Pokaż pełną wersje : DL hunt
Pani Czarodziejka
21-09-2003, 00:13
Poszukuje ludzi na DL hunt pierwszy weekend po naprawie tibii. Blocker i palek jakis. Ja jestem sorckiem 38 lvl. A DL pod venore. Moge dac z 5-6 bp uhow dla blockera
EDIT: a swiat to oczywiscie Danubia
A po co bloker ?
no chyba ze chcesz sobie poexpic troszke :)
jakby co to sie pisze, jescze nieiwem czy bede mial czas, ale msg Touleen ona juz od awna napalona na kolejne DLe
Pani Czarodziejka
21-09-2003, 00:30
Ja DL bez blockera nie umiem bic. cos mi messu mowile ze mozna dsami blockowac i mowil ze jak bedzie mogl grac to mi pokarze jak ( ale jak wiesz nie moze :( ). a tak na margnesie - pisalem tego posta z nadzieja ze sie odezwiesz kad : ))
EDIT: a co do poexpowania to oczywiscie ze tak :) jak bylem ostatnio to 50 k expa w niecale 3 h sie nazbieralo. srenio 1 k z dl wyciagalem. tylko ze blockerow 9 bp uhow poszlo :) Ale na szczescie wszystko sie zwrocilo ( tower shield i toche fajnych badziewi )
hehe, ja Ci moge z checia zademonstrowac jak sie poluje z dsami, bułka z masłem/margaryna jak kto woli :P
a widzisz odezwalem sie :)
Pani Czarodziejka
21-09-2003, 00:34
No to jestesmy umowieni na weekedn :) chyba ze komu socs wypadnie. mam z 12 bp hmmow i z 7-8 bp uhow. Wiec jestem przygotowany. mielm isc osttatnio z herkko i z rhodarem ( o ile znasz ) ale nie wypalilo
Pani Czarodziejka
21-09-2003, 00:36
a co do stone golemow to koles mirtmooth czy jakos tak wie gdzie sa. 26 lvl mial chyba jak z nim gadalem bo sie wnerwil ze mial kicka i jak sie zalogowal to 4 stone golemy kolo niego. :( wypytam sie o dokladniejsze ich polozenie o ile jeszze gra
Herrko byl swojego czasu w SL Rhdara znam pobierznie za mlodosci serva gdy byl liderem Heros of danubia, ale zadarl z FC i.... niestety
hmm jezeli ten hunt na DL sie odbedzie to musisz sie zdecydowac czy bijesz exp i potrzebujesz blokera, czy na DSa bija palkowie bo jezeli na dsy to o ile Ty je summonujesz to przygotuj sie na kilka godzin stania w miejscu Dl'a nawet nie zobaczysz :( najlepiej isc na piwo ze znajomymi :)
Pani Czarodziejka
21-09-2003, 00:47
Mna kieruje troche chciwosc( dobry loot ) i troche chec zabawy. w sumie nie jest ciekawe czekac kilka godzinek i nic nie robic... a gdy ide z blockerem no to sie moge zabawic i postresowac jak np DL przyjdzie i np dwa smoczki (wtedy schize mialem ; p niezla zadyma byla.)... no i oczywiscie expem nie pogardze. ale dostosuje sie do tego co Tobie bedzie bardziej pasowalo. Moge postac : )
EDIT: jakby co to odpowiem rano bo ide spac
mi to wlasniwie wszystko jedno z blokerem nawet lepiej tylko dobry musi byc, przynajmniej nie bede sie stresowal podciagajac DL'a pod DSy
Niestety wszystko zalezy od tego czy starzy nuie beda chcieli mnie za tydzien na dzilalke na grzyby wyciagnac :/
Pani Czarodziejka
21-09-2003, 11:10
Kad jakby co to moje gg:2321250
Diamentowe Ostrze
21-09-2003, 11:22
z wlasnego dosw. wiem ze nie oplaca sie blokerowi tam blokowac duzo uh idzie, mi na 30dl poszlo 8bp uh:/ ale na szczescie sie zwrocilo w postaci dsm :D
Pani Czarodziejka
21-09-2003, 11:27
Z reguly sie zwraca :) oby i tym razem. dsmem nie pogardze :P
Diamentowe Ostrze
21-09-2003, 11:32
No pewnie ze nie:P
a to czy sie zwraca to nie jestem przekonany:/
kolezanka z bratem byla przez caly tydzien chodzili i 1 rh wyciagneli w sumie ok. 1500dl ubili. to byly hunty po 10h. ani 1 dsm :]
a ja 30dl, moj 1 dl hunt :D jeszcze wypadlo z tego dl co walil mnie razem ze smokiem :D hehehe
Fingerout
21-09-2003, 14:18
z dl tak jak ze wszystkim albo masz farta albo nie....
-----------------------
FiNgErOuT (40 master sorc - danubia)
pff.....
Danubia amoze danOObia jak bys gral na nowej to 10 bp hmm's+ to za mala na hunta ze mna .
jak wyprawa na dl to pozadna na jakies 15 godz zeby jakis loot wypadl .
P.S
jak ktos jest hetny do hunt na dl na novej moge blokowac bo na danOObi mam tylko 31 lvl to chyba za maly na blokowanie dl :)
YOUR WERSOL
Diamentowe Ostrze
21-09-2003, 16:03
na 31lvl mozesz ale mozesz miec czasami "cieplo" duzo uh ci pojdzie, ja bylem niecale 2h. i wypadl loot
Moze ktos z eterni sie przejdzie na DL'e..... ;)
Jestem pallek 73 dista :P 3x lvl :D 8)
PS. czy ja sie nadaje na DL hunt ? ?(
jak tak to ile mniejwiecej boltow nalezalo by wziasc ? ?(
Lol zgięło mnie 64lvl royal pall niexle Kad całkeim nieźle
Rookslayer of Dolera
16-04-2007, 22:04
Ja moge iśc
Kellerman
17-04-2007, 02:09
Moze ktos z eterni sie przejdzie na DL'e..... ;)
Jestem pallek 73 dista :P 3x lvl :D 8)
PS. czy ja sie nadaje na DL hunt ? ?(
jak tak to ile mniej[spacja]wiecej boltow nalezalo by wziasc ? ?(
na 24 lvlelu jakby dl ci się przerzucił to nawet nie zdążył byś się uhnąć i byś padł...
Pan_Dirak
18-04-2007, 08:45
Mam na Danubii 47 ed :) tez bym sie przeszedl an dle :) bloker stawia część manasów i ja go sio :) bijemy ja i jeszcze jakis sorc z hmm + 2 dsy kazdy padaja w zabojczym tempie :) i loot sie na 90% zwraca
:)
Digress :) ( nick z tibi jak ktos by chcial pisac, również chetnie chodze na hydry ) :)
Lol, musieliście aż tyle postów napisać?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.