Pokaż pełną wersje : Do Gremlina
Raven the Templar
01-04-2004, 18:24
Wiesz rzeczywiscie w ... zabawny zart z tym newsem
bo mnie jakos nie smieszyl X(
Prawie przez okno wyskoczylem jak to przeczytalem :baby:
Wiesz z drugiej strony to ci sie udal bo sie niezle nabralem
:P przez ciebie sie osmieszylem na tibia.com piszac posta gdzie blagam zeby tego nie robili.
I ze sie zabije jak nie bede mogl grac w tibie :baby:
Pisalem ze kocham tibie i wogule.
a teraz jeszcze sie osmieszam tutaj na tym forum :P
ale co tam prima-aprilis :P :P :P
naprawde ten kawal mnie z nog zwalil :baby:
Dan the Automator
01-04-2004, 18:45
ROTFL Jaka ankieta!!! Oczywiscie ze NIE! (rotfl, jesli mam to traktowac powaznie... xD)
Jesteś uzależniony czy cuś? Może "it's time to get a life~?"
Jeśli ta ankieta to nie jest żart primaaprilisowy w odwecie za kawał Gremlina to powinieneś się leczyć. Zagłosowałem na NIE, interesuje mnie kto głosował na TAK.
Hegemmon
01-04-2004, 18:54
heh ofcors że nie.. a swoją drogą żart był świetny :P choć łatwo był przewidzieć że nie jest to prawda. falnie modki kasowały posty typu "ludzie to żart!" ...hehe już myślałem że się wyda ale sporo się to pociągneło. W grze kilka osób poprosiłem o wciśnięcie jakichś ściem i prosze poem to poszło jak burza :D
choc muszę się przyznać ze dopiero jakto drugi raz przeczytałem zrozumiałem, że to sciema ^^ ale jak ścieniać to ściemniać nie? :P
btw widzieliście to?:
15:54 GM Excessus Secura: Important Announcement: In 30 minutes, Secura will be turned PvP. Everyoneinterested in non-PvP please move to Harmonia. Thanks!
kiedy wszyscy zawalili biednego GM-a swoimi skargami (Game chat i help też toneły w obelgach pod adresem Cip-ów i GM-ów) a potem:
15:56 GM Excessus Secura: Happy 1st April :)
hehehe
-.-
dostalem przez tem zart banna na 24 lata [LOL?;P]
Też byłem wkurzony ale to jak ludzie zareagowani to udowadnie że tibia to naug.
Ja dzis w Tibi nabieralem kumpli, ze znudzila mi sie tibia, i moga sobie wziac moje konto, a jako nr konta podawalem: Prima, a haslo: aprilis :D
Sporo osob udalo mi sie nabrac :D
Raven the templar... Jezeli dalbys sobie uciac noge za Tibie to ci szczerze wspolczuje... Mam nadzieje ze to zart:P Ale wiesz sa ludzie chorzy umyslowo ktorzy bardzo utozsamiaja sie z grami na kompa. Trzeba na nich uwarzac:P Przyjdzie taki jeden do ciebie co gra w countera i odrabie reke... I potem co? Counter Strike!!! Ci odpowie. Potem sie zakampi w respie i cie do konca rozwali jak cie do szpitala wiezc beda...
LOOOOL!!!XD!!! Thats all folks!!!
@Raven the Templar
Lecz sie chłopcze, był kiedys w stanach jeden gosc co jak mu starzy odcieli gierke to sobie nadgarstki pochlastał by sie przenieść w świat Mortal Kombat.
Dlatego uwazam ze mlodzi powinni sie uczyc a nie tracic czas na grach, ktore wypaczaja ich nieukształtowana psychikę.
Oczywiście że nie!!!Jeżeli jesteś takim idiotą, żeby zrobić komuś(sobie) krzywde tylko poto by mieć możliwość gry, to ja radzę się leczyć.
Gdyby ta sonda opierala sie na tresci " Gdyby po domach chodzili i zbierli kase dalbys im??) << << chodzi o firme z TIBI :)
-----------
Bractwo Valoria (http://www.valoria.prv.pl)
Oryginalnie dodany przez Munkol
Gdyby ta sonda opierala sie na tresci " Gdyby po domach chodzili i zbierli kase dalbys im??) << << chodzi o firme z TIBI :)
-----------
Bractwo Valoria (http://www.valoria.prv.pl)
jeżeli byłaby to zrzutka na nowego serwa albo rozbudowanie map to tak ...
Entar Srebrna Tarcza
02-04-2004, 22:05
dla tibii wszystko!tylko noga oczywiscie pozniej odrosnie jak to bywa w rl no nie?lool
a tak na serio to chcialbym po smierci w tibie pykac tak cala wiecznasc
tylko nie myslcie ze jestem oblakany
a moze jestem?
sam nie wiem
ale na pewno LUBIE tibie
Pozdro all
Oczywiscie ze bym sobie nogi nie dal uciac (jak bym niby mial urzywac myszke?).
A tak do zartu w niusach to zasluga nalezy sie calemu gronu moderatorow i 1 adminowi... niektore pomysly byly jeszcze bardziej straszliwe (np zrobienie wszystkich userow ktozy maja upomnienia moderatorami).
@Solak
Nie 24 tylko 21 lat.
Ja się kapnąłem ze to żart po kilkunastu minutach - pomyślcie "można bedzie się logować jak będzie więcej niż 850graczy" - czyli bez limitu, czyli 1000 ludu na servie.... :D
A rozwaliała mnie ranga hegemona - Miejsce na twoją reklamę :))
Reformator
04-04-2004, 02:52
Autor tego postu za możliwość gry w tibie dał sobie amputować chyba coś innego :D Jeżeli to był żart, to raczej nie smaczny, jeżeli nie to szczeże Ci współczuje
Oryginalnie dodany przez Raven the Templar
Wiesz rzeczywiscie w ... zabawny zart z tym newsem
bo mnie jakos nie smieszyl X(
Prawie przez okno wyskoczylem jak to przeczytalem :baby:
Wiesz z drugiej strony to ci sie udal bo sie niezle nabralem
:P przez ciebie sie osmieszylem na tibia.com piszac posta gdzie blagam zeby tego nie robili.
I ze sie zabije jak nie bede mogl grac w tibie :baby:
Pisalem ze kocham tibie i wogule.
a teraz jeszcze sie osmieszam tutaj na tym forum :P
ale co tam prima-aprilis :P :P :P
naprawde ten kawal mnie z nog zwalil :baby:
Eee...chyba ci się tematy pojebały bo już były podobne(szukaj w niusach) ;)
może sie wreszcie ktos przyzna kto zaglosowal na ,,TAK"
bo wedlug sondy sa takie chore glosy :/
Ja bym sobie dał uciąć...
Włosa :)
No ewentualnie jeszcze pagznokieć (końcówkę :D )
Wiecej to nie.
Mój komentarz na początku wyglądał tak :
KUUUUUUUUUUUUURWAAAAAAAAAAaa
TO NIEMOŻLIWE!!!!!!!
Czy CIPY POPERDOLIŁO?????
JAK NAPRAWDĘ TAK ZROBIĄ TO CHYBA ICH ZAJEBIE!!!!
Potem przed danim przecyztałem co było niżej i zmieniłem swój post (pisało o prima aprilis :D )
ja chcialem podziekowac wszystkim co przyczynili sie do zrobienia tego żartu, ledwo po przeczytaniu wbilem sie na tibie i za dosc spora sumke zaczelem qpowac bp SD i HMM z zamiarem zabicia wszystkiego co mi najdzie na droge :D (na szczescie pomyslalem ze skoro ma byc od nastepnego updatu to sobie jutro pojde sie pozegnac z ludzmi itp:D), tak wiec wszystko lezy w depo i czeka na zbawienie:P
ehh ze ja tesz sie daje tak latwo poniesc emocja i czytac bez zastanowienia:P
Rincewind
05-04-2004, 20:56
ja tam bym sobie reki uciac nie dal X(
lubie tibie ale bez przesady :O
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.