Pokaż pełną wersje : Problem z logowaniem
Witam,od jakiegos czasu gram w tibie lecz ostatnio nie moge sie zalogowac do gry. :( wyskakuje mi okno w ktorym pisze Cannot connect to a login serwer.Connection time out.
Prosze pomuszcie!!!!!!
;( ;( ;(
Nie jestem pewnien ale to chyba ze nie masz polanczenia z netem ale powtazam NIE JESTEM PEWIEN! Ps. Jestem Pierwszy :)
mam ten problem dopiero od jakiegos tygodnia wczesniej wszystko normalnie dzialalo. moj kolega w sieci ma identyczny problem ;(
hmm to wychodzi jak ktos chyba sie za dlugo logoje i pewnie musisz dlugo czekac? czekasz czekasz az wkoncu ci to wyskakuje czy tak odrazu?
Ech to albo cos jest zle z waszym netem. Albo cos juz spiepszyliscie :P nie wiem :( sorka
mam ten problem dopiero od jakiegos tygodnia wczesniej wszystko normalnie dzialalo. moj kolega w sieci ma identyczny problem ;(
a moze admin zablokowal porty tibi albo cos w tym rodzaju?
a czy moge jakos ja odblokowac te porty?? bo watpie zeby on to zrobil
Admin zablokował port 7171. Dzwonisz mowisz zeby odblokował. po sprawie
Masz stary ten sam problem co ja, tylko mi nie wchodzi TBI. Poprostu przypadkowo zablokowalem dostemp programu do neta, poprzez "Norton Internet Security,, ;( Moze ty masz ten sam problem???
mi tylko tibia nie dziala
-Maciek Mur-
22-07-2005, 09:11
kiedyś tak miałem. Re-instal tibia plax Oo
Spróbuj:
1) Reinstall Tibia
2) Options->Network->Test Server Login ma być niezaznaczony.
3) Dzwoń do admina i pytaj czy ostatnio kombinował coś przy portach. Ewentualnie powiedz mu żeby odblokował port 7171.
skontaktowalem sie z adminem i mowil ze odblokowal ten port (moze klamie) ale problem nadal wystepuje
Format :P Jesli nie masz jakis tam yy waznych rzeczy na kompie to format od razu jesli masz to je zabezpiecz. Oczywiscie format w ostatecznosci. Teraz zrob to co pisze Rejdi Spróbuj:
1) Reinstall Tibia
2) Options->Network->Test Server Login ma być niezaznaczony.
3) Dzwoń do admina i pytaj czy ostatnio kombinował coś przy portach. Ewentualnie powiedz mu żeby odblokował port 7171.
oczywiscie bez 3) ;) jak to nie pomoze ech to juz doslownie nie mam pojecia o co chodzi :/
tibie reinstalowalem, test login server jest odznaczony a port odblokowany (admin tak mowi). mozna sprawdzic jakos czy ten port jest odblokowany ?? :( :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.