Pokaż pełną wersje : Pomóżcie chodzi o loot
Mam problem
Czy da się jakoś samemu wyciągnąć loot baga z dziury??
Karol ll
01-04-2004, 17:11
Tak,
jednak to wymaga treningu, za pierwszym razem raczej Ci się nie uda. Ustawiasz lootbaga 4 kratki od dziury. Sam stajesz 3-4 pola za lootbagiem. Przeżucasz lootbaga na dziure i jak już jesteś tak bardzo blisko niego, że już nim prawie rzucasz, klikasz, żeby się rąpnąć. Przygotuj już przycisk do ropnięcia jeszcze jak biegniesz. Nie zniechęcaj się!
Bofedojo
01-04-2004, 17:56
Jest jeszcze jeden sposob. Jesli masz PACCa to kup se magiczna line i wtedy kladziesz lootbaga na ropeplace i stajesz twarza do dziury, bierzesz walisz magiczna line no i Cie w ropowalo tera zwykla lina ropujesz baga.
Sposób jest dobry. po kilku minutach treningu udaje mi się co drugi raz.... NIE ZNIECHĘCAĆ SIĘ!!! :P A tak wogle to jak się ma high lvl to idzie się na poh zbiera p-shieldy i inne syfy, potem do outlaw camp i wysłac (tam jest skrzynka).
Wujek eustachy
06-04-2004, 17:09
Najprościej jest jak masz pacc, kupujesz wtedy czar magic rope, kładziesz l00t baga na dziurze sam tesh na niej stajesz mówisz Exani Terai jestes na górze, pozostaje ci tylko użyć rope na dziurze i l00t bag jest twój. Jest jeszcze jeden sposób ale on jest bardiej czasochłonny. Mianowie wykładasz cały l00t który masz w bp na gorze zchodzisz na dol i zabierasz wszystko co możesz i tak aż wyjmiesz wszystko.
Da się, mniej więcej tak, jak to opisał Karol.
Schematyczny rysunek:
| *2 (*3)
|
|
|
|
| *1
1. Ty
2. Lootbag
3. Miejsce na linę
Wskazówki:
Kursorem przerzucasz baga na miejsce do liny, postać sama zaczyna tam iść, a gdy już jest bardzo blisko (musisz mieć wyczucie, za 1-ym razem się rzadko udaje)
Rope'ujesz się. The End.
Good Luck.
Val~
O kurde w życiu bym na taki sposób nie wpadł, teraz czuje przypływ gotówki :D .
Udało mi się za 6 razem!!!! JUPI!!!!!! :))
konradek
10-04-2004, 17:53
tak ale musisz miec szybki refleks bierzesz loot baga o jakies 6-7 kartek od tego stajesz gdzies z 6 od baga bierzesz baga rzucasz na pole i line uzywasz.........
buahahaha
konradek jestes boski ''musisz miec szybki refleks'' niezle:D
ja sam sprubuje miec szybki refleks i wciagnac lOOtbaga na gore
Kuba of the Miczu 14lvl 6 mlvl pal z valorii
Zgredzio
11-04-2004, 10:23
Tak jest możliwe ale to wymaga lat treningu, reflaksu i skupienia.
Master Mazi
11-04-2004, 11:36
Oryginalnie dodany przez Karol ll
Tak,
jednak to wymaga treningu, za pierwszym razem raczej Ci się nie uda. Ustawiasz lootbaga 4 kratki od dziury. Sam stajesz 3-4 pola za lootbagiem. Przeżucasz lootbaga na dziure i jak już jesteś tak bardzo blisko niego, że już nim prawie rzucasz, klikasz, żeby się rąpnąć. Przygotuj już przycisk do ropnięcia jeszcze jak biegniesz. Nie zniechęcaj się!
O Własnie tak ;) ja potrenowałem i wyciagam looty z kopalni bez problemu ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.