Pokaż pełną wersje : IndustryPlayer
Chciałbym wam zaproponować gierke w która gram od trzech dni.
IndustryPlayer Jest to gra, w której należy stwożyc firmę, która sprzedaje różne rzeczy. Zaczynając na Ciuchach i Jedzeniu, a kończąc na Jambo Jetach i Promach Kosmicznych.
Wiecej na temat gry i clienta możecie znaleść tu : http://www.industryplayer.com/.
PS. Jet też ranking światowy. Polska zajmuje 16 z 46 miejsc. Mam nadzieje że z waszą pomocą szybko podskoczymy :p
@down
Zauważ, że twoja firma jest warta 11+mln, a moja prwaie 20 mln. To już nie moja wina że miedzy nami nikogo nie ma...
Chopkers
21-07-2005, 17:48
gierka fajna :P mozna pograc...
powiadasz ze grasz od trzech dni Zonexir?
ja gram 2h i juz cie dogonilem :P
Oj chyba nie dogoniles ;) 10 mln dostajesz na samym poczatku gry wiec zarobiles dopiero pierwszy milion a Zonexir 10 razy tyle
Looknalem na to pogram troche i ocenie
Vanhelsen
22-07-2005, 01:51
Wciągająca gierka :D
Jak narazie jakoś mi idzie ;) 15 miejsce w polsce, 26 miejsce w przemyśle jeansowym :D ~6000 w ogólnym :P
Zobaczymy co z tego wyjdzie
p.s. polska awansowała na 15 ;)
hehhe
Ja ide w rolki i baterie xD (jak będziecie widzieli nazwe firmy w produktach Xcom to wiecie że to ja :D ).
Rollki : 33/57
Baterie: 24/28
Super giera !!!!!!!!
Trochę fajne,tylko link mi nie działa :(
hmm... zaczalem grac dzis... jak narazie mam ~49miejsce w rankingu:P produkcja rowerkow, nazwa sharea....
Ja czasem gram na caffe... i niestety znalzł się d***l który sprzedał moje wszystki inwestycje z konta "Michu" ;( Więc teraz zaczynam grać na nowym koncie "Zonexir" :) Jak narazie sprzedaje kocie żarcie :p
Baron Kaldrick
22-07-2005, 12:11
Zrobiłem 2 lvl (czyt. przeżyłem 120 tur) i koniec gry, bo nie chce mi sie wydawać kasy na creditsy...
Ehh, gra fajna, ale zaraz koniec. Nie ma sensu wydawac kasy na kreditsy;/
ehhhhhhh....a takie fajne było a tu płacić trzeba -.- .
Vanhelsen
22-07-2005, 14:29
Zrobiłem 2 lvl (czyt. przeżyłem 120 tur) i koniec gry, bo nie chce mi sie wydawać kasy na creditsy...Zawsze można nastukać kredyty poprzez "Tell-A-Friend" ;)
Chopkers
22-07-2005, 15:37
w pytania..
1) ile creditow potrzeba na next level
2)gdzie jest to "tell a friend? :P"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.