalem tego keyloggera.Wchodze na tibia.com robie co trzeba recovery key'em i na e-mail przychodzi mi nowy numer i haslo.I czy przychodzi na e-mail nowy recovery key?Bo przeciez jak nie usunalem keylogger'a to hacker nie dosc, ze bedzie znal moje pasy to jeszcze recovery key.

Polinik
31-07-2005, 11:55
Dreczy mnie taki problem.Zalozmy , ze mialem keylogger'a i ktos mi hacknal konto.Nie usunalem tego keyloggera.Wchodze na tibia.com robie co trzeba recovery key'em i na e-mail przychodzi mi nowy numer i haslo.I czy przychodzi na e-mail nowy recovery key?Bo przeciez jak nie usunalem keylogger'a to hacker nie dosc, ze bedzie znal moje pasy to jeszcze recovery key.
Recovery Key jest jednorazowy - zadziala tylko za pierwszym razem, potem trzeba zamowic nowego. Jak to zrobic znajdziesz w dziale "Poradniki".