PDA

Pokaż pełną wersje : Warcraft III

Yerhilliaeh
21-07-2005, 14:34
Co myślicie o tej grze?

Onja mnie zajarała na maxa... jak np. pada deszcz (mówie o Reign of Chaos) i jest ciemno, a ja swoim orkiem biegne przez drzewa to taki klimacior jest :D. Możecie tutaj wymieniać poglądy :).

Acha i jeszcze jedno czy format jest naprawdę potrzebny, abym mógł grać jeszcze raz w warcraft III? (sciągnołem cd-keya, aby grać na battle.net i mi błąd wyskakuje, że jak by crack nie był przełożony).

Radix
21-07-2005, 14:38
Co myślicie o tej grze?

Onja mnie zajarała na maxa... jak np. pada deszcz (mówie o Reign of Chaos) i jest ciemno, a ja swoim orkiem biegne przez drzewa to taki klimacior jest :D. Możecie tutaj wymieniać poglądy :).

Acha i jeszcze jedno czy format jest naprawdę potrzebny, abym mógł grać jeszcze raz w warcraft III? (sciągnołem cd-keya, aby grać na battle.net i mi błąd wyskakuje, że jak by crack nie był przełożony).

Erm.... albo mi sie wydaje albo WCIII nie jest RPG (cRPG?). Szczerze temat odrazu do zamkniecia i usuniecia....... w Warchlaka nie pograsz bez org cd-keya a jesli juz to tylko z jakimis malymi n00bkami. Wiem z doswiadczenia teraz smigam na org i jest roznica. Ja osobiscie nie musze instalowac Warchlaka bo mam cdloadera i nie musze miec plytki na demonq smigam. Plyta byla tak zniszczona ze praktycznie nie czytala wiec trzeba bylo sobie jakos poradzic. Co do tego bledu.... masz pirata nic dodac nic ujac a jak mi jeszcze powiesz ze chcesz sie logowac z crackiem na serva to tylko mnie dobijesz...

Yerhilliaeh
21-07-2005, 14:45
Czyli zrobić formata? i bedzie mi chodzic noirmalnie?

b_elegol
22-07-2005, 00:04
Co do tego bledu.... masz pirata nic dodac nic ujac a jak mi jeszcze powiesz ze chcesz sie logowac z crackiem na serva to tylko mnie dobijesz...

Co do tego sie nie zgadzam...Mam pirata, cracka i moge spokojnie sie wbic na serva, wiec nie wiem o co ci chodzi i nie wprowadzaj kolegi w błąd B) Tylko trzeba do tego najnowszego patha zgrac. Czasami w tym wypadku istnieje problem z zalozeniem konta, wtedy zakladasz je na www.gamespy.com

Yerhilliaeh
22-07-2005, 00:44
A jaki to path i gdzie go sciagnac?

b_elegol
22-07-2005, 10:51
Tutaj (http://warcraft3.battlenet.pl/?dzial=8&kat=11&katn=Patche) znajdziesz patha. ;)

Radix
22-07-2005, 16:32
Co do tego sie nie zgadzam...Mam pirata, cracka i moge spokojnie sie wbic na serva, wiec nie wiem o co ci chodzi i nie wprowadzaj kolegi w błąd B) Tylko trzeba do tego najnowszego patha zgrac. Czasami w tym wypadku istnieje problem z zalozeniem konta, wtedy zakladasz je na www.gamespy.com

A ja powiem ze lepiej sciagnac demona potem obraz plyty zainstalowac normalnie spatchowac do najnowszej wersji potem w demonq odpalic warchlaka i smiga jak ta lala. Jesli nie to po spatchowaniu musi miec takze takiego samego cracka o ile sie nie myle i jesli juz to najlepiej nocd. Poza tym bez org cd`keya na batka sie nie wbije tylko na prv servy na ktorych jest mniejszy poziom.

Yerhilliaeh
22-07-2005, 17:05
Już mi działa thx :) :*

P.S Jaka taktyka jest najlepsza dla Ludzi vs Orcs?

Radix
22-07-2005, 17:10
Już mi działa thx :) :*

P.S Jaka taktyka jest najlepsza dla Ludzi vs Orcs?

www.replays.pl
masz tam duzo repow do Warchlaczka wiec powinienes podczaic troche rozbudowe etc. Nie warto twardo trzymac sie jednej taktyki tylko balansowac odpowiednio zeby przeciwnikowi troche zmydlic oczu. Poogladaj przypodobaj sobie cos i graj.

Uncle Warrior
22-07-2005, 17:23
Nawet na najlatwiejszym poziomie przegrywalem z kompem bo był szybszy odemnie... nie przepadam za tą grą, ale nienajgorzej się gralo na story mode czy cos takiego :P

Ariantos Sorcerer
22-07-2005, 17:26
ja gralem w Warcrafta III dłuuuuuugo, przeszedlem i ROC i FT, i jest to najlepsza gra w jaka gralem \m/

pozdro :evul:

Huo
22-07-2005, 20:34
Ja też w to grałem ;).
Gdy grałem odczuwałem tak jak wy zapewne ogromny klimat :). Chyba sobie kupię Frozen Throne ;). Kto ma?

Faramir z Fortery
22-07-2005, 20:47
Sora za odświeżane tematu:

gra jest spoko ale nie moge znależc PATCHA z Misjami do Kampani Orków w Frozen Throne a chcem wiedzieć jak zakończy się przygoda Rexsara !!!!! ;( :cup: Warcraft żądzi nieważne czy ktoś gra w Gothic czy Star wars każdy musi w tą gre zagrać !!!!!!! ;)

b_elegol
22-07-2005, 20:53
Sora za odświeżane tematu:

gra jest spoko ale nie moge znależc PATCHA z Misjami do Kampani Orków w Frozen Throne a chcem wiedzieć jak zakończy się przygoda Rexsara !!!!! ;( :cup: Warcraft żądzi nieważne czy ktoś gra w Gothic czy Star wars każdy musi w tą gre zagrać !!!!!!! ;)

Hmmm...Ekhm...mmmuaaa...<kaszle>...zobacz na post #6 i wszystko stanie sie jasne :flaga_pl:

Faramir z Fortery
22-07-2005, 21:00
Dobra mam tam Stronke B_Elegol prosze powiedz który PATCH do The Frozen Throne mam ściągnąc bo tam widze kilka ;( i niewiem.

Huo
22-07-2005, 21:03
Znalazłem kilka stronek z kampaniami i z taktykami.

www.warserwis.pl
www.warcraft.pl
www.replays.pl
www.warcraft.prv.pl
www.wc3.website.pl
www.warcraft.piwko.pl

Miłego grania.
Wasz
Huo