zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Do Gremlina

Raven the Templar
01-04-2004, 18:24
Wiesz rzeczywiscie w ... zabawny zart z tym newsem
bo mnie jakos nie smieszyl X(
Prawie przez okno wyskoczylem jak to przeczytalem :baby:
Wiesz z drugiej strony to ci sie udal bo sie niezle nabralem
:P przez ciebie sie osmieszylem na tibia.com piszac posta gdzie blagam zeby tego nie robili.
I ze sie zabije jak nie bede mogl grac w tibie :baby:
Pisalem ze kocham tibie i wogule.
a teraz jeszcze sie osmieszam tutaj na tym forum :P
ale co tam prima-aprilis :P :P :P
naprawde ten kawal mnie z nog zwalil :baby:

Dan the Automator
01-04-2004, 18:45
ROTFL Jaka ankieta!!! Oczywiscie ze NIE! (rotfl, jesli mam to traktowac powaznie... xD)

Jesteś uzależniony czy cuś? Może "it's time to get a life~?"

Bambuko
01-04-2004, 18:50
Jeśli ta ankieta to nie jest żart primaaprilisowy w odwecie za kawał Gremlina to powinieneś się leczyć. Zagłosowałem na NIE, interesuje mnie kto głosował na TAK.

Hegemmon
01-04-2004, 18:54
heh ofcors że nie.. a swoją drogą żart był świetny :P choć łatwo był przewidzieć że nie jest to prawda. falnie modki kasowały posty typu "ludzie to żart!" ...hehe już myślałem że się wyda ale sporo się to pociągneło. W grze kilka osób poprosiłem o wciśnięcie jakichś ściem i prosze poem to poszło jak burza :D
choc muszę się przyznać ze dopiero jakto drugi raz przeczytałem zrozumiałem, że to sciema ^^ ale jak ścieniać to ściemniać nie? :P
btw widzieliście to?:
15:54 GM Excessus Secura: Important Announcement: In 30 minutes, Secura will be turned PvP. Everyoneinterested in non-PvP please move to Harmonia. Thanks!
kiedy wszyscy zawalili biednego GM-a swoimi skargami (Game chat i help też toneły w obelgach pod adresem Cip-ów i GM-ów) a potem:
15:56 GM Excessus Secura: Happy 1st April :)
hehehe

Solak
01-04-2004, 18:57
-.-
dostalem przez tem zart banna na 24 lata [LOL?;P]

Gangrel
01-04-2004, 19:05
Też byłem wkurzony ale to jak ludzie zareagowani to udowadnie że tibia to naug.

marred
01-04-2004, 19:15
Ja dzis w Tibi nabieralem kumpli, ze znudzila mi sie tibia, i moga sobie wziac moje konto, a jako nr konta podawalem: Prima, a haslo: aprilis :D

Sporo osob udalo mi sie nabrac :D

behi
01-04-2004, 20:07
Raven the templar... Jezeli dalbys sobie uciac noge za Tibie to ci szczerze wspolczuje... Mam nadzieje ze to zart:P Ale wiesz sa ludzie chorzy umyslowo ktorzy bardzo utozsamiaja sie z grami na kompa. Trzeba na nich uwarzac:P Przyjdzie taki jeden do ciebie co gra w countera i odrabie reke... I potem co? Counter Strike!!! Ci odpowie. Potem sie zakampi w respie i cie do konca rozwali jak cie do szpitala wiezc beda...

LOOOOL!!!XD!!! Thats all folks!!!

Magus
02-04-2004, 03:05
@Raven the Templar
Lecz sie chłopcze, był kiedys w stanach jeden gosc co jak mu starzy odcieli gierke to sobie nadgarstki pochlastał by sie przenieść w świat Mortal Kombat.
Dlatego uwazam ze mlodzi powinni sie uczyc a nie tracic czas na grach, ktore wypaczaja ich nieukształtowana psychikę.

Majen
02-04-2004, 03:38
Oczywiście że nie!!!Jeżeli jesteś takim idiotą, żeby zrobić komuś(sobie) krzywde tylko poto by mieć możliwość gry, to ja radzę się leczyć.

Munkol
02-04-2004, 07:28
Gdyby ta sonda opierala sie na tresci " Gdyby po domach chodzili i zbierli kase dalbys im??) << << chodzi o firme z TIBI :)
-----------
Bractwo Valoria (http://www.valoria.prv.pl)

p.l
02-04-2004, 08:28
Oryginalnie dodany przez Munkol
Gdyby ta sonda opierala sie na tresci " Gdyby po domach chodzili i zbierli kase dalbys im??) << << chodzi o firme z TIBI :)
-----------
Bractwo Valoria (http://www.valoria.prv.pl)

jeżeli byłaby to zrzutka na nowego serwa albo rozbudowanie map to tak ...

Entar Srebrna Tarcza
02-04-2004, 22:05
dla tibii wszystko!tylko noga oczywiscie pozniej odrosnie jak to bywa w rl no nie?lool
a tak na serio to chcialbym po smierci w tibie pykac tak cala wiecznasc
tylko nie myslcie ze jestem oblakany
a moze jestem?
sam nie wiem
ale na pewno LUBIE tibie
Pozdro all

Gremlin
03-04-2004, 10:54
Oczywiscie ze bym sobie nogi nie dal uciac (jak bym niby mial urzywac myszke?).

A tak do zartu w niusach to zasluga nalezy sie calemu gronu moderatorow i 1 adminowi... niektore pomysly byly jeszcze bardziej straszliwe (np zrobienie wszystkich userow ktozy maja upomnienia moderatorami).

@Solak
Nie 24 tylko 21 lat.

Lig@
03-04-2004, 12:01
Ja się kapnąłem ze to żart po kilkunastu minutach - pomyślcie "można bedzie się logować jak będzie więcej niż 850graczy" - czyli bez limitu, czyli 1000 ludu na servie.... :D

A rozwaliała mnie ranga hegemona - Miejsce na twoją reklamę :))

Reformator
04-04-2004, 02:52
Autor tego postu za możliwość gry w tibie dał sobie amputować chyba coś innego :D Jeżeli to był żart, to raczej nie smaczny, jeżeli nie to szczeże Ci współczuje

noxlif
04-04-2004, 08:04
Oryginalnie dodany przez Raven the Templar
Wiesz rzeczywiscie w ... zabawny zart z tym newsem
bo mnie jakos nie smieszyl X(
Prawie przez okno wyskoczylem jak to przeczytalem :baby:
Wiesz z drugiej strony to ci sie udal bo sie niezle nabralem
:P przez ciebie sie osmieszylem na tibia.com piszac posta gdzie blagam zeby tego nie robili.
I ze sie zabije jak nie bede mogl grac w tibie :baby:
Pisalem ze kocham tibie i wogule.
a teraz jeszcze sie osmieszam tutaj na tym forum :P
ale co tam prima-aprilis :P :P :P
naprawde ten kawal mnie z nog zwalil :baby:

Eee...chyba ci się tematy pojebały bo już były podobne(szukaj w niusach) ;)

Letaba
04-04-2004, 17:24
może sie wreszcie ktos przyzna kto zaglosowal na ,,TAK"
bo wedlug sondy sa takie chore glosy :/

eerion
04-04-2004, 17:34
Ja bym sobie dał uciąć...
Włosa :)
No ewentualnie jeszcze pagznokieć (końcówkę :D )
Wiecej to nie.
Mój komentarz na początku wyglądał tak :
KUUUUUUUUUUUUURWAAAAAAAAAAaa
TO NIEMOŻLIWE!!!!!!!
Czy CIPY POPERDOLIŁO?????
JAK NAPRAWDĘ TAK ZROBIĄ TO CHYBA ICH ZAJEBIE!!!!
Potem przed danim przecyztałem co było niżej i zmieniłem swój post (pisało o prima aprilis :D )

qba
05-04-2004, 17:26
ja chcialem podziekowac wszystkim co przyczynili sie do zrobienia tego żartu, ledwo po przeczytaniu wbilem sie na tibie i za dosc spora sumke zaczelem qpowac bp SD i HMM z zamiarem zabicia wszystkiego co mi najdzie na droge :D (na szczescie pomyslalem ze skoro ma byc od nastepnego updatu to sobie jutro pojde sie pozegnac z ludzmi itp:D), tak wiec wszystko lezy w depo i czeka na zbawienie:P

ehh ze ja tesz sie daje tak latwo poniesc emocja i czytac bez zastanowienia:P

Rincewind
05-04-2004, 20:56
ja tam bym sobie reki uciac nie dal X(
lubie tibie ale bez przesady :O